Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: infersis

quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

quote:

quote:

quote:

şimdi indiriyorm telefondan :) yeni rom yuklerken önceki romdaki uygulamaları nasıl saklıyosunuz arkadaşlar?

root unistaller ile,google storeden indirin kurun çalıştırın telefondaki tüm uygulamalar dosyalarımın içindeki root unistaller klasöründe yer alan autobackup içinde apk halinde

Sağol kardeşim, önemli bişey daha var bilmem gereken bu dalvic cache wipe, factory reset yapınca hafıza karnındakiler siliniyor mu? veya silen bitane biliyosan uyarır mısın?

hafıza kartındakiler silinmez silinmesi için hafıza kartına özel format atılması gerek,factory reset ile sadece uygulamalar ve telefondaki rehber silinir wipe cache ise yükleme artıklarını siler bir nevi disk temizleme

linkteki dosyayı indirdim rardan çıkardım Clockworkmod backup klasörüne attım ama cwmde den recovery yapmaya çalıştığımda md5 mismatch diye bir hata alıyorum şuan googledan araştırıyorum

rar dan çıkardığınız dosyanın adını birde şu şekilde değiştirin ;

2012-06-23.05.13.35

• yeni bir rom daha

ROM][ICS][XXLQ9] X-perience v1.0

rooted with superSU
    BusyBox
    init.d support
    de-odexed
    Zipalign
    custom bootanimation
    CRT-off
    Extendend power menu
    WIFI build.prop tweak
    SonySketch as System font
    XPERIA Z launcher from ThilinaC
    XPERIA Z album&movie from edgarf28
    XPERIA S/T keyboard with slide from kristiancarl
    XPERIA wallpaper from ThilinaC
    XPERIA livewallpaper
    install BLNcontrol from play store to get BLN notification
    themed preferrences
    themed dialer
    themed quickpanel
    emmc-brick-bug-free with ardatdat's 4.2 beta6 kernel modded by selva for custom bootanimation...

Installation:

Flash the stock XXLQ9 firmware from samsung with odin
    Flash CWM
    Flash a brick-bug-free kernel
    Wipe all caches
    Flash X-perience

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151705

• galaxy r ye ait tüm stock romlar buyrun

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9103
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi indiriyorm telefondan :) yeni rom yuklerken önceki romdaki uygulamaları nasıl saklıyosunuz arkadaşlar?

root unistaller ile,google storeden indirin kurun çalıştırın telefondaki tüm uygulamalar dosyalarımın içindeki root unistaller klasöründe yer alan autobackup içinde apk halinde

Sağol kardeşim, önemli bişey daha var bilmem gereken bu dalvic cache wipe, factory reset yapınca hafıza karnındakiler siliniyor mu? veya silen bitane biliyosan uyarır mısın?

hafıza kartındakiler silinmez silinmesi için hafıza kartına özel format atılması gerek,factory reset ile sadece uygulamalar ve telefondaki rehber silinir wipe cache ise yükleme artıklarını siler bir nevi disk temizleme

linkteki dosyayı indirdim rardan çıkardım Clockworkmod backup klasörüne attım ama cwmde den recovery yapmaya çalıştığımda md5 mismatch diye bir hata alıyorum şuan googledan araştırıyorum

2012-06-23.05.13.35

Sorunsuz bişekilde is 4.0.4 yüklü şuan , nasıl yaptığımı anlatıyım beki aynı sorunu yaşayanlar olur, önce dediğiniz gibi ismini değiştirdim ama olmadı, bende root explorer la içindeki nandroid.md5 dosyasını silip aynı isimde yeni bi dosya yaptım ve sorunsuz yükledi.
    Bişey daha sormak istiyorum bu stock omun görseli hiç hoşa gitmedi, neorom v3 ün ki daha iyiydi, bu hindistan romun üstüne yükleyebiliceğim ama görseli güzel sorun yaratmıcak bi rom biliyosanız denemek isterim ?

