Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.825
Cevap
297
Favori
1.739.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanım Haber kendini bilmez yönetici kadrosu ile değerini ayaklar altına almaya son sürat devam ediyor. Kimin zoruna gitti de fikirlerimi açık ve net şekilde yazdım diye mesajım silindi acaba? Silen yöneticiye açık çağrımdır ve konu halkına açıklama yapmak zorundadır.

Samsung ile nasıl bir iş birliği içindesiniz de eleştirel mesajımı sildiniz?? Yazık vallahi. Belkide Türkiye'nin en köklü, en eski teknoloji sitesinde bu zihniyet ve anlayış Hükümetin yönetim anlayışı ve fikir özgürlüğüne vurulan zincirden ne farkı kaldı. Ayıp vallahi..!

Oldu olacak birde ceza verin bana, uzaklaştın tam olsun!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realceday

Şarjı iki günü çıkaran cihaz olmadığından bu cihazlar da bir günü rahatlıkla çıkardığından şarj konusuna çok takılmamak gerekiyor. Nasıl olsa her gün şarja takmak zorundayız. Şarjı 2 gün giden amiral gemisi cihaz var mı?
    Iphone 11 pro max. S10 plus ve note 10 plus i sabah 8 den akşam 5 e kadar %10 seviyesine indiriyorum, pro max i %40 in altına dusuremedim aynı saat itibari ile. Rahatlıkla 2. Günün ortasına kadar gider. Ben böyle pili bitmeyen cihaz görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Iphone 11 pro max. S10 plus ve note 10 plus i sabah 8 den akşam 5 e kadar %10 seviyesine indiriyorum, pro max i %40 in altına dusuremedim aynı saat itibari ile. Rahatlıkla 2. Günün ortasına kadar gider. Ben böyle pili bitmeyen cihaz görmedim.

Alıntıları Göster
    Sonuç olarak şarjı 2 gün giden cihaz yok
  • quote:

Sonuç olarak şarjı 2 gün giden cihaz yok

Alıntıları Göster
    Benim kullanımımla Note 10 plus 9 saat bile gitmiyor. Çok ağır kullanıyorum dolayısıyla normal bir kullanıcı bu cihazla nasıl ki 1 gün cikartabiliyorsa 11 pro max ile rahatlıkla 2 gün çıkartır. Bilmediginiz konularda ahkam kesmeyin. Size deneyimledigim tecrübemi aktarıyorum halen sabit fikirle aynı şeyi yazıyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Neden sinirleniyorsun ki 2 gün gitmiyor diyen sensin. Normal kullanıcıyı filan karıştıran sonra yine sensin. Hem söylediklerin çelişiyor hem de ahkam kesiyorsun. Normal kullanıcı dediğin nasıl oluyor onu da açıkla da onu da öğrenelim.

artık günümüzde çoğu kimse telefonu elinden düşürmüyor. Normal anormali nasıl oluyor açıkla da bilelim. Bununla ilgili bilimsel çalışma yaptın da haberimiz mi yok?
  • quote:

Neden sinirleniyorsun ki 2 gün gitmiyor diyen sensin. Normal kullanıcıyı filan karıştıran sonra yine sensin. Hem söylediklerin çelişiyor hem de ahkam kesiyorsun. Normal kullanıcı dediğin nasıl oluyor onu da açıkla da onu da öğrenelim.

artık günümüzde çoğu kimse telefonu elinden düşürmüyor. Normal anormali nasıl oluyor açıkla da bilelim. Bununla ilgili bilimsel çalışma yaptın da haberimiz mi yok?
    Rakamlar ile yazdım. Note 10 plus i 2 günde bir şarja takan tanıdıklarım var. Günde 250 civarı mail alıyorum, 100 üne yanıt veriyorum, en görüşme yapmadığım gün 1.5 saat telefon görüşmesi, WhatsApp, haber takibi, evrak düzenleme vs saymıyorum bile. İş icabı kullanıyorum. Note 10 plus gibi bir cihazla akşamı geçtim akşamüstünü göremiyorum. Pil herkeste değişiklik gösterir, benim kullanımımda olan çok fazla kişi yok. Olmasına gerekte yok zaten bende çok memnun değilim bu durumdan. Şimdi anlamışsındır umarım. Ben yazdığım cihazları kullanıp yorum yapıyorum, genelde bu tip cihazları kullanmadan bilmeden yorum yapanlarla pek polemiğe girmem. İphone 11 pro max pil ömrü yönünden piyasanin en iyi amiral gemi cihazi. Birçok kullanıcıya 3. Günü bile gösterecektir. Bitmiyor pili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 13 Ocak 2020; 0:0:51 >

• quote:

Rakamlar ile yazdım. Note 10 plus i 2 günde bir şarja takan tanıdıklarım var. Günde 250 civarı mail alıyorum, 100 üne yanıt veriyorum, en görüşme yapmadığım gün 1.5 saat telefon görüşmesi, WhatsApp, haber takibi, evrak düzenleme vs saymıyorum bile. İş icabı kullanıyorum. Note 10 plus gibi bir cihazla akşamı geçtim akşamüstünü göremiyorum. Pil herkeste değişiklik gösterir, benim kullanımımda olan çok fazla kişi yok. Olmasına gerekte yok zaten bende çok memnun değilim bu durumdan. Şimdi anlamışsındır umarım. Ben yazdığım cihazları kullanıp yorum yapıyorum, genelde bu tip cihazları kullanmadan bilmeden yorum yapanlarla pek polemiğe girmem. İphone 11 pro max pil ömrü yönünden piyasanin en iyi amiral gemi cihazi. Birçok kullanıcıya 3. Günü bile gösterecektir. Bitmiyor pili.

