Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S I9000 390TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz yurtdışı imei kayıtlıdır, hiçbir işlem yapmadan hattınızı takıp kullanabilirsiniz, aldığım yer kapanmama garantisi verdi, alıcı arkadaşa telefonu aldığım yerin iletişim bilgilerini de vericem, herhangi bir problemi olmayıp kozmetik olarak 10 üzerinden 9.9 alır, hiçbir çiziği yıpranması söz konusu değil, birkaç ay önce almıştım, 1 hafta kadar kullanıp htc evo 3d hediye gelince bunu kenara koydum, aylardır kenarda bekliyor, yanında şarz aleti kulaklık ve 8gb kart vericem

takas seçeneği şimdilik kalktı ihtiyaçtan satılıktır, olabildiğince uygun rakam yazdım pazarlık teklif etmezseniz birbirimizi kırmamış oluruz

Hızlı iletişim için imzamdaki numaradan ulaşabilirsiniz

SAMSUNG GALAXY S I9000    390TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mBenJi -- 18 Eylül 2012; 14:19:28 >

• pm attım
  • Satıldı mı ?
  • birşey sormak istiyorum, bu imei kayıtlı olunca TR satış cihazdan bir farkı kalıyor mu ? Bu kayıt süreli mi ? 1 yıllık 2 yıllık falan kayıtlar mı bunlar ? Diyelim sorun çıktı bu kayıtta ne oluyo bizi polis mi götürüyor yoksa başka pasaporta kayıt mı yaptırılıyor telefon elimizde mi patlıyor bilmiyorum ben.
  • Henüz satılmadı, imei konusunda aldığım dükkan sahibinin bana dediği kapanmayacağı, yalnızca internet için hattınızı ilk taktığınızda gelen servis ayar mesajı imeisinin yazıldığı telefona göre geliyor, bir kereye mahsus kendiniz ayarlıyorsunuz
  • pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpecino

pm attım.

Dostum teklif için teşekkürler fakat sanalpazar vb site kullanmıyorum, güvensizlikten değil yalnızca biraz acil paraya ihtiyacım var fiyatı da o yüzden yazabileceğim kadar uygun yazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

quote:

Orijinalden alıntı: Alpecino

pm attım.

Dostum teklif için teşekkürler fakat sanalpazar vb site kullanmıyorum, güvensizlikten değil yalnızca biraz acil paraya ihtiyacım var fiyatı da o yüzden yazabileceğim kadar uygun yazdım

Dsotum sen sıfır mı aldın telefoncudan yoksa 2.el mi?Telefon herhangi bir tamir görmüşmü içi açılmışmıdır acaba?
  • telefon satılmış. hayırlı olsun
  • Bir arkadaşla anlaştık, ilgilenenlere teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.