Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 720P Video Oynatmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefona 800 mblık, 720p değerinde 20 dakikalık bir video attım. Fakat dona dona oynatıyor videoyu. MX playerdan Mobo playerına kadar denedim sonuç değişmedi. Hep dona dona takıla takıla oynatıyor. Hatta bazen telefon bile donuyor o derece. Hadi HD yi geçtim telefona 600 mb lık bi film atıyorum ve filmi ileri geri sarmada sıkıntı yaşıyorum. Mesela 2.dakkadan 56.dakkaya geçmek istersem telefon 15-20 saniye donuyor (Bir çok video programında denedim)

Yine de yazayım Android 2.3.6 kullanmaktayım. İndirebileceğim uygulama ile çözülecek bir sorun mu bu acaba yoksa telefon HD film mi oynatmıyor (Oynatması lazım zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 11 Aralık 2012; 18:18:59 >

• up
  • Yardım edecek yokmu?
  • Arkadaşlar neden yardım etmiyor?
  • hafıza kartına mı atıyorsun yoksa telefon hafızasına mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

hafıza kartına mı atıyorsun yoksa telefon hafızasına mı ?

Hafıza kartına atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Hafıza kartına atıyorum.

hafıza kartının class değeri düşük olduğundan oynatmıyordur (muhtemelen class 2'dir.) telefon hafızasına atıp çalıştırmayı dene, çalışmazsa pm'den 2.3.6 sorunsuz stock rom linki verebilirim. (385 mb ram'li.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Hafıza kartına atıyorum.

hafıza kartının class değeri düşük olduğundan oynatmıyordur (muhtemelen class 2'dir.) telefon hafızasına atıp çalıştırmayı dene, çalışmazsa pm'den 2.3.6 sorunsuz stock rom linki verebilirim. (385 mb ram'li.)

Maalesef yine olmadı. Takıla takıla oynatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.