Şimdi Ara

Samsung Galaxy S i9000 ROM tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim konunun yeri tam olarak burası mı emin değilim değilse lütfen düzeltilsin.
    Benim bir Galaxy S i9000 cihazım var üzerinde oynama yaptım kernel root rom vs. o konularda bi kısım bilgim var.
    Benim aradığım kasmıycak,kasmamak derken sadece oyunları kastetmiyorum normaldede donma yapmıycak
    google play'i iyi ve gelişmiş olan pil sömürmüyen ve son olarakta ses konusunda iyi olan bir rom. Yardımlarınızı bekliyorum
    kendi kullandığınız romları anlatabilirsiniz. Özellikleriyle birlikte varsa link iyi olur yardımlarınızı bekliyorum. benim şimdi ki romum gingerbread
    androidi 2.3.6 ve çok kasma yapıyor. hızlı olması benim için önemli yardımcı olabileceklerden allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekinler123

Selam arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim konunun yeri tam olarak burası mı emin değilim değilse lütfen düzeltilsin.
    Benim bir Galaxy S i9000 cihazım var üzerinde oynama yaptım kernel root rom vs. o konularda bi kısım bilgim var.
    Benim aradığım kasmıycak,kasmamak derken sadece oyunları kastetmiyorum normaldede donma yapmıycak
    google play'i iyi ve gelişmiş olan pil sömürmüyen ve son olarakta ses konusunda iyi olan bir rom. Yardımlarınızı bekliyorum
    kendi kullandığınız romları anlatabilirsiniz. Özellikleriyle birlikte varsa link iyi olur yardımlarınızı bekliyorum. benim şimdi ki romum gingerbread
    androidi 2.3.6 ve çok kasma yapıyor. hızlı olması benim için önemli yardımcı olabileceklerden allah razı olsun.

Ben şuan xplanet tsunami x + devil kernelkullanıyorum memnunum fakat çok ram yiyor.

Stabilite için tavsiyem cm 10.1 + devil kernel + beats audio

performans için:
    cpu ayarlarından governor u smartass v2,
    I/O schedulerı sio yapın
    max cpu freq i 1300 yapın

batarya ömrü için:
    governor:lulzactive
    I/O scheduler :cfq
    max cpu:1000

Buradan cm10
    buradanbeats audio (daha kurmadım pek bir bilgim yok, cm 10 tabanlı kendi romumu yaptığımda kurmayı düşünüyorum)
    buradan devil kernel indirebilirsiniz.

Diğer bir tavsiyem ise helly bean dir.
    buradan indirebilirsiniz

kurulumda sorun çıkarsa alıntılayın yardımcı oluruz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezeboi -- 21 Ağustos 2013; 13:17:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.