Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki benim arada sirada ama sik sik olmaya basladi menu gecislerinde bariz donmalar var talefon gercekten yavasliyo suan orjinal kullaniyorum ram'e bakiyorum 320civarlarinda ama genede donuyor telefon sebebini bilen varmi ne yapmaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwexd

Peki benim arada sirada ama sik sik olmaya basladi menu gecislerinde bariz donmalar var talefon gercekten yavasliyo suan orjinal kullaniyorum ram'e bakiyorum 320civarlarinda ama genede donuyor telefon sebebini bilen varmi ne yapmaliyim.

ilk önce 2.3.6 avusturya stock rom yükle sonra

1.bluerom v3

2.titanyum

3.yada anastasya rom yükle

wipe cache data cahce format ve dalvik cache yap hızı gör hiçbirini yapmaz ise telefona format çek
  • Bugün ANASTASIA romu deneme fırsatı buldum, ama iyi şeyler söyleyemiyeceğim. Xperia bekleme ekranı (launcher) koymuş ayar kısmı full ispanyolca , yazı fontu koymuş yamuk yumuk türkçe karakter sıkıntısı var, ikonlar desen baloncuk şeklinde yapmış hiçbişey anlaşılmıyor. ICS Camera yüklemiş hata verip atıyor, CoPilot navigasyon yüklemiş hata verip atıyor , ve daha görmediğim şeyler, yani hiç beğenmedim.

BLUE ROM v3 yükledim, gerçekten bu sefer olmuş. TouchWiz yerine GoLauncher arabirimi yüklü geliyor. GoLauncher 4000 üzerinde tema desteği sayesinde istediğiniz kişiselleştirme yapmanızı sağlıyor.Ayrıca Rom içinde Boat Browser, MIUI Explorer, FriendCaster, DSP Manager, El Feneri, GoogleHarita, Kingsoft Office, WhatSApp, TapaTalk, vb bir sürü kullanışlı yazılım entegre edilmiş. Perdeli sistem çubuğu siyah renklerde ve transparan olarak çok hoş duruyor. Fontlar son derece okunaklı, şimdilik güzel bir sıkıntı yok.

Bende Bir Liste yapacak olursam;

1-BLUEROM V3

2-FRESH ROM V1

3-TITANIUM V2.1

Umarım faydalı olmuşumdur...

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

İŞTE TÜRK ROMU GALAXY R

https://hotfile.com/dl/157858665/9102aed/turkbey_r.zip.html

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=390536

hadi hayırlısı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Ufak ufak rom piyasası canlanmaya başlamış. Hele şu ICS çıksın, ozaman diğer cihazlardan rom portlama olayıda işin içine girecek. Teşekkürler paylaşmın için...

avalion önceden tavsiye ettiğin bluerom un v3 çıkmış 25 mayıs itibariyle yükledim test ettim titanyuma göre %20 daha fazla şarjı gidiyor bugün elimden düşmedi giden %30 gerisini sen düşün.

sıralama

1.bluerom v3

2.titantum rom

3.Anastasya rom

4.Orjinal avusturya stock rom

blue rom indirme linki

https://skydrive.live.com/?cid=febae2dd1aa07b7e&resid=FEBAE2DD1AA07B7E!201&id=FEBAE2DD1AA07B7E%21201

gelecek 535 paylaşmış oldugun bağlantıdaki 3 linki indirip mi kuracagız yoksa blue rom v3 yazanı kursak yetermi

• quote:

Orijinalden alıntı: eren_emir

quote:

quote:

Ufak ufak rom piyasası canlanmaya başlamış. Hele şu ICS çıksın, ozaman diğer cihazlardan rom portlama olayıda işin içine girecek. Teşekkürler paylaşmın için...

avalion önceden tavsiye ettiğin bluerom un v3 çıkmış 25 mayıs itibariyle yükledim test ettim titanyuma göre %20 daha fazla şarjı gidiyor bugün elimden düşmedi giden %30 gerisini sen düşün.

sıralama

1.bluerom v3

2.titantum rom

3.Anastasya rom

4.Orjinal avusturya stock rom

blue rom indirme linki

https://skydrive.live.com/?cid=febae2dd1aa07b7e&resid=FEBAE2DD1AA07B7E!201&id=FEBAE2DD1AA07B7E%21201

gelecek 535 paylaşmış oldugun bağlantıdaki 3 linki indirip mi kuracagız yoksa blue rom v3 yazanı kursak yetermi

@ eren_emir ; ben cevap vereyim şimdilik

1 - apk quitadas v3 = BlueRom un içindeki sistem apk leri paylaşmış. (INDIRMENIZ GEREKMEZ)

2 - bluerom_v3 = Bu Rom'un orjinal hali (BUNU INDIREBILIRSINIZ)

3 - bluerom_v3_con_truco_sd = Bu da romun " SD Card Trick " versiyonu. Bunun sayesinde Harici SD Card ınızla telefonun dahili belleği yer değiştirir.
    (Atıyorum 16GB sdkartınız var, bu versiyonu yüklerseniz, 16gb sdkartınız telefon belleği olarak görünür)

İsteğinize göre 2. yada 3. romu indirebilirsiniz. Hangisi kuracaksanız sadece onu indirmeniz yeterlidir.

• avalion üstadımızsın bu aşikar arkadaşlar ben blueroom v3 con sürümünü kullanıyorum,titanyuma göre 1 gün daha fazla şarj gidiyor en az 3 gün ayrıca bu rom oyun oynarken wifide daha az şarj yiyor.Şimdilik en iyisi blueroom v3,bu arada türkbeyin romunu da denedim sorunları var,resimler birden siyah oluyor.

Şuan için en iyisi xla4 avusturya romu üzerine blue rom v3 con sürümü.bu arada root unintaller ile gereksiz hubları programları sildim yazılım güncelleştirme dondurdum.bir gram ram fazladan gitimiyor normalde ram temizlemede en az 4 gereksiz program kapatılırdı bu romda gereksiz uygulama yok.Şarj Bitmek bilmiyor 8 saat beklmede giden şarj % 0 tam bir batarya dostu bu arada kernelim ardatdat v.1.5

Yükleyin Görün :)))))
  • tskrlr arkadaslar cok yardımcı oldunuz soylediginiz gibi blue romu yukleyıp denedim ama arayuzu bana biraz karısık geldi titaniuma geri döndüm sanırım daha iyi rom cıkana kadar titaniumda devam edicem
  • arkadaşlar ben bıraz geriyim bu rom yükleme nasıl oluyor resimli fln anlatımı varmı birde bende şuan 2.3.4 var 2.3.6 herhalde son sürüm nasıl yüklicem türkçemi bu 2.3.6 teşekkürler
  • bir onceki sayfada resimli ve detayli olarak anlatimi var oradan bakabilirsiniz
  • quote:

quote:

1-Öncelikle Bu Avusturya Stock Romunu İndiriyoruz...
    I9103XWLA4 [19.01.2012][Android 2.3.6] Austria
    2-ClockWorkMod 4.0.0.2 indiriyoruz kernel dosyası ve bazı işlemler için gerekli.
    ClockWorkMod 4.0.0.2 for Galaxy R i9103
    3- Flaşlama yazılımı Odin 1.85 lazım.Oda burada
    Odin v1.8.5

Şimdi flaşlama işlemine geçiyoruz...
    1- Telefonu kapatıyoruz ve usb kabloyu pc ye bağlıyoruz (Kies yüklü olsun nolur nolmaz)
    2- Telefonun Ses Kısma + Menü Tuşu (Ortadaki) + Açma/Kapama Tuşlarına aynı anda basıyoruz.
    3- Uyarı yazısı gelecek (restart ederse tekrar deneyin) Ses Kısma tuşu telefonu baştan başlatır, ses açma tuşu download moduna alır, bize lazım olan bu 2.seçenek. Download moduna alıyoruz cihazı.
    4- Odini açıp çalıştırıp ayarları aynen resimdeki gibi yapıyoruz. (romu rardan çıkartmayı unutmayın)
     Samsung Galaxy R(Z)

5- Start'a basıp bekliyoruz. (Güç kaybı yada kablo hatası telefonu brick (açılmaz) hale getirebilir dikkat)
    6- İşlem başarılı olduysa eğer sarı renkli barda yeşil renkte PASS yazısı gözükecek ve telefon açılacaktır.
    7- Telefon açıldıktan hemen sonra tekrar kapatın.Madde 2 den başlayarak 6 ya kadar aynı işlemi cwm.tar dosyası üzerinden uygulayın.

ardatdat 1.5 (OC/ROOT/VR/3G/Init) kerneli yükleme için buraya

Clockworkmod Yükleme Rehberi buraya

Stock Rom Flaşlama İşlemleri İçin Buraya

NOT : Unutmayın arkadaşlar yapacağınız yanlış bişey telefonunuzu brick (açılamaz) hale sokabilir.Bu işlemden önce yedeklerinizi alınız.Doğacak sorunlardan kendiniz sorumlusunuz. Ayrıyetten telefonunuz garanti kapsami dışında kalacaktır.

güncelleme işlemleri

buradan rom yükleyin.2.3.6 avusturya sürümü

sonra bluerom v3

• Vay arkadaş ya, "ses kısma tuşu + menü tuşu + açma kapama tuşu" basıyorum, yok geçmiyor bir türlü download moduna..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

Vay arkadaş ya, "ses kısma tuşu + menü tuşu + açma kapama tuşu" basıyorum, yok geçmiyor bir türlü download moduna..

ilk önce telefonu aç galaxy r logosunu görür görmez ses kısma ve menü tuşuna bas hemen download moduna geçer,recoveride ise ses yükseltme olacak,kesinlikle açılışta 3 ü aynı anda basma olmaz,galaxy r logosunu gör ondan sonra.

Galaxy r kullanıcıları

1.Telefonun teknosadan aldım 1399 ve az giden şarjdan dolayı root yaptım,rom yükledim.

root sayesinde gereksiz hubları kaldırıp sürekli aktif olan güncelleştirmeyi dondurdum.

2.kurduğum cwm ile anlatımı üstte yeni rom yükleyebiliyorum.

3.yaptığım odin ile 2.3.6 avusturya sürümüne geçip cwm ile bluerom yüklemek ve gereksiz hubları silmek.

4.yine cwm yolu ile ardatta .v1.5 kernel yüklemek.

5.Bilinmesi gereken galaxy r ile ilgili rom ve günceleştirme siteleri

a.http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1456

b.http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=265107&st=1340#entry11389552

c.bu da uygulama indirme sitesi paralılar ücretsiz

http://www.filecrop.com/search.php?w=cordy+full+apk&pos=31&opt_t=1&opt_d=0&order=score&mod=dec&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1&c=100

diğer indirme siteleri önceki yazılarımda var.

SİZE TAVSİYE MEMNUN OLDUĞUNUZ KULLANDIĞINIZ ROM U CWM İLE BACKUP YAPMANIZDIR YANİ YEDEKLEMENİZ ROM DEĞİŞTİRİNCE BEĞENMEDİĞİNİZ ZAMAN RESTORE İLE ESKİ HALİNE DÖNEBİLİRSİNİZ.

• HEE BİR DAHA TELEFONA BU KADAR PARA VERİR (1399 TL ) MİYİM VERMEM!!

GALAXY R BÜYÜK KONUŞMAYAYIM AMA BU FİYATA ALDIĞIM SON TELEFON OLACAK.
  • Galaxyr R style çıkıyormuş, daha bizimkine tek bir güncelleme gelmeden yeni versiyonu çıkıyor telefonun..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

Vay arkadaş ya, "ses kısma tuşu + menü tuşu + açma kapama tuşu" basıyorum, yok geçmiyor bir türlü download moduna..

ilk önce telefonu aç galaxy r logosunu görür görmez ses kısma ve menü tuşuna bas hemen download moduna geçer,recoveride ise ses yükseltme olacak,kesinlikle açılışta 3 ü aynı anda basma olmaz,galaxy r logosunu gör ondan sonra.

Galaxy r kullanıcıları

1.Telefonun teknosadan aldım 1399 ve az giden şarjdan dolayı root yaptım,rom yükledim.

root sayesinde gereksiz hubları kaldırıp sürekli aktif olan güncelleştirmeyi dondurdum.

2.kurduğum cwm ile anlatımı üstte yeni rom yükleyebiliyorum.

3.yaptığım odin ile 2.3.6 avusturya sürümüne geçip cwm ile bluerom yüklemek ve gereksiz hubları silmek.

4.yine cwm yolu ile ardatta .v1.5 kernel yüklemek.

5.Bilinmesi gereken galaxy r ile ilgili rom ve günceleştirme siteleri

a.http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1456

b.http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=265107&st=1340#entry11389552

c.bu da uygulama indirme sitesi paralılar ücretsiz

http://www.filecrop.com/search.php?w=cordy+full+apk&pos=31&opt_t=1&opt_d=0&order=score&mod=dec&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1&c=100

diğer indirme siteleri önceki yazılarımda var.

SİZE TAVSİYE MEMNUN OLDUĞUNUZ KULLANDIĞINIZ ROM U CWM İLE BACKUP YAPMANIZDIR YANİ YEDEKLEMENİZ ROM DEĞİŞTİRİNCE BEĞENMEDİĞİNİZ ZAMAN RESTORE İLE ESKİ HALİNE DÖNEBİLİRSİNİZ.

Yok geçmiyor dediğini yaptım, çeşitli 70 değişik versiyonunu da yaptım, açılıyor telefon download modu felan açıldığı yok.

• download moduna geçtim dediğiniz işlemleri yaptım ancak "FAIL" hata verdi.Kırmızı renk oldu
  • Bir şey soracağım. 2.3.6 ya geçtim. Telefonda yüklü programlar , canlı duvar kağıdı vs hiç biri silinmedi. Bu normalmi, silinip sıfırlanması gerekmiyormuydu ?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.