Ve neo romda sd card hafızasını telefon kendi hafızası gibi görüyordu, bunu nasıl yapabilirim googladan araştırdım ama pek bişey bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infersis -- 17 Şubat 2013; 12:52:17 >

• [ROM][ICS][XXLQ9] X-perience v1.0

Galaxy R telefonlarımız Sony Xperia ya benzeten rom çıktı arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2012-06-23.05.13.35

Sorunsuz bişekilde is 4.0.4 yüklü şuan , nasıl yaptığımı anlatıyım beki aynı sorunu yaşayanlar olur, önce dediğiniz gibi ismini değiştirdim ama olmadı, bende root explorer la içindeki nandroid.md5 dosyasını silip aynı isimde yeni bi dosya yaptım ve sorunsuz yükledi.
    Bişey daha sormak istiyorum bu stock omun görseli hiç hoşa gitmedi, neorom v3 ün ki daha iyiydi, bu hindistan romun üstüne yükleyebiliceğim ama görseli güzel sorun yaratmıcak bi rom biliyosanız denemek isterim ?

Ve neo romda sd card hafızasını telefon kendi hafızası gibi görüyordu, bunu nasıl yapabilirim googladan araştırdım ama pek bişey bulamadım

buyrun

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2120641

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2012-06-23.05.13.35

buyrun

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2120641

Sağ olun yanlız, neoromv3 te oldugu gibi sd kartı telefon usb hafizasi olarak göstermeyi bitürlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz

Sonunda buldum bilmeyenler icin link veriyorum
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1640684&d=1358064879

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infersis -- 18 Şubat 2013; 0:53:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xperiance romu denedim iyi güzel ama kernelden dolayı ( ardatdat 4.2 sürümü ) şarj çok çabuk gidiyor kerneli değiştireyim dedim bu kezde ekran durdu.
    Şuan tekrar recon v1 e geçtim memnunum.şarjı da iyi gidiyor.

Şuan için tavsiyelerim ;

1.hindistan ics veya üstüne recon rom

2.avusturya 2.3.6 rom veya üstüne neorom v3 ( titanyumda olabilir.)

bu romlar kararlı ve stabil

cm nin romlarına gelince paranoid,pacman gibi hep bir eksiklik var sorun var tavsiye etmem.....

Bu arada teknosa da lg nexus 4 inceledim canavar gibi 2 gb ramli telefonlar şuan için en iyisi...
  • Beyler cyonagenmod 10.1 yüklü telefonda, nezaman sim karttan tel hafızasına rehberi taşısam, mesaj yazamıyorum mesaj yazmaya çalıştığımda klavye kapanıyo, ama rehberi taşımadan önce böyle bi sorun olmuyo ? bi fikri olan var mı ?
  • quote:

Beyler cyonagenmod 10.1 yüklü telefonda, nezaman sim karttan tel hafızasına rehberi taşısam, mesaj yazamıyorum mesaj yazmaya çalıştığımda klavye kapanıyo, ama rehberi taşımadan önce böyle bi sorun olmuyo ? bi fikri olan var mı ?

önceden de dediğim gibi cm nin hiç bir romunu tavsiye etmem....
  • quote:

quote:

Beyler cyonagenmod 10.1 yüklü telefonda, nezaman sim karttan tel hafızasına rehberi taşısam, mesaj yazamıyorum mesaj yazmaya çalıştığımda klavye kapanıyo, ama rehberi taşımadan önce böyle bi sorun olmuyo ? bi fikri olan var mı ?

bişey daha soruyum ozaman ics hindistan stock rom yüklüyken veya üstüne recon veya cyonogenmod yüklüyken kernel yüklediğimde siyah ekran veriyo açılmıyo, bu konuda bi bilgin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infersis -- 19 Şubat 2013; 12:32:20 >
  • quote:

quote:

quote:

bişey daha soruyum ozaman ics hindistan stock rom yüklüyken veya üstüne recon veya cyonogenmod yüklüyken kernel yüklediğimde siyah ekran veriyo açılmıyo, bu konuda bi bilgin var mı ?

olmaz her kernel yuklenmez cm ye kernel fazla yok xda sitesinde hangi roma hangi kernel yazar ben onceki sayfalarda hindistan rom uzerine kurulan recon rom v1 linklerini verdim suan onu kullaniyorum memnunum...

