Bildirim
Samsung GALAXY S alıcam yardım 599 tl

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
599 mu???? -
evet fiyatı aynen oyle -
bu telefona indiyse gidin kapali olan eectro worldu actirin ve alin! :D
Bu fiyata inmez nedensiz , bu telefon alinir -
Resmini gösterdiğiniz model Galaxy S smartphone değildir Galaxy S WiFi 4.0 modelidir, yani IPod Touch gibi düşünün, wifi/internet uygulama/oyun, müzik/video gibi özellikleri var ama telefon özelliği kesinlikle yok. -
dikkat edin bu galaxy S degil.super lcd clear diyor.super amoled demiyor.galaxy S wifi bu.ipod touch gibi yani.telefon özelligi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 15 Ekim 2011; 22:05:24 > -
Arkadaşlar benim fazla bilgim yok sadece yeni bir telefon alıcağım fiyatı yüksek ama bakıcağım eğer bu parayı hak eder diyosanız alıcam ve ilk ( android ) telefonum olucak -
arkadaşım yeni telefom alacagım diyorsun.bu telefon degil.bu ipod touch gibi sadece oyun müzik internet ve video izleyebilecegin bi alet.telefon olarak kullanamassın. -
quote:
Orijinalden alıntı: beyazejder
Arkadaşlar benim fazla bilgim yok sadece yeni bir telefon alıcağım fiyatı yüksek ama bakıcağım eğer bu parayı hak eder diyosanız alıcam ve ilk ( android ) telefonum olucak
gösterdiğin bu ürün bi telefon değil -
anladım uyarın için sağol bilmiyordum oyuzden sizlere sordum uyarı için teşekkür ederim :) -
10 mp kameramı yazıor orda? -
quote:
Orijinalden alıntı: beyazejder
Arkadaşlar benim fazla bilgim yok sadece yeni bir telefon alıcağım fiyatı yüksek ama bakıcağım eğer bu parayı hak eder diyosanız alıcam ve ilk ( android ) telefonum olucak
O fiyatın üstüne 100 150 lira ekleme imkanınız varsa Galaxy Ace modelini almanızı tavsiye ederim.
Ayrıca arkadaşların dediği gibi o ürün telefon değil. Galaxy S üst sınıf bir üründür fiyatı da epey pahalıdır. -
faka basmışız. Ben de W810'unun ekranından görünce Galaxy S sandım... -
bu telefonu bende ınceledım sebeke falan vardı -
Electroworld ün kendi sitesinde Telefon yazmışlar.
Ben anlaşılan 2.el kayıtlı Galaxy S 500 tl ye düşene kadar bekleyeceğim .Aynı Omnia i900 e olduğu gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 21 Ekim 2011; 22:36:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X