Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
184.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: maqnum

ya ben cevap alamadım bana hala bu bütün ayarları root rom gingerbread falan nasıl kurulacağını anlatacak biri yok mu

sorunu çözdüm arkadaşlar
  • Arkadaşlar build dosyasını değiştirmeme rağmen cihaz i9000 görünüyor . Markette de whats app , viber görünüyor ama girince cihazınıza uygun değil diyor . Farklı bi yol yada çözümü olan varsa bekliyorum

Orijinalden alıntı: anil_kilic

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Baki gitti paylaşım bitti .
    Yeni rom lar bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran16

Rom nasıl yapılıyor onu bulabilsem kendim yapacağım.Veya bir ekip kurarız.

Çok derine girmeden bişeyler yapmayı deneyeceğim ben . İlerleyebilirsem bilgilendiririm .

haydi bakalım kolay gelsin.
    baki hoca da kayıplarda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran16

Beyler rom yapmayı araştırıp birbirimizi aydınlatalım.Çeşit çeşit güzel romlar çıkabilir.

Bir kaynak olsa süper şeyler çıkacağına adım gibi eminim
    not: lütfen önceki sayfalarda var demeyin, varsa linkini rica edeyim :)
    (superoneclick root yaptım ama adhoc switcher hata verdi)

rom güncelleyen arkadaşlar adhoc networklere bağlanabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehoca -- 27 Mart 2012; 16:55:19 >

Orijinalden alıntı: bigcan

quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

ya ben cevap alamadım bana hala bu bütün ayarları root rom gingerbread falan nasıl kurulacağını anlatacak biri yok mu

sorunu çözdüm arkadaşlar

banada anlatabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehoca

arkadaşlar rom işine girmeden, wifi 5.0da(2.2 yüklü) adhoc ağlarlara bağlanmak istiyorum, önceki sayfaları inceledim daha çok rom, sürüm vs ağırlıklı
    z4root ile root yapamadım. superoneclick ile root yapsam sonra ZT-180 Adhoc Switcher programı işe yarar mı

Root yapmadan olmaz sanmam çünkü sistem dosyası değişmeli wpa suplicant gibi bir dosya forum da anlatım var. Root explorer ile dosyanın yedeğini alıp değiştiriyorsun. Joiku ile beceremedim ben symbian da ezspot ile baglanabiliyorum... Hoş geçen onla da bağlanamadım ya neyse...

• Arkadaşlar kulaklığın ucundaki plastiği (ki buna kulak adaptörü deniyormuş) bizim afacan yırttı, yedekleri de kaybettim. Aynı boyuttakileri nerden bulabilirim acaba, bilgisi olan ya da benzer sorun yaşayan var mı?

Ayrıca kulaklığını kullanmayan ya da kulaklığı iptal olup yedek lastiklerne sahip olandan satın da alabilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: Afterdarq

quote:

Orijinalden alıntı: emrehoca

arkadaşlar rom işine girmeden, wifi 5.0da(2.2 yüklü) adhoc ağlarlara bağlanmak istiyorum, önceki sayfaları inceledim daha çok rom, sürüm vs ağırlıklı
    z4root ile root yapamadım. superoneclick ile root yapsam sonra ZT-180 Adhoc Switcher programı işe yarar mı

Root yapmadan olmaz sanmam çünkü sistem dosyası değişmeli wpa suplicant gibi bir dosya forum da anlatım var. Root explorer ile dosyanın yedeğini alıp değiştiriyorsun. Joiku ile beceremedim ben symbian da ezspot ile baglanabiliyorum... Hoş geçen onla da bağlanamadım ya neyse...

ezspotu nerden bulabilirim
    wpa suplicant gerçekten işe yarıyor mu

• Arkadaşlar merhaba;

galaxy wifi yi dün alarak aranıza katıldım.

Bugün İzmirde çankayada nereye sorduysam bir silikon veya deri kılıf bulamadılar, toptancılarına falan sordular yoktu.

Kılıf ve ekran koruyucu alan arkadaşlar nerelerden temin ettiler acaba, yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: Spyker

Arkadaşlar merhaba;

Bugün İzmirde çankayada nereye sorduysam bir silikon veya deri kılıf bulamadılar, toptancılarına falan sordular yoktu.

Kılıf ve ekran koruyucu alan arkadaşlar nerelerden temin ettiler acaba, yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

internetten siparişle alabilirsin sanırım ggda ekran koruma+silikon kılıf olarak satılıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bir arkadaş pm den gps hakkında bilgi istemiş. cihazın gps kullanımı hakkında burada yazarsam diğer kullanmak isteyen kişiler de faydalanabilir.

ben navigasyon cihazı araştırırken bu cihazın fiyatı uygun olunca aldım 400tl. nav. cihazına 300tl vereceğime buna 400 tl vermek daha mantıklı geldi. gerek ekran kalitesi gerek cihaz kalitesi nav cihazlardan çok çok iyi.

gps olarak cihaz beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. yüksek hızlarda veya normalde kopma vs. hiç yaşamadım tünel geçişleri hariç ondada tünelden çıkar çıkmaz tekrar hızlıca bağlanıyor.

nav. prog. olarak çoğunu test ettim bence program olarak hepsi iyi ama prog+harita olarak en iyisi igo
    nav. prog. ilk açtığınız zaman cihazın uyduları hızlıca bulabilmesi için açık alanda 1-2 dk. sabit olarak durmanız gerekiyor

nav. kullanırken pil performansı bataryanın 2500mah lık olmasından dolayı çok iyi. araç şarj aleti aldım ama daha kullanmak nasip olmadı
    örnek vermek gerekirse İstanbul içinde gün içinde 2 saat kullandım pilin yarıdan fazlası duruyordu eğer nav. cihazı olsaydı çoktan pil dibe vurmuştu
    yakında uzun yoldada test edicem.

sonuç olarak aletin gps performansı çok iyi şimdiye kadar da hiç bir sorun çıkarmadı. almak isteyenlere tavsiye ederim

• biraz geç olsa da sonunda oldu, gerçi Runic arkadaşımız çözümünü uzun zaman önce vermiş ama acemiliğimden olsa gerek cesaret edememiştim
    nokia e63 teki internet bağlantısını (adhoc) galaxy wifiye tanıtma sorunu
    superone click root yapıldı
    wpa dosyası root explorer ile değiştirildi (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377321)

tek sorun joiku programını açınca bağlantıyı herkes görüyor, şifre koyamıyorsun
  • Arkadaşlar gözümüz aydın Gingerbread (2.3.5) resmi güncelleme yayımlandı. Ama her ülkede görünmüyor. Bir hayırsever arkadaş bir yabancı forumda sürüm kodunu vermiş bende linkini bulup indirdim. Sorunsuz çalışıyor. Görsel olarak değişiklikler var. Ve bazı yeni fonksiyonlar. Ben oldukça beğendim... Batarya performansı harika ve hız farkı da var.

İndirmek için tıklayın.
    Rar şifresi: sampro.pl

Odin3 ile tıpkı Eryiğit ROM yükler gibi yüklüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 29 Mart 2012; 15:12:57 >

Orijinalden alıntı: Berkmn

quote:

Arkadaşlar merhaba;

internetten siparişle alabilirsin sanırım ggda ekran koruma+silikon kılıf olarak satılıyordu

Anladım teşekkür ederim. Ancak gitti gidiyorda 1-2 kişi satıyor diye fiyatı uçurmuşlar biraz.

Sanırım kılıf kullanan pek arkadaş yok. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Anladım teşekkür ederim. Ancak gitti gidiyorda 1-2 kişi satıyor diye fiyatı uçurmuşlar biraz.

Sanırım kılıf kullanan pek arkadaş yok. :)

evet fiyatları pahalı yurtdışı alışveriş imkanınız varsa ordan alabilirsiniz galaxy note un deri kılıfları uyar belki tam kılıfları ama aralarında 0.3 inç fark var note az daha büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Arkadaşlar gözümüz aydın Gingerbread (2.3.5) resmi güncelleme yayımlandı. Ama her ülkede görünmüyor. Bir hayırsever arkadaş bir yabancı forumda sürüm kodunu vermiş bende linkini bulup indirdim. Sorunsuz çalışıyor. Görsel olarak değişiklikler var. Kameraya Auto-Focus gelmiş. Ve bazı yeni fonksiyonlar. Ben oldukça beğendim...

İndirmek için tıklayın.
    Rar şifresi: sampro.pl

Odin3 ile tıpkı Eryiğit ROM yükler gibi yüklüyoruz.

Odin ile orijinal sürümü yüklesek aletin garantisine bir şey olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul05

quote:

Orijinalden alıntı: Furuichi

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul05

2.3.6'da görseller olarak gerçekten kalite yükselmiş durumda ekrandakı geçişler ve klavyedeki hafif titreşim ile tarzı çok güzel olmuş kullanmaya gerçekten değer bir sürüm şuana kadar bir hata almadım fakat tek sorunki buda büyük bir sorun benim açımdan ses kalitesi düşmüş 30 a gelince cızırdamalar başlıyor kulaklıkta dahil olmak üzere bunun bir çözümü varmı ? ve birde 2.2 deki gibi ana ekolayzır ve soundalive olarak 2 tane ekolayzır ayarlama şansımız olmıcakmı 2.2den başka sürümlerde ? ... sonuç olarak müzik olayı hariç güzel bir sistem emeğe saygı...

ek olarak benim bir sorunum var ram 220mb dan aşağıya inmiyor acaba neden ?

Hangi versiyonu yükledin? Eryigit 3.0'da ram kullanımı 180mb kadar geriliyor. En iyi rom bence.
    Sound alive daki ayrıntılı ayarlar sadece 2.2'ye ait. Diğer sürümlerde yok. 2.3.6'da Ses kalitesinde düşme hissetmedim. Sadece equlaizer ayarlarının etkisi 2.2'ye göre daha az.
    2.3.6 da poweramp kullanmanı tavsiye ederim. Bas, Tiz, sterio genişletme ayarları çok iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

PowerAMP Music Player v2.0.4-build-467 Full

Requirements: Android v2.1+
    Overview: PowerAMP is a powerful music player for Android.

resmi sitesi ( incelemek isteyenler için) :

http://powerampapp.com/

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu

widget resimleri:

Resimler bana aittir :) cihazdan çekip upload ettim.

Download :

PowerAMP Music Player v2.0.4-build-467 Full + Patch + Classic Skin v1.0+ Widget Pack v2.0 :

http://ul.to/bkvxjprk

yada:

http://uploading.com/files/c6794347/PowerAMP.2.0.4.467.Full%252BClassic.Skin.1.0%252BWidget.Pack.2.0.zip/

yada:

http://www.filesonic.com/file/ir0llGq/PowerAMP.2.0.4.467.Full.Classic.Skin.1.0.Widget.Pack.2.0.zip

içeriğindeki dosyalar ve yükleme talimatı:

Daha önceden sisteminizde yüklüyse eklentileriyle beraber öncelikle siliniz.

1. olarak PowerAMP.2.0.4.467.apk kurulacak. kurulumu yaptıktan sonra mp3 playerı açmayacaksınız. ve

2. olarak PowerAmpPatcher.Apk yüklenecek , yükledikten sonra patcher programına gireceksiniz. Sizden root yetkisi isteyecek (superuser) ve

patchleme ( yama) işlemini tamamlayacaksınız. Artık tamamdır. Full olarak kullanabilirsiniz programı.

Bu arada 3 ve 4. olarak widget ve temayı yüklersiniz artık. Widget de n örnek resimlerde ekledim

Bu program şuan bizim cihazlardaki mp3 playerlardan çok daha iyidir ve bass , tizz ayarlarını çok iyi şekilde kendiniz ayarlayabilirsiniz.

soundalive donanımsal özellik oldugu için bunlardan ödünde vermezsiniz.

gingerbread 2.3.5 sürümüne geçip mp3 playerdan şikayet etmeye gerek yok o yüzden bu program çok daha fazlasını size sunacaktır.

güle güle kullanın. Yükleyince çıkan sesin nasıl da arttığını zaten kendiniz fark edeceksiniz.

bende cihazın kendi sd'si baya bir dolu %98 civarında kasma ondan yapıyor heralde :S... hocam ben en son sürümü yükledim 2.3.6 versiyon 3.0ı dediğiniz programı deniycem fakat en büyük sorun google voice çalışmıyor ben mesaj yazmadan konuşarak internette arama yapıyordum yada msnden birşey yolluyordum bu gerçekleşmiyor markete yönlendirip hata veriyor anlayamadım...

http://approb.com/android-apps/23.html

Burdaki titanum backup mudur nedir onlamı crack yapıyoruz aga ? :D

arkadaşlar bir sürü müzik çalar denedim poweramp tan ötesi yalan.... bunu mutlaka deneyin harika....

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.