Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 Mi iPhone 4 Mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Telefon almak istiyorum Samsung Galaxy S2 Mi iPhone 4 mü almalıyım aceba S2 Hızı ve Ram Hafızası vb. şeylerle kafamı karıştırıyor iPhone 4 uygulamalarıyla karıştırıyor ne dersiniz? Ve aranızda kullananlar varsa S2 veya iP4 den Memnunlarmı?

Ekran>>>>>>>>>>>S2 Önde
    Hız>>>>>>>>>>>>>S2 Önde
    İşletim Sistemi>>>>>i4 Önde
    Uygulama>>>>>>i4 Önde
    Kamera>>>>>>S2 Önde
    Performans(Quadrant) (Neocore)>>>>> S2 Önde
    Arayüz>>>>> Bu Konu Muallakta

Sizce ne yapmalıyım aranızda kullanan kullanmayan herkez yardım edebilrmi arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden...

Ve Ben Apple Gibi Jailbreak Gevey Mikro Sim vb. uğraşmak istemiyorum. sim kartımı takıp kullanıcam arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFantastic -- 23 Aralık 2011; 20:31:20 >

• ugrasmak istemiyorsam diyorsan o zaman s2 al hocam
  • iphone 4'ü Galaxy S ile karşılaştırıyorduk ozaman iphone 4 diyebiliyorduk şimdi Gs2'yi 4s ile karşılaştırsak Gs2 daha tercih edilebilir bir telefon derim.

burada kişisel öznel görüşler önemlidir yani bu kararı sizin vermeniz gerekiyor

4.3'' ekran sizin için avantaj olabilir dezavantaj olabilir android yada ios'uda aynı şekilde kendiniz seçersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

iphone 4'ü Galaxy S ile karşılaştırıyorduk ozaman iphone 4 diyebiliyorduk şimdi Gs2'yi 4s ile karşılaştırsak Gs2 daha tercih edilebilir bir telefon derim.

bence her türlü iphone derim ama arkadas ugrasmak istemediginden s2 dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

iphone 4'ü Galaxy S ile karşılaştırıyorduk ozaman iphone 4 diyebiliyorduk şimdi Gs2'yi 4s ile karşılaştırsak Gs2 daha tercih edilebilir bir telefon derim.

bence her türlü iphone derim ama arkadas ugrasmak istemediginden s2 dedim

X-Slim kardeş sen neden iPhone 4 derdin bi nedenlerini sayabilirmisin App Store felan çok kafa karıştırıyor çok güzel yapmışlar arayüzü felan her firma Apple a oyun yazıyor uygulama yazıyor aslında bu yüzden iPhone 4 e kayıyorum biraz anlatırmısın? yani ne bilim neler yapabileceğimi felan? Bide App storedeki ücretli oyunları nasıl ücretsiz indirebilirim jailbreak nasıl yapabilirim gevey felan azcık yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.

• konudan bağımsız olarak ekran konusunda s2 nasıl önde oluyor?
  • 3gundur s2 kullaniyorum cok memnunum arayuzu iosa yakin android iostan daha serbest yok jb yok unlock falan yok simkart kesme derdi yok.
    ekran olarak samoled ayri bir dunya imis onu kesfettim iphone 4 kullanmadim ipad kullandim itunes epey rahatsiz etti beni butun uygulamalarin ucretli olmasida hakeza oyle android daha serbest performans olarak ip4 de flash yok o yuzden nette dolasirken kasmamasi normal ama s2 de internetten filmi cok rahat izleyebiliyorum ayrica suda var ip3g ile ip3gs arasinda cok fark yok ancak ip3gs ile ip4 arasinda ucurum var simdi 4 ile 4s arasinda cok fark yok ama apple ip5 de bombayi patlatacak gibime geliyor 3d 2gun sarj yeni tasarim gibi gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Galaxy S4 vs. iphone 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

3gundur s2 kullaniyorum cok memnunum arayuzu iosa yakin android iostan daha serbest yok jb yok unlock falan yok simkart kesme derdi yok.
    ekran olarak samoled ayri bir dunya imis onu kesfettim iphone 4 kullanmadim ipad kullandim itunes epey rahatsiz etti beni butun uygulamalarin ucretli olmasida hakeza oyle android daha serbest performans olarak ip4 de flash yok o yuzden nette dolasirken kasmamasi normal ama s2 de internetten filmi cok rahat izleyebiliyorum ayrica suda var ip3g ile ip3gs arasinda cok fark yok ancak ip3gs ile ip4 arasinda ucurum var simdi 4 ile 4s arasinda cok fark yok ama apple ip5 de bombayi patlatacak gibime geliyor 3d 2gun sarj yeni tasarim gibi gibi

Burda bi hata var.iPhone 3G ile 3GS arasında nasıl çok az fark var ? Ram 128MB iken 256'ya çıkarıldı. İşlemci Arm 11 500 küsür Mhz iken Arm Cortex-A8 oldu ve 600 Mhz'de çalışmaya başladı.Gpu Power Vr Mbx-Lite iken Power Vr Sgx535 oldu.Video kayıt desteği geldi.iPhone 4'te 600 Mhz olan CPU 1000 Mhz oldu.Ram 512Mb oldu.Kamera 5Mp oldu ve 720p video kaydı geldi.Gpu'da bi değişiklik yapılmadı.

Şimdi hangi iki iPhone arasında büyük bir değişiklik olduğunu umarım anlamışsınızdır.Bundan sonra bilgiye dayalı konuşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

3gundur s2 kullaniyorum cok memnunum arayuzu iosa yakin android iostan daha serbest yok jb yok unlock falan yok simkart kesme derdi yok.

