Şimdi Ara

Samsung GALAXY S alıcam yardım 599 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yakında telefon alıcam ama bir türlü ne alıcağım konusunda karar veremedim bu felefon alırmı sizce fiyatı nasıl goruşleriniz bekliyorum yardım lazınız için teşekkür ederim şimdi den

Samsung GALAXY S  alıcam  yardım 599 tl

Samsung GALAXY S  alıcam  yardım 599 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazejder -- 15 Ekim 2011; 21:58:11 >

• 599 mu????
  • evet fiyatı aynen oyle
  • bu telefona indiyse gidin kapali olan eectro worldu actirin ve alin! :D

Bu fiyata inmez nedensiz , bu telefon alinir
  • Resmini gösterdiğiniz model Galaxy S smartphone değildir Galaxy S WiFi 4.0 modelidir, yani IPod Touch gibi düşünün, wifi/internet uygulama/oyun, müzik/video gibi özellikleri var ama telefon özelliği kesinlikle yok.
  • dikkat edin bu galaxy S degil.super lcd clear diyor.super amoled demiyor.galaxy S wifi bu.ipod touch gibi yani.telefon özelligi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 15 Ekim 2011; 22:05:24 >
  • Arkadaşlar benim fazla bilgim yok sadece yeni bir telefon alıcağım fiyatı yüksek ama bakıcağım eğer bu parayı hak eder diyosanız alıcam ve ilk ( android ) telefonum olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım yeni telefom alacagım diyorsun.bu telefon degil.bu ipod touch gibi sadece oyun müzik internet ve video izleyebilecegin bi alet.telefon olarak kullanamassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazejder

Arkadaşlar benim fazla bilgim yok sadece yeni bir telefon alıcağım fiyatı yüksek ama bakıcağım eğer bu parayı hak eder diyosanız alıcam ve ilk ( android ) telefonum olucak

gösterdiğin bu ürün bi telefon değil
  • anladım uyarın için sağol bilmiyordum oyuzden sizlere sordum uyarı için teşekkür ederim :)
  • 10 mp kameramı yazıor orda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazejder

Arkadaşlar benim fazla bilgim yok sadece yeni bir telefon alıcağım fiyatı yüksek ama bakıcağım eğer bu parayı hak eder diyosanız alıcam ve ilk ( android ) telefonum olucak

O fiyatın üstüne 100 150 lira ekleme imkanınız varsa Galaxy Ace modelini almanızı tavsiye ederim.

Ayrıca arkadaşların dediği gibi o ürün telefon değil. Galaxy S üst sınıf bir üründür fiyatı da epey pahalıdır.
  • faka basmışız. Ben de W810'unun ekranından görünce Galaxy S sandım...
  • bu telefonu bende ınceledım sebeke falan vardı
  • Electroworld ün kendi sitesinde Telefon yazmışlar.
    Ben anlaşılan 2.el kayıtlı Galaxy S 500 tl ye düşene kadar bekleyeceğim .Aynı Omnia i900 e olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 21 Ekim 2011; 22:36:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.