Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (966. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.825
Cevap
297
Favori
1.739.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum, Papscover fiyatı uygun. Ancak uygulaması kolay değil. Benim elimden gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallami

Hocam S10 lite 6.7 inç olacak ve çözünürlük s10e ile aynı olacak. Ayrıca ekran dynamic amoled değil süper amoled olacak. Böylece telefonun fiyatını ekran çözünürlüğünü ve yoğunluğunu ( ppi ) düşük tutarak azaltacaklar. S10 oluşan bile büyük olacak bu telefon, telefondan çok tablete benzeyecek. S10e yerine alınmaz bence...
    https://www.teknoburada.net/2019/11/02/samsung-galaxy-s10-lite-sasirtmaya-devam-ediyor/
    Ooo 6.7 inç ve o çözünürlük ise uzak durmak lazım s10e miz çok daha iyi. Bir de 6.7 ince 4.500 mah da çok normal anca idare eder zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de şimdi sadece arka için olandan sipariş vereceğim. Siz hangi renk aldınız ? Mat siyah, matrix,karbon falan çeşit çok siyahta. Bir de bunun kargosu ne kadar tutuyor yazmamislar.

• Phablet sheild diye bir firma var 126 tl ye kampanyalı hertarafını kaplıyor telefonun. Yaptıran var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: obsessedman

150 lira mı yuh! Papscover'ı geçen hafta 36 liraya aldım ben
    Bişey daha soracagim hazir almis birini bulmusken bu kaplama kamera kısmına da yapılıyor mâlum, kamera çıkıntısını kurtarıyor mu yani kalın mi? Telefonu masaya bıraktığımızda kameranın olduğu yer mı temas ediyor yoksa kamera kısmındaki kaplama mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 4 Kasım 2019; 15:24:47 >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Kaplama temas ediyor hocam. Kesimler birebir uyuyor.

• Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Bende linkteki mevcut. 36 lira kaplama 6 lira da kargo ödedim. Şehirden şehire değişir kargo ücreti.

PapsCover - Telefon ve Teknoloji Kaplamaları
    S10e - Granit Kaplama | PapsCover
    https://www.papscover.com/s10e-granit-kaplama-3471

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsessedman -- 4 Kasım 2019; 15:43:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Güncellemeden sonra kamerada yakin nesnelere karşi netlik sorunu yaşayan var mi?Sonradan kendi kendine kamera bozulmaz herhalde yeni telefon sayilir. Tel s10e
    S10e'de G970FXXS3ASJG yazılım sürümünde böyle bir sorun yok bende.
  • Valla nasıl 8 saat ekran süresi alınıyor hayretler içerisindeyim ben telefonun anasını ağlattım 3~3.5 saati geçemedim telefon s10e

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hx100 H kullanıcısına yanıt
    Cihazı yeni mi aldınız? İlk birkaç hafta benim de ekran sürelerim 5 saati geçmezdi. Zamanla oturuyor pil.

• 1 ayı geçtim , ama ekran süresi maalesef ciddi endişe etmeye başladım acaba telefonda bir sıkıntı var mı diye , burada yazılanları okuyor ve uyguluyorum siyah tema , animasyonları kapama filan gibi ama nafile maalesef Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Sizin de bekleme süreniz iyiymiş. Benim cihaz beklemede deli gibi şarj yiyor. Şu an kullanımım böyle.

• Evet gece 12 gibi çektim şarjdan birde adaptif güç modu açık

Benim cihazda orta güç tasarrufu açık olmasına rağmen böyle. Sabaha kadar % kaç şarj yiyor beklemede?

• %4 gibi

Çok iyi. Bende en az %8 gidiyor

• ilgilenen olurmu bilmiyorum ama, kullanmak isteyen olur diye paylaşmak istedim.

Steam link benzeri bir kontrol uygulaması Galaxy store üzerinden S10 serisi içinde kullanıma sunuldu. Bildiğim kadarı ile Note 10 ile tanıtılmış kullanıma sunulmuştu. Tam emin değilim, hatırlamıyorum da.

Bende steam link yüklüydü ve çalışıyor. (Hâlâ beta) bazı kontroller işlemediği için kullanamadım. Tabi ben cihaz ekranı üzerinden kontrolden bahsediyorum. joystick ile pc deki steam oyunlarını uzak bağlantı ile telefon ekranında kesintisiz oynayabiliyorsunuz.

Bu uygulama ekran üzerinden tam manası ile kontrol sağlar ise güzel olur. Biraz uzun oldu.. denemek isteyenler indirip bakabilir.

• Dün Gelen Son Güncellemeyle Şarjda Bariz Düzelme Var, şarjı Full Doldurdum %100den 98e 2.5 saatte düştü..

Dünde Yazdım ama Bugünde Yazayım Kimse Görmedi sanırım, Son Güncelleme yada Öncekinden Sonra Ayarlar Ekran Tam Ekran Uygulamalar Sekmesindeki Ön Kamerayı Gizle Aç Butonu Üstte Üç Nokta ve Advanced Settings Bölümüne Alınmış. Şimdilik Farkettiğim bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowN -- 4 Kasım 2019; 18:40:40 >
  • Arkadaşlar bu ön kameraya ne yapmak lazım çektiğim ile galerideki bambaşka ya pastel gibi iğrenç bir renk atıyor üzerine kendisi kamerada gördüğüm ile hiç alakası yok. Hard reset attım ama düzelme yok. Ayarı filan var mı bunun kapatılacak hdr kapattım yok güzellik kapadım yok Bi yardım ya artık ön kameradan iyice soğudum akşam ve gece zaten berbat ötesi S9 plus üzerine Bi de gündüz leş çekmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: obsessedman

Benim cihazda orta güç tasarrufu açık olmasına rağmen böyle. Sabaha kadar % kaç şarj yiyor beklemede?
    Bende optimizede olmasına rağmen %4 gidiyor geceleri

• 
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.