• Hindistan romunun üzerine güzel bir rom bluerom v2 ( ics ) recon v1 roma güzel bir alternatif xda da yok

buyrun

https://skydrive.live.com/?cid=febae2dd1aa07b7e&id=FEBAE2DD1AA07B7E%211622&authkey=!AOxP59ptjLxcsyc

JAVICHAMPIicsV2.zip olanı indirin ve kurun

detaylı bilgi

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=541647

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 24 Şubat 2013; 21:09:28 >

• quote:

Hindistan romunun üzerine güzel bir rom bluerom v2 ( ics ) recon v1 roma güzel bir alternatif xda da yok

buyrun

https://skydrive.live.com/?cid=febae2dd1aa07b7e&id=FEBAE2DD1AA07B7E%211622&authkey=!AOxP59ptjLxcsyc

v2 olanı indirin ve kurun

detaylı bilgi

Bu linkte bluerom v3 vede JAVICHAMPIicsV2 isimli dosya var bluerom v2 yok.
    Sen JAVICHAMPIicsV2 bu isimli dosyayı diyorsun sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydromax -- 24 Şubat 2013; 20:53:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hydromax

quote:

Hindistan romunun üzerine güzel bir rom bluerom v2 ( ics ) recon v1 roma güzel bir alternatif xda da yok

buyrun

v2 olanı indirin ve kurun

detaylı bilgi

Bu linkte bluerom v3 vede JAVICHAMPIicsV2 isimli dosya var bluerom v2 yok.
    Sen JAVICHAMPIicsV2 bu isimli dosyayı diyorsun sanırım.

evetJ AVICHAMPIicsV2.zip , gerçekten güzel bir rom xperia launcer sanki orjinali gibi şarj da süper gidiyor roottan sonra memnunum,recon v1 e güzel bir alternatif sorunsuz yükleniyor tavsiyedir.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 24 Şubat 2013; 21:10:03 >

• Arkadaşlar ubuntu mobile sürümü çalıştırmayı başarmışlar...(alpha)

İsteyenler deneyebilir...(çoğu şey çalışmıyor. wifi,kamera, vb..)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162591

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 25 Şubat 2013; 16:35:54 >
  • Twitter'dan sorulan bir soruya verdikleri cevaba göre Türkiye için Galaxy R'ye ICS güncellemesi gelmeyecek.
    Hindistan için geç çıkınca belki buraya da gelir diye ummuştum ama geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardware2000

Twitter'dan sorulan bir soruya verdikleri cevaba göre Türkiye için Galaxy R'ye ICS güncellemesi gelmeyecek.
    Hindistan için geç çıkınca belki buraya da gelir diye ummuştum ama geçmiş olsun.

Önceden de yazdığım gibi galaxy r nin artık miadı doldu bizde romla kernelle uğraşıyoruz ics hindistan rom üzerine bluerom süper rootla daha da mükemmel şarjı ise çok uzun gidiyor 4 gündür memnunum.

bu hindistan ics

http://www.hotfile.com/dl/186402464/54d0d7e/I9103XWLP8_I9103ODDLP6_INU.zip ( odin ile )

üstüne cwm ile bluerom ics v2 olanı sağda

bu kadar ( root unistaller ile gereksiz uygulamaları silerseniz maps gibi şarj daha iyi gider....

• Bu JAVICHAMPIicsV2 romunu bende çok beğendim gerçekten hoş olmuş. Telefonu değiştirdiğimde artık htc veya nexus serisinden yada sony serisinden olacak. Samsung kolay kolay almam artık 1 buçuk milyar ver plastik kasan olsun iyi iş.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.