Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE (N7000) [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun) (425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.805
Cevap
132
Favori
1.316.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım gürol abi:)) xperia nasıl memnunmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: windshair

:) ah aha. bazı arkadaşlar forum polisi olmuş araştır öyle gelde falan ama sanki araştırıp araştırmadığımızıda iyi biliyor gibi. forum mantığına ters buluyorum bu tip yaklaşımları. hani çok abartılı msjlarda yok değil tamamen konular çöplüğe dönüyorda al işte araştırıp sağdan soldan okuyup aa abysnote iyiymiş aha biri liteningi övmüş diye cihazı kullanamaz olduk. sırf bi araba sopa yiyceğiz diye buraya yazıp sormaya bile ödümüz kopar oldu..

liteningde son tesbitimde bazı videoları mp4 ve hepsi aynı converter ile aynı formatta dönüştürülmüş olmasına rağmen oynatmıyor. daha önceki romlarda böyle bi sıkıntı yoktu aynı video dosyalarında...

Sizin telinizde bazı problemler var sanırım,o dediğiniz sıkıntıları ben bu romda hiç yaşamadım..
    Litening i yüklemek işaretlere duyurulur..

• üzgünümcom.android.providers.calender beklenmedik şekilde durduruldu .tekrar deneyin andorid.process.adore beklenmedik şekilde durduruldu diye hata veriyor ve sürekli yeniden başlıyor. Telefonumu orjinal haline nasıl döndürebilirim. Acil yardımınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narman33

anladım gürol abi:)) xperia nasıl memnunmusun?

Xperiayı sattım note var hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

merhabalar
    Litening v1.0 rom'un none wipe olanı varmı acaba üst sayfalarda biri none wipe yükledim demiş ama yesilcin ve xda da göremedimben.
    teşekkürler şimdiden..

Bence yanlışın var.cwm den yükleyince zaten ful wipe yapman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 7 Mayıs 2012; 23:30:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftv

üzgünümcom.android.providers.calender beklenmedik şekilde durduruldu .tekrar deneyin andorid.process.adore beklenmedik şekilde durduruldu diye hata veriyor ve sürekli yeniden başlıyor. Telefonumu orjinal haline nasıl döndürebilirim. Acil yardımınızı bekliyorum.

Telefonunu kapat veya pilini çıkar ve biraz bekleyip tekrar takınca ses açma tuşu home tuşu ve power tuslarına bas samsung yazısını görünce tuşları bırak yani cwm modunda açmış oluırsun ordan wipe data/factory reset
    wipe cache partition yap eğer altta advanced seçeneği varsa onu tıkla ve wipe dalvik cache yapıp reboot diyerek telefonu aç.eğer açılmazsa ve telefonu kapatarak ses kısma tuşu ve diğerlerine basarak telefonu aç ses açma tuşuna basarak download modunda açıp odin ile rom yüklemelisin.

• Çok methettiler ve bende 2 defa litening romu kurdum,ilk anda sanki rehberi daha çabuk açıyor gibi geldi ama zaman zaman telefon dondu.Ben her zaman söylerim.Koca samsung firmasında mühendislerin beceremediği işi sıradan insanların daha iyi becereceğine inanmıyorum.Zamanında bizde arabalarımıza skoda karburatörü takarak benzinden tasarruf etmeye niyetlendik ama hiçbir faydasını göremedik,
    Buda onun gibi bir şey,belki bazı yönlerden hızlanabilir ama ya daha çok ısınır ya kamerayı bozar ya telefon donar.Bu hızlanmayı sağlıyabilmek için bazı uygulamaları telefondan kaldırırlar veya modifiye ederler buda problemlere neden oluyor.
    Bence şu anda en iyi rom alman LC1 daha eskilerden LA4 bence en iyileri.
    Tabi bu benim görüşüm ve hoşuna gidenler kullanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftv

Merhaba arkadaşlar. Telefona alba rom yükledim. Bütün programlarımı kaybettim. Orjinal rom yüklemek