Bildirim
samsung galaxy s2 1399 tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence baya güzel fiyat.
Galaxy Tab'im olmasa düşünürdüm. -
darty deki galaxy 2 PARALEL İTHALAT,devamlı link veriliyor .paraleller zaten 1350 tl den başlıyor.yani sıcak fırsat değil .
yanlışlıkla da distribitor ürünüdür diye almayın darty'den. -
Darty de paralel ithalat olması fazla birşey değiştirmiyor, çünkü arıza durumunda darty sizi distrübitör firma ile muhatab etmiyor. Cihazı direkt olarak darty ye teslim ediyorsunuz ve aynı şekilde darty den alıyorsunuz.
Daha önce nokia telefon almıştım darty den, arızalanınca servise götüreyim dedim. Fakat baktımki ithalatçı firma iflas etmiş, hemen telefonu darty ye verdim onlarda nokia türkiye ye götürüp 15-20 gün içinde tamirini gerçekleştirdi. Hatta telefonumun arka kapağı kırıktı onu bile değiştirmişlerdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: tyll
darty deki galaxy 2 PARALEL İTHALAT,devamlı link veriliyor .paraleller zaten 1350 tl den başlıyor.yani sıcak fırsat değil .
yanlışlıkla da distribitor ürünüdür diye almayın darty'den.
+1
İthalatçı Firma Garantili Ürün -
Bilgisayarı anlarım,
TV'yi anlarım,
da bu cep telefonu denen alet, ya çalışır ya bozuktur zaten.
Daha bir tek telefonumu garanti'den tamire göndermişliğim yoktur.
Sadece bir kere bir FW yükseltmesi yaptırmak için (uğraşmayayım diye) servise gittim o kadar.
Aradaki 300-400 liraya değecek bir hizmet değil Türkiye'de telefon garantisi olayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: M@ni@C
Bilgisayarı anlarım,
TV'yi anlarım,
Sadece bir kere bir FW yükseltmesi yaptırmak için (uğraşmayayım diye) servise gittim o kadar.
Aradaki 300-400 liraya değecek bir hizmet değil Türkiye'de telefon garantisi olayı.
teknoloji işi şans işi.bende yurtdışından iphone aldım 2 seneyi geçti.şükürler olsun tek bir sorun yapmadı.ama bazı kronik problemi olan modeller var.mesela sonyericcson k750 vardı eskiden bilirsiniz.neredeyse bütün modellerinin joystici bozuluyordu.eski cihazlarda bu kronik sorunu bilirsin ama yeni çıkmış cihazlarda bu tür sorunları anlamak zaman alabiliyor.o yüzden 100 fazla olsun ne idüğü belirsiz ithalatçılarla uğraşmayıp orjinalinden alın derim ben
-
iphone 5 açıklanacak bugün
taklitlerinden sakının -
quote:
Orijinalden alıntı: M@ni@C
Bilgisayarı anlarım,
TV'yi anlarım,
Telpa garantilisi 1400 - 1500'e Vatan'dan satıldı.
Sizi bilmem ama 100 TL fark için Telpa'yı tercih ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: kocake
taklitlerinden sakının
büyük hayalkırıklığı yaşadın, di mi? -
quote:
taklitlerinden sakının
aldınmı ayıfon 5'i -
En azından taklit değil orjinal ürün kullanmaya devam ediyorum.
Çevremde android sahibi insanların çoğu pişman olup veryansın ederken, nedense iPhone sahibi arkadaşlar yere göğe sığdıramıyor telefonlarını. Ve hepsi çok mutlular.
Tüm dünyada böyle olacak ki androidli telefonların iade oranı yüzde 30 a yaklaşırken, iphone larda bu oran yüzde 2 ile sınırlı.
Böyle bir veri açıklanmıştı geçenlerde..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Çevremde android sahibi insanların çoğu pişman olup veryansın ederken, nedense iPhone sahibi arkadaşlar yere göğe sığdıramıyor telefonlarını. Ve hepsi çok mutlular.
Tüm dünyada böyle olacak ki androidli telefonların iade oranı yüzde 30 a yaklaşırken, iphone larda bu oran yüzde 2 ile sınırlı.
http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg&sns=fb
-
quote:
iphone daha çok dummy kullanıcılara hitap ediyor. bilgisayar dünyasından pek anlamayan yani.
android içinse biraz daha bu işlerden anlıyor olmak lazım doğrudur. yani bir nevi windows-linux kullanıcı profillleri gibi.
taklit konusuna gelince; 5 ay önce çıkan s2, 1 ay sonra çıkacak olan ayfon5'ten daha iyi bir cihaz. istediği kadar taklit olsun sorun değil bence. (ki taklit falan değil zaten.)
-
http://www.apple.com/iphone/
Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu nihayet tanıtıldı. Dün gece gerçekleştirilen konferansta gözler iPhone 5'i ararken, Apple'ın sadece iPhone 4S'i sahneye çıkarması, hayal kırıklığı yarattı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep___84 -- 5 Ekim 2011; 20:28:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: akrep___84
http://www.apple.com/iphone/
Apple'ın merakla beklenen yeni telefonu nihayet tanıtıldı. Dün gece gerçekleştirilen konferansta gözler iPhone 5'i ararken, Apple'ın sadece iPhone 4S'i sahneye çıkarması, hayal kırıklığı yarattı
ne alaka -
darty de paralel s2 1549 tl olmuş.vatanda distribitor ürünü 1499 tl şu anda..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X