Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy S2 I9100 JellyBean 4.1.2 Kurulum Rehberi(Sızıntı Sürüm) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
6
Favori
21.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viranufuk

resim ler uçmuş galiba göstermiyor

tıklanınca görünüyor aslında dropbox link erişim vermediğinden kaynaklanıyor aslında zamanım olursa düzenleyeceğim görüntüleri. herkese iyi forumlar
  • teşekkürler
  • Önemli değil.
  • arkadaşlar jb yi kurmak için telefonu rootlamak mı gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlodeZ

arkadaşlar jb yi kurmak için telefonu rootlamak mı gerekiyor ?

Rootsuzda kurabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şarjı fullemedim wipeleri yapmadım kurmadan şu an için çalışıyor ama baştan şarj full ve wipeli mi yükliyim yardım lütfen ??
  • arkadaşım, paylaşım için teşekkür ederim.

en azından S3 hevesimi gidermiş olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktks

ben şarjı fullemedim wipeleri yapmadım kurmadan şu an için çalışıyor ama baştan şarj full ve wipeli mi yükliyim yardım lütfen ??

Şarjı fullemek tamamen bi tedbirdir,Wipeları yapmanın amacı temiz bir kurulum yapmaktır,sizin sisteminiz tabiiki Wipesızda çalışabilir,dediğim gibi tamamen bir ön temizliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

arkadaşım, paylaşım için teşekkür ederim.

en azından S3 hevesimi gidermiş olacağım.

Hayırlı olsun.
  • Arkadalşar yeni farkettim müzikçalardaki bass güçlendirme çok güçlenmiş.Eski sonyericssonlardaki mega bass gibi bişe olmuş.Hayran kaldım vallaGalaxy s2nin içinden çıkan standart kulaklıkla bile insanın beynini sarsıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 24 Kasım 2012; 14:27:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASSAİLANT

Arkadalşar yeni farkettim müzikçalardaki bass güçlendirme çok güçlenmiş.Eski sonyericssonlardaki mega bass gibi bişe olmuş.Hayran kaldım vallaGalaxy s2nin içinden çıkan standart kulaklıkla bile insanın beynini sarsıyor.

Aynen Poweramp'a yakın ses veriyor eskiye göre çok başarılı.
  • an itibariyle geçmiş bulunmaktayım. Kies e ne zaman geleceği belli olmaz. Bu arada JB legendary awesome
  • Acil Durum Arkadaşlar!
    arkadaşlar acil soru sormalıyım ilk defa telefona müdahale ediyorum yani jelly bean kurmaya çalışıyorum...wipe yaptım,sonra teli download mode a aldım ve odine bağladım..dosyaları odine yerleştirdim..ama odinde sarı değil de açık mavi var bikaç erde sarı olacak diye okudum da..daha önce de rom root işi ile uğraşmadım telefon romlu rootlu falan değildi bu bir sorunmudur?şimdi ben doğru yoldamıyım odin mavi olması sorun mu,teli bağladım içi boş sizi bekliyorum lütfen acil yardım..çok teşekkürler şimdiden..

odin3 v3.04
    "<ID:0/006> Added!!" şeklinde ibare var

Şu an odin telefonu görüyor mu start a mı basacağım sadece??

telefon download ben panik moda geçtim,lütfen birisi yol göstersin

SAMSUNG Galaxy S2 I9100 JellyBean 4.1.2 Kurulum Rehberi(Sızıntı Sürüm)

• quote:

Orijinalden alıntı: _JayMz_

Acil Durum Arkadaşlar!
    arkadaşlar acil soru sormalıyım ilk defa telefona müdahale ediyorum yani jelly bean kurmaya çalışıyorum...wipe yaptım,sonra teli download mode a aldım ve odine bağladım..dosyaları odine yerleştirdim..ama odinde sarı değil de açık mavi var bikaç erde sarı olacak diye okudum da..daha önce de rom root işi ile uğraşmadım telefon romlu rootlu falan değildi bu bir sorunmudur?şimdi ben doğru yoldamıyım odin mavi olması sorun mu,teli bağladım içi boş sizi bekliyorum lütfen acil yardım..çok teşekkürler şimdiden..

odin3 v3.04
    "<ID:0/006> Added!!" şeklinde ibare var

Şu an odin telefonu görüyor mu start a mı basacağım sadece??

telefon download ben panik moda geçtim,lütfen birisi yol göstersin

SAMSUNG Galaxy S2 I9100 JellyBean 4.1.2 Kurulum Rehberi(Sızıntı Sürüm)

tamamdır hallettim jelly bean ailesindenim artık

konuyu açan arkadaşın emeği için teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim

• şimdi indirdim indirdiklerim içinde code / csc home / modem var bunlar tamam sorun yok yerleri belli ama checksum.md5 nedir ne işe yarar nerde kullanacağım ve ayrıca pit dosyasına kullanmak gerekiyormu 16gb ve 32gb pit var hangisini kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsogut

şimdi indirdim indirdiklerim içinde code / csc home / modem var bunlar tamam sorun yok yerleri belli ama checksum.md5 nedir ne işe yarar nerde kullanacağım ve ayrıca pit dosyasına kullanmak gerekiyormu 16gb ve 32gb pit var hangisini kullanacağım

checksum.md5 önemli değil piti koymasanda olur bi sıkıntı yaratmaz ama adımları doğru yap.
  • arkadaşlar bende i727 skyrocket var 4.1.2 jelly var yalnız arkadaşlar bunda görüntülü arama tuşunu bulamadım acaba rom dan olabilirmi ics dönsem sıkıntı çözülürmü saygılar
  • odin 3.0.4 de bende COm yeri maviydi ,ayrıca pit dosyasını (telin hafızasına göre seçim) yerleştirip re-partition da seçili şekilde yaptım. sorunsuz
  • Mükemmel oldu. Çok teşekkürler

aklıma takılan birşey oldu. Bu romla birlikte şimdi biz de Multitasking yapabileceğiz di mi :D
  • şekil güzel oldu olmasına da telefon fazla kilitlenmeye başladı. bazen gelen aramayı cevaplamakta zorlanıyorum, bazen arama sonlandırmayı,

kilitli ekranı açarken tuşlar işlemiyor, ya sürüm sıkıntılı yada benim yükleme esnasında sıkıntı çıktı, kies e düşene kadar bekleyeceğim, en kısa sürede bir önce ki sürüme geri dönüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.