Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU 2 <=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
14
Favori
100.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metuserkan

Merhaba. Samsung Galaxy S için root yerine şu şekilde bir çözüm önermişler.

http://www.serhatatik.com/samsung-telefonlarda-android-market-nasil-acilir.html

Sizce garanti açısından ya da başka açıdan problem olur mu?

Garanti yönünden sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü yukarıda bahsettiğim arkadaşımın telefonu için samsung müşteri hizmetlerini aradığımızda bu yöntemle format atmamızı servis sorumlusu önerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanglm

Doğrudur imei numarasını kontrol ettik, sorun yok. Ayrıca telefon rusca olmuş fabrika ayarlarından sonra. Değişik sim kartlarla denendi, tekrar fabrika ayarlarına getirildi, değişme yok. Arıca kies'i de görmüyor telefon

Rusça olması normaldir. Telefonunuz SER kodlu (yanlış hatırlamıyorsam) olduğu için yani Rusya'nın koduna sahip olduğu içindir. Ayarlardan A harfi bulunan Bölge ve Metin ayarlarına girerek en üstteki seçenekten dilini değiştirebilirsiniz. IMEI için birşey diyemeyeceğim. Belki SIM kilitli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanglm

quote:

Orijinalden alıntı: metuserkan

Merhaba. Samsung Galaxy S için root yerine şu şekilde bir çözüm önermişler.

http://www.serhatatik.com/samsung-telefonlarda-android-market-nasil-acilir.html

Sizce garanti açısından ya da başka açıdan problem olur mu?

Garanti yönünden sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü yukarıda bahsettiğim arkadaşımın telefonu için samsung müşteri hizmetlerini aradığımızda bu yöntemle format atmamızı servis sorumlusu önerdi.

O servis sorumlusuna söyleyin, eğer telefonunuzdaki Rom multi CSC değilse yani sadece Turkcell Rom varsa bu yöntemi nasıl yapacağınızı, bu olmayan CSC dosyalarını nasıl bulacağınızı da söylesin.

Bu yöntem sadece multiCSC olan romlarda işe yarar. Ayrıca bu yöntem eskiden Türkiye'de market yasak olduğu için işe yarıyordu. Çünkü ülkeyi değiştirerek market'in yasak olmadığı bir ülkeyi seçmiş oluyordunuz. Şimdi market artık yasak değil.

Ama anlamadığım şey, eğer telefonun product code'unu böyle değiştirirsek nasıl garantisi devam ediyor. Mesela ECT Nijerya'nın kodu.

• Arkadaşlar Merhaba .

Samsung Galaxy 2 kullanıcısı olmak için bir hevesle istek yaptım yurtdışından getirttim. Heyecan ile paketi açıp ürünü incelemeye başladım. Tahmin edeğiniz gibi hüsranla sonuçlandı.

İlk sıkıntıma AF kamera nın çalışmaması ile ortaya çıktı yani "Kamera Başarısız" hata mesajı veriyor. İkinci GPS i çalıştıramadım, Bunun üstüne sim kartı taktım ne arama başlatabiliyorum ne de aranabiliyorum. Yanlız acil arama başlatabiliyor. Onun yanında sim kartındaki rehbere ulaşamıyorum.

Çalıştırabildiğim ekran tarafındaki kamera ve Bluetooth, Resimlere bakabiliyorum ve müzik dinleyebiliyorum.

Fabrika ayarlarına dönmeyi iki kere denedim. Sonuç aynı.. Fabrika ayarlarına dönünce cihazı yeniden yapılandırıyor. Standard dil olarak polonya nın dili geliyor ve türkçeye çevrilebiliyor.

İşletim sistemi Android 2.3.3 I9100XXKF2 GINGERBREAD.XXKF2

Benim üzerindeki hazır olan programlardan denediklerim bunlar. Bu donanımları çalıştırabilmek için ayrıca donanımları çalıştırmak için programlar mı yüklemem gerekli ?

Arkadaşlar bu cihaz için neler öngörüyorsunuz. Ustalardan Cihazı düzeltebilecek fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim. Saygılar ...