Burda bi hata var.iPhone 3G ile 3GS arasında nasıl çok az fark var ? Ram 128MB iken 256'ya çıkarıldı. İşlemci Arm 11 500 küsür Mhz iken Arm Cortex-A8 oldu ve 600 Mhz'de çalışmaya başladı.Gpu Power Vr Mbx-Lite iken Power Vr Sgx535 oldu.Video kayıt desteği geldi.iPhone 4'te 600 Mhz olan CPU 1000 Mhz oldu.Ram 512Mb oldu.Kamera 5Mp oldu ve 720p video kaydı geldi.Gpu'da bi değişiklik yapılmadı.

Şimdi hangi iki iPhone arasında büyük bir değişiklik olduğunu umarım anlamışsınızdır.Bundan sonra bilgiye dayalı konuşun.

tasarim konusundan bahsediyorum yoksa elbette degisiklik olacaktir sonucta apple yapiyor bos is cikarmaz bu arada anti appleci gibi gozukebilirim ama mac harici bilgisayar kullanamiyorum beceremiyorum mp3 olarak shuffle kullaniyordum kaybettim ipad aldim bi onu begenmedim bu arada ip4s guzel telefon ama s2 karsisinda tamamen kisisel kullanim on plana cikar.

• kamerada s2 onde deil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sg2 al kardesım bnm kız arkadaşım aldı iphone 4 bi kız olarak elması oldugu için memnun ama performans olarak cırt şu an galaxy nexus cıkardı android 4.0.0 ama bekle 2012 ilk çeyrekte bu telefonları fiyatları 250 - 300 arası düşer daha neler gelir. samsung 3d telefonu cıkaracak demedi deme s2 vercegin paraya 3d alırsın ama bn sabredemiyorum dersen sg2 al senı 2 sene götürür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohanCruyff14

konudan bağımsız olarak ekran konusunda s2 nasıl önde oluyor?

Bilmiyorsan Aşağılamicaksın Konuşmicaksın ki insanlar yanlış bilgi almasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Christian Bale..

kamerada s2 onde deil

Kardeş 2 sindede deneme yaptım Bana öğretme ben sadece S2 nin ve i4 ün üstünlüklerini yazdım siz hangisini seçersiniz dedim. Biri 8 MP Biri 5 MP Biri 2 Mp Biri 0.7 MP S2 1080P Full HD 30/fps Video yapıyor diğeri 720P Hd 30/fps video yapıyor.
  • Ben iphone 4 diyorum iOs'tan sebep.. DAha stabil ve daha hızlı çalışıyor ios ve en yeni oyunlar ilk ios'ta çıkıyor.
  • galaxy s2 öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Ben iphone 4 diyorum iOs'tan sebep.. DAha stabil ve daha hızlı çalışıyor ios ve en yeni oyunlar ilk ios'ta çıkıyor.

ynscn kardeş aslında iOS istiyorumda en ucuz nasıl alabilirim ve gevey jb felan nedir biraz açıklarmısın kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleFantastic

quote:

öncelikle uslübunuza dikkat edin.

http://i2.phonearena.com/images/reviews/91457-image/1done.jpg

soldan sağa say: lg optimus black, samsung galaxy s ii, apple iphone 4, lg optimus 2x
    belirli bir mesafeden s2'nin ekranında yazılar çamurdan farksızken, iphone 4'ün ekranı gayet okunaklı. renkleri yapaylaştırıp, gereksiz yere parlatınca iyi ekran yapmış sayılmıyorsun.

• bence işletim sistemi olarak da s2 daha üstün. sadece uygulama olarak iphone üstündür. uygulama derken de oyunlar haricinde aralarında çok da fark yok. neden ios daha üstün tutuluyor android'den? takılma falan filansa rami çok doldurmazsanız takılma göremezsiniz s2'de de. bir çok arkadaşımda iphone 4 var. programları genelde açık bırakıyorlar ve telefonun tepki süresi bayağı bayağı gecikmeye başlıyor. bildiğin ağırlaşıyor telefon. sen bunun için iki kere home'a basıp programları kapatıyorsun, akmaya başlıyor telefon. e bunu yapacaksan androidde de yaparsın. programları kapatırsan s2 de yağ gibi akıyor zaten. ben her türlü s2 diyorum. bir de oyunlar falan için ipod alınabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AppleFantastic

quote:

öncelikle uslübunuza dikkat edin.

http://i2.phonearena.com/images/reviews/91457-image/1done.jpg

soldan sağa say: lg optimus black, samsung galaxy s ii, apple iphone 4, lg optimus 2x
    belirli bir mesafeden s2'nin ekranında yazılar çamurdan farksızken, iphone 4'ün ekranı gayet okunaklı. renkleri yapaylaştırıp, gereksiz yere parlatınca iyi ekran yapmış sayılmıyorsun.

çözünürlük haricinde s2'nin ekranını daha başarılı buluyorum ben. bu renk meselesi biraz zevk meselesi. bir de bir cihaza alışma meselesi. mesela bazı insanlar televizyonları dinamik modda kullanırlar, benim evimde kalibre ettiğim, en gerçekçi görüntü veren televizyonun renklerini beğenmezler. iphone ekranına alışan iphone ekranını beğenir. amoled ekrana alışan amoledi. aynı şey ses konusunda da geçerli. zamanında dandik nokia kulaklığının ardından creative ep630'a geçtiğimde nokia'dan daha kötü gelmişti. ama aslı öyle değil. alışkanlık...

• Nedense ben böyle celiskilerde kalmiyorum.
    Daha önce Iphone 4 ile Galaxy S2 kullaniyordum.Galaxy S2 yi satsamda iphone 4 hala duruyor.
    Simdi ise Galaxy Note ve Iphone 4S kullaniyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.