Şimdi Ara

Samsung galaxy s2 i9100 Vodafonedan alınma 22 ay garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir modele geçmeyi düşündüğüm için satıyorum. Yanında, aldığımda kutusundan çıkan 8gb hafıza kartını, içine gömülü gelen igo navigasyonunuda almış olacaksınız ve 36 liraya almış olduğum koruma kabını da hediye edeceğim.Ekranında en ufak bir çizik dahi yoktur ve çoğu zaman resimlerde de görmüş olduğunuz koruma kabıyla kullanıldı. İstanbul içi olursa elden de teslim alabilirsiniz. il dışı olursa ptt kargo kapıda ödeme yapabiliriz. Telefonun özellikleri zaten malumunuz olduğu için yazmıyorum.Telefonum vodafone çıkışlıdır, garantisi 22 ay daha devam ediyor(29 ekim 2013 tarihine kadar) vodafone cihazlarını brightstar aracılığı ile getiriyor ama sonuçta hepsi resmi distribütör olduğu için hangi samsung servisine götürmek isterseniz ona götürebilirsiniz(genpa, başarı, brightstar vs.) Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s2-i9100-vodafonedan-alinma-22-ay-garantili-68925838/detay/
    cep: 0532 468 79 33
    Fiyat: 1.290 lira

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 27 Aralık 2011; 13:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m@trix

Başka bir modele geçmeyi düşündüğüm için satıyorum. Yanında, aldığımda kutusundan çıkan 8gb hafıza kartını, içine gömülü gelen igo navigasyonunuda almış olacaksınız ve 36 liraya almış olduğum koruma kabını da hediye edeceğim.Ekranında en ufak bir çizik dahi yoktur ve çoğu zaman resimlerde de görmüş olduğunuz koruma kabıyla kullanıldı. İstanbul içi olursa elden de teslim alabilirsiniz. il dışı olursa ptt kargo kapıda ödeme yapabiliriz. Telefonun özellikleri zaten malumunuz olduğu için yazmıyorum.Telefonum vodafone çıkışlıdır, garantisi 22 ay daha devam ediyor(29 ekim 2013 tarihine kadar) vodafone cihazlarını brightstar aracılığı ile getiriyor ama sonuçta hepsi resmi distribütör olduğu için hangi samsung servisine götürmek isterseniz ona götürebilirsiniz(genpa, başarı, brightstar vs.) Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
    cep: 0532 468 79 33
    Fiyat: 1.290 lira

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hocam sanal pazar uzerinden 1250 tl ye bırakırsanız almak ıstıyorum..

• Kredi karti ile alacaksaniz son 1300 olur.
  • SATILDI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.