Alıntıları Göster
    Çoğullama yapmadan kendi kullanım senaryonu yazsan yeterli. Kullanım senaryosunu bilmediğin milyonlarca insan adına yorum yapıyor sonra beni iphone kullanmadan yorum yaptığım için eleştiriyorsun!

Neyse uzatmayalım fazla. Sağlıkcakla kal.

• iphonedanmı bahsediyorsun hocam 1 gün rahat yetiyorsa şaşırdım sende webmaster olsan yetmezdi sanırım ) s10 8 saat kullanabiliyoruz napalım )
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Samsung pil ozurlusu. 6000bin mah ta olsa 4000bin olan bir telefonla aynı olur.

• Note 10 plus almak isteyenler.
    Google Play Store'da Degisim Zamanı uygulaması var. Hepsiburada S10 plus a 6400 veriyor. Kendi sitesinde de 9000bin tl.
    Note 10 plus almak isteyen. S10 plus verip üstüne 2600 verecek.
    Isteyen değerlendirir.

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• galaxy s20 108mp kamerayla mı gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

galaxy s20 108mp kamerayla mı gelecek
    Haberler doğru ise ülkemiz de çok az insan alabilir. En ucuz modeli 799 dolar yani güncel kurla 4.681 TL. Türkiye de üzerine eklenecek vergileri de düşününce o modelin fiyatının üzerine en az bir 1.500 ile 2.000 TL filan vergi gelir.

Yıllar öncesi aklıma geldi. Samsung sürgülü bir modelini yurt dışı fiyatı ile aynı fiyata satmıştı ülkemiz de. Ne güzel günlerdi.
  • quote:

Yedekten geri yükleme yaptınız mı? Google yedek mi Samsung account mu kullandınız? Biraz gozlemleyin bakalım, yapmaz ise bende deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    Hocam yapalı 3 gün oldu günde 1-2 defa tekrarlıyor yine , önceden 6-7 defa yapıyordu bilgin olsun
    Yedek için samsung account kullandım
  • Alacaktim sadece istanbul ici geçerliymiş:(

• olcayypc O kullanıcısına yanıt
    Akraban yok mu istanbulda

• Arkadaşlar s10 plus telefonum ekranın altında beyaz bi çizgi oluştu garantiye götürdüm bugün ekran değişimi için 1600Tl istediler. Ancak benden kaynaklı sorun değil sabah uyandım ekran bu şekildeydi. Ekran içerden kırılmış dediler. Tüketici hakem heyetine gitmek mi tek çare başka bi servise vereyim mi sizce.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    En ucuz modeli s20 7500 olur. S20 plus 10bin kusur olur. S20 ultra 12 13bin olur.
    Tabi bu modeller note 10 gibi 3 ay sonra 2bin tl rahat düşer.
    Fiyattan ziyade o kadar para bir telefona verilmez. Hele hele fiyatı sürekli düşen androidlere verilmez.

• Var da yanı şimdi herkesi ayaklandırmak istemiyorum sık telefon degistiriyorum oyizden laf duymak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 302sino

Arkadaşlar s10 plus telefonum ekranın altında beyaz bi çizgi oluştu garantiye götürdüm bugün ekran değişimi için 1600Tl istediler. Ancak benden kaynaklı sorun değil sabah uyandım ekran bu şekildeydi. Ekran içerden kırılmış dediler. Tüketici hakem heyetine gitmek mi tek çare başka bi servise vereyim mi sizce.
    Üstünde en ufak çizik yoksa kullanıcı hatasından ekran içi nasıl kırıldı diyorlar merak ettim. Bence heyete gidin derim. Bu arada 1.600 TL istemeleri şaşırdım. Çünkü akıllı telefonlarda en palı parça bildiğim kadarıyla ekrandır. Gerçi anakart da palı hatta en palı parça anakat sanırım. Ama anakartta ekranların içinde diye biliyorum.

Ben garantisi bitmiş. s6 edge telefonu açılmıyor diye servise gönderdim ana kartı değişimi için 1.499 TL istediler. Telefon sıfırı 1.900 TL.

• Arkadaşlar merhaba,

S10 Plus almak istiyorum fakat radyo takıntım olduğu için Snapdragon model alacağım. Model olarak G975W bir cihaz alıp server üzerinden kaydını yaptırmak istiyorum fakat merak ettiğim şeyler var bilen varsa yardımlarınızı çok rica ederim;

- 975W veya 975U cihazlarında %100 Türkçe yazılım var mıdır ? Yoksa var mıdır çözümü?
    -FM Radyo yazılımsal olarak gizli midir? FM Radyo sonradan nasıl yüklenir, flash atarak çözüm bulunabilir mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.