Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, TouchWIZ 5 arayüzü ile gelecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
12.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • süper bişey olucakta para yokki öğrenciliğin gözü kör olsun
  • kim ne derse desin Apple'cilar nerede?

gerçekten güzel olacak bu cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey biryana ekranı eger 4.3 degide 4.65 olursa şahsen ben almayı düşünmüyorum oldu olacak 5.0 yapsınlar taplet sınıfına soksunlar zaten ne kaldıki 5.ü inç ekrana
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal.24

herşey biryana ekranı eger 4.3 degide 4.65 olursa şahsen ben almayı düşünmüyorum oldu olacak 5.0 yapsınlar taplet sınıfına soksunlar zaten ne kaldıki 5.ü inç ekrana

4.65i yada 5i nasil yapacaklarina bagli. android4 ile fiziksel tus olayida sona erdi. cerceveyi olabildigince daraltip 4.3 kasasina 4.65 ekran koymalari hicde ihtimal disi degil. on yargili olmamak gerek. s2 cikarkende 4.3 boyuta bakip yaygara koparanlar oldu. bu kadar buyuk telefonmu olur diye. ama o kadar ince ve hafif yapildiki cokda guzel kullaniliyor. hatta s2ye alistikdan sonra iphone4 telefonlar tugla hissi vermeye basladi. ekran ufak ama telefon agir ve kalin. acikcasi cepde varligini daha cok hatirlatiyor.
  • s3 ü çıkarsın sonra da**************(her bir yıldız farklı küfürlere eşdeğerdir size saygımdan yazmadım :) ) 1.5 senelik 7-8 ay önceye kadar piyasada üstüne olmayan satış rekorları kıran modeli galaxy s e cok komik bir bahaneyle (ram ve rom bellek yetersiz diyor nexus s in donanımsal bir farklılığı yokken ona getiriyor) ics güncellemesi getirmedikten sonra...
  • Arkadaşlar bu videoyu izleyeniniz oldumu acaba galaxy s 3 oldugu söyleniyor

http://www.youtube.com/watch?v=6pWwbCBjXHE&feature=related
  • böyle bir telefon olmayacagı kesin dostum
  • telefonla ilgili ne kesin bir bilgi ne de bir görsel var samsung baya iyi gizliyor bu süper teli :):)
  • acaba bu cihazda kullanilacak islemci hangisi olabilir. a9 islemci 2.5 ghz lik bir hiza cikabilir mi. anasayfadaki su cinli bir marka m2 modeli 2.5hizinda bir islemciyle gelecekmis.acaba a9 bu kadar hizli olabilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

acaba bu cihazda kullanilacak islemci hangisi olabilir. a9 islemci 2.5 ghz lik bir hiza cikabilir mi. anasayfadaki su cinli bir marka m2 modeli 2.5hizinda bir islemciyle gelecekmis.acaba a9 bu kadar hizli olabilirmi.

valla ne gelir belki değil henüz sadece soylentiler var ama LİTTLE.big diye birşey var hem a15 işlemci hem a7yi bir arada kullanabilirmiş şarj tasarrufu konusunda iyiymiş normal işlerde a7yi kullanacak oyun vs a15.
    yani rakiplerini göz önünde bulundurursak 4çekirdek 2ghz olacak gibi
  • Telefon 2012'De Hangi Ayda Çıkacak ???
  • Muhtemelen apple ile aynı zamanda çıkartırlar, bakalım hangisi ağır basacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Telefon 2012'De Hangi Ayda Çıkacak ???

Şubatta tanıtılacak ve güney kore de piyasaya sunulcak.TR ye gelmesi nisan-mayıs ı bulur herhalde
  • Samsung telefonlarda sim free sorunu olmadıgı için a.b.d'den getirtsek olurm mu ?
  • iyi iyi 2.5 ghz yap ramıda 2 mb yap ati hd 6850 grafik kartı koy tele. moden warfare filan oyunları oynayın ozaman tel.de yaw getirin adam gibi su s2nin işlemcisini kullanan uygulamada bi .ondan sonra 4 cekirdek tartısırsınız yada 2.5 ghz plz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Samsung telefonlarda sim free sorunu olmadıgı için a.b.d'den getirtsek olurm mu ?

ABD de türkiye'den daha geç piyasaya sunuluyor genelde
    Geçen sene şubat-mart gibi çıkan S II eylül gibi abd de satılmaya başlanmıştı (bir sitenin haberinde öle okumuştum.)
    Bu arada pasaport kaydı muhabbeti var tabi kayıt yaptırman gerek.
  • Rumor: Galaxy S3 expected in Q2 2012; Samsung working on Galaxy S 3D

Samsung announced the Galaxy S II at MWC early this year and it seems they’re ready to unveil the successor in the next couple of months. According to a report from ETNews, Samsung is expected to announce Galaxy S3 at MWC expo and will go on sale sometime in second quarter of next year. Expectedly, it will one up the current Galaxy S flagship device with quad-core CPU and hopefully an HD display, Android 4.0 OS and more.

Samsung is also said to be developing 3D technologies for Android devices. Tentatively named Galaxy S 3D, it will pit against the likes LG’s Optimus 3D and HTC EVO 3D. In addition to a 3D screen, the device will be able to record images and videos in three-dimension. 3D handset may also debut in Q2 2012.
  • Türkiyeden Alacagız O zaman büyük İhtimalle Sagolun...
  • EMR GS ARKADAŞLAR 10 GÜN ÖNCE S2 Yİ SATTIM SİMDİ 4 GÖZLE S3 ÇÜ BEKLİYORUM MUHTEMELEN ŞUBAT 27 BARCELONODA ORTALIGA CIKACAK,4 .5 AY BEKLE ÇATLAMADAN OF OF
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.