< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sızıntılara göre samsung'da en iyi tasarım olan s10'daki kamera dizaynına dönecek gibi görünüyor. gizchinaSamsung Galaxy S27 Series Leaks: Horizontal Camera Bar and Massive Battery https://www.gizchina.com/samsung/samsung-galaxy-s27-series-leaks-horizontal-camera-bar-and-massive-battery< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelmisine -- 3 Haziran 2026; 10:57:1 > |
|
|
|
Hiç bilmiyorum ki ne oldu ne yaptı diye . Yüklemeden önce gemini sordum verdiği cevap bu oldu. Gözle görünür Bi şey yapmadı bende Samsung cihazlarda (özellikle Android 12 sürümünde kalan S10e gibi modellerde) karşına çıkan "Sistem yapılandırma güncellemesi" (System Configuration Update), işletim sisteminin kendisini (Android'i) yükselten büyük bir güncelleme değildir. Bu, doğrudan operatör ayarlarını, şebeke altyapısını ve cihazın arka plan sistem dosyalarını güncelleyen küçük boyutlu bir paketir. Bu Güncelleme Ne İşe Yarar? Şebeke ve VoLTE Uyumluluğu: Operatörlerin (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom) güncellenen şebeke protokollerine ve VoLTE/VoWiFi (Wi-Fi üzerinden arama) teknolojilerine telefonun uyum sağlamasını sağlar. Hata Düzeltmeleri: Arka planda çalışan ve sistem kararlılığını etkileyen küçük optimizasyonları içerir. Güvenlik ve Performans: Telefon ana Android güncellemelerini artık almasa da, mevcut sistemin operatör ağlarında sorunsuz çalışması için gereken yamaları uygular. Ne Yapmalısın? Telefonu yedek cihaz olarak kullansan bile bu güncellemeyi yüklemen gerekir. Yükleme işlemi genellikle çok kısa sürer, birkaç megabaytlık bir veridir ve cihazı yeniden başlatabilir. Güncellemeyi yapmak şebeke çekim kalitesini ve batarya kararlılığını olumlu etkiler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben de çok seviyordum s10e'yi ancak batarya öldü arka kapak paramparça şarj giriş yeri bozuk diye yedek telefon yaptım. Eskitme de olsa sorun olmaz diye direkt yaptım ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Samsung Galaxy S10 Mucize Batarya Deji 3550mAh Yüksek Kapasite Mucize Batarya https://woyax.com.tr/samsung-batarya/1223-samsung-galaxy-s10-mucize-batarya-deji-3550mah?srsltid=AfmBOoo9HRXNhvXdwfjxtbyrVE6hoZhZdtCfT22m0TgYkWxBrx-P9zyi< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yıllardır bu marka pili kullanıyorum. Şu an Samsung s20 kullanıyorum onda bile deji batarya takılı. Ben memnunum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yeni gelen sistem güncellemesi konusu hakkında bende bir fikir oluştu. Samsung Healt uygulamasına gelen son güncelleme ile telefonda dahili olarak var olan nabız sensörünü devre dışı bıraktılar. Artık nabız, oksijen, stres ölçümü yapılamayacak. Akıllı saat ile ölçüm yapmamız tavsiye ediliyor. Ben de bunun üzerine uygulamayı kaldırıp eski sürüm Healt uygulaması kurdum, çalıştı, güncellemeleri de kapattım. Merak ettiğim sistem güncellemesini yapanlardan biri bu durumu deneyebilir mi? Sanırım sistem güncellemesi sensörleri iptal edecekelr diye tahmin ediyorum. Ben güncellemeyi yapmadığım için net bir karar veremiyorum. |
|
2022de 8k civarına bataryası değişmiş faturalı 2.el alıp kullandığım geçen sene ekranını kırdığım serviste tamir için 9k istedikleri s10+ telefonumu, 4k civarına anakartı bozuk başka bir S10+ bulup onun ekranını taktırdığım en son geçen sene sıfırladığım telefon artık s3 mini düzeyinde kasılmalar başlayan telefonumu yükseltmeyi düşünürken tekrar sıfırlayayım dedim. Bu sefer @expressimo hocamın tavsiyesiyle FTM HVI4 (2022 1 Eylül) romunu AUT HVJ1 ile biten romun CSC dosyası ile tekrar kurdum. Telefon brick olur diye çekiniyor TR romu kuruyodum fakat çekinecek bir şey yokmuş Gemini'dan yardım alıp Odin3.14.4 sürümüyle kolayca kurdum. Deneyimlerimi sizlere aktarmak istiyorum. Telefon son zamanlarda gerçekten çok tepkisiz çalışmaya başlamıştı. Hafızayı zaten komple doldurmuştum 5 gb boş yer vardı. Screenshot aldığımda, spotifydan şarkı değiştirdiğimde, Whatsapp'tan kamerayı açtığımda özetle günlük işlerde hepsi çok geç tepki veriyodu en az 3 4 saniye gecikmeli işlem yapıyodu. Sil baştan FTM romu kurdum ve önceden kaldırdığım uygulamaları UAD ile tekrar kaldırdım ve güncellemeleri kapattım. Telefon tekrar ayağa kalktı kullanılabilir hale geldi. Instagram'da ve X'te uygulama içi hafif kasmalar var ama onun dışında gayet akıcı. Fakat bataryası artık dayanmıyor sürekli şarja ihtiyaç duyuyor. Accubatteryde %76 pil sağlığı gösteriyor. Telefonu değiştirirsem batarya yüzünden değiştricem onun dışında hala iş görüyor. Son zamanlarda batarya değiştirip tavsiyesi olan var mı? --------------------- İlgilenen varsa 105 uygulama kaldırdığım uygulama listesi bunlar. NFC ile ödeme, Samsung Health, Galaxy Store, Themes, Secure Folder sorunsuz çalışıyor. UAD NG ile adb ile tek tek uğraşmadan kolayca siliniyor. GitHub - Universal-Debloater-Alliance/universal-android-debloater-next-generation: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted Android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device. https://github.com/Universal-Debloater-Alliance/universal-android-debloater-next-generation |
|
herkese merhaba istanbuldayım. basiretim bağlandı.. yıllardır çok tiziz kullandığım s10e telefonumu, çok ısınmış, 2 dk buzdolabına koyayım soğusun diye buzluğa koyup unutunca ekran gitti. 15 gündür bekliyor, prinçlere gömmek filan fayda etmedi. açılmıyor. özeti: bana kusursuz sağlam ekran lazım. bulamazsam komple s10e almayı da düşünürüm. satacak olan arkadaş varsa özelden fiyat yazsın lütfen |
|
|