• arkadaşlar telefonun sürümü 2.2 telefonda çok yavaşlama başladı.bilgisayara bağladığımda kies le yedek almaya çalıştım telde 3600 resim varmış gibi yedeklemeye çalışıyor o kadar resim yok sonra kitlenip programdan çıkıyor.bilgisayardan hafızaya girip medyaya bakayım diyorum bağlantı kopuyor.rehberimi takvim ve notlarımı en garanti nasıl yedeklerim.gmail senkronize ile rehber yedeğini geri nasıl yüklerim.bide internet kullanım durumumu yani sayacı nasıl kontrol edeceğim.cevaplar için teşekkürler
  • bi ilave daha yapıyım kies le yedeklemede uygulamalar yedekleniyormu acaba formattan sonra hepsini tekrar tek tek mi yükleyeceğim
  • Vatan,Hepsiburda gibi yerlerden aldığımız Gs lerde 3 tus sorunu olurmu?
  • ben yeni aldım teli de hala çözemedim
    şimdi biraz okuyorum bilgileri ama anlamıyorum
    bu download modu ne işe yarıyor ne anlama geliyor ne yapıyor
  • Yeni arkadaşlar lütfen imzalarımızdaki linklere bir göz atsınlar.
  • arkadaşlar, kasım 2010'da polonya'dan aldığım telefonumu 9 aydır canavar gibi kullanıyorum.

pasaporta işli ve sim kilitsiz.

avea hattımı taktığım dakikadan beri sorunsuz çalışıyor.

hiç root etmedim.

rom güncellemesi yapmadım.

lag fix, 3 tuş falan bunları yapmam gerekli mi değil mi diye hiç düşünmedim. hiç ihtiyacım olmadı.

android 2.1-update1 yüklü.

kernel sürümü 2.6.29

market ilk günden beri cayır cayır çalışıyor. Türkiye'de satılanların market sorunu olduğunu da 3 ay sonra öğrendim.

GPS sorununu forumlardan okuduğum kadarıyla çözdüm. ancak hala tam verimli değil. bazen yan sokakta zannedebiliyor. 30 metre kadar sapabiliyor.

telefonumdan memnunum anlayacağınız. Türkiye'de garantisi var mı yok mu onu da bilmiyorum.

şimdi asıl sorunum şu:

telefonda çektiğimiz hd videolar telefonda mükemmel parlaklıkta gözükürken aynı videoyu bilgisayara kopyala yapıştır ile attığımda bilgisayar daha karanlık gösteriyor.

dosya boyutları da aynı. üstelik çok yer kaplıyor ancak karanlık.

bilgisayarımda herhangi bir sorun yok başka hd videoları çok güzel oynatıyor.

bunun sebebi nedir ? bir şeyi eksik mi yapıyorum acaba ? telefon bu videoları daha parlak göstermek için özel bir işlem mi yapıyor?

kalite kaybı olmadan bilgisayarda nasıl izleyebilirim ?

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 2 Temmuz 2011; 0:09:42 >

• Demek kii SGS'nin ekranı çok kaliteli

Her ne kadar doğru olsa da şakayı bir kenara koyarsak videoları oynattığınız yazılımın ayarlarında ışık ve kontrast değerleriyle oynayabiliyorsunuz. Gom Player yada KMPlayer'da olduğu gibi. (En azından ben kullandığım zamanlar ayarlanıyordu. 1-2 senedir kullanmıyorum ama şimdi de ayarlanmaması için bir sebep yok)
  • Dostum öncelikle teşekkürler. Ancak zaten gom player kullanıyorum. Ekranım hd destekleyen led ekran. Başka videoları çok güzel gösteriyor. Gom player ekran ayarları diğer videoları bozacaktir. Bunun başka bir çözümü olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 2 Temmuz 2011; 23:14:46 >
  • Peki pc'de normal olan videolar telefonda nasıl oynuyorlar? Denediniz mi? Eğer onlarda bir sorun yoksa sorun videoların codec'lerindedir.
  • Onu denemedim. Deneyebilirim aslında ama sorun çıkacağını zannetmiyorum. Çünkü zaten telefon güzel gösteriyor. Mesela youtube dan izlediğim videolar da gayet kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

Onu denemedim. Deneyebilirim aslında ama sorun çıkacağını zannetmiyorum. Çünkü zaten telefon güzel gösteriyor. Mesela youtube dan izlediğim videolar da gayet kaliteli.

Madem birebir aynılar o zaman sonuçların da aynı olması gerekir. Mutlaka bir şeyde fark olmalı ki telefonda farklı, pc'de farklı sonuçlar çıkıyor. Önemli olan bu farkı bulabilmek. Bu da denemeler yaparak bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 3 Temmuz 2011; 3:59:22 >
  • bu menuye sgs nın hangı bolumunden ulasabılırım
    işletim sistemi imei no gıbı bılgıler ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: evetben

bu menuye sgs nın hangı bolumunden ulasabılırım
    işletim sistemi imei no gıbı bılgıler ıcın

/>

Nereye ulaşmak istediğinizi tam anlayamadım. Anladığım gibi yazıyorum.

*#1234# yaparak PDA, Modem, CSC ve build date bilgilerine ulaşırsınız.

Menü - Ayarlar - Telefon Hakkında yolunu izleyerek IMEI no da dahil olmak üzere telefon hakkındaki diğer bilgilere ulaşırsınız.

*#06# yaparak IMEI numarasına ulaşabilirsiniz.

• arkadaşlar merhaba,

3hafta kadar önce galaxy s aldım herşey yolundaydı, dün telefona zil sesi olarak ayarladığım mp3 gitti müzik programı mp3leri açmamaya başladı, başka program yükledim ve geri geldi. bugün de bir ara takıldı (hatta yine zil sesi gitti) yeni yüklediğim programa gir çık yapınca tekrar ayar yapabildim. bu arada bugün şans eseri fark ettim ki galerideki resimler yok oldu. dosyalarımdan girince dcım camera dosyasında gözüküyor fakat resimleri açmıyor. resim çekip teli aç kapa yapınca yine galeride gözükmüyor o dosyada gözüküyor.
    bugün samsung müşteri hizmetlerini aradım yazılım sorunu olabilir dedi. program yükleyip deniim dedim bu sefer yemedi :):)
    turkcellden kontratsız aldım, turkcell bayii yetkili servise dün götürdüğümde virüs girmiş olabilir dediler.
    5-6 oyun filan yükledim slide me'den gerçekten virüs girmiş olabilir mi? yoksa yazılım problemi mi? yoksa önerebileceğiniz bir program vs varsa yükleyince çalışacak onu deniim.
    başına benzer bir durum gelen var mı?
    bu arada ram ne işe yarıyor, hafızayı sil diyorum 7 uygulama kapalı diyor, hiç birşey yapmadan 30dk sonra aynı şeyi yapıyorum 4 uygulama kapalı diyor.
    önerilerinize açığım.

• arkadaşlar ben de telefonu Avustralya'dan aldım Avea üstüne kayıtlı ve aynı hatla devam ediyorum,telefonun sürekli 'force stop/wait' vermesi dışında önemli bir sıkıntı var
    ağustos 2010'da aldım,aldığım ilk günden beri kies hizmetinden yararlanamıyorum 2.1'de kaldım,mass storage kullanabiliyorum ancak samsung kies'i seçince mtp device hatası veriyor,odin deneyecektim 2.2 için ama takip ettiğim kadarıyla odin'de de birtakım sıkıntılar var,yerli yabancı sitelerde de baktım hala birşey bulamadım yok işte Fransa'da samsung şirketi hatayı halletmiş falan diyorlar ama ben anlayamadım,yardımcı olursanız sevinirim
  • Üstadım benim sorunum şu telefonu kiesle pc ye bağladım fakat bağlandığı yerde sadece rehber çıkıyor galaxy s i9000 diye yazan yerin altında normalde pcden müzik nasıl eklenir diye merak edip kies yardım bolumundeki videoyu izledim orada videolar müzik felan var ama bende yok sadece rehber gorunuyor telefonun baglı oldugu yerde ikinci sorunumda benim eski telefondan kalma 1 gb lık hafıza kartı vardı onu samsunga taktım ama nereden görür nasıl görür çözemedim telefonun girmediğim bölümü tıklamadığım yeri kalmadı Allah rızası için nerden nasıl gireriz telefonun özelliklerinde hafıza kart desteği var diyor kafayı yicem lütfen yardım edin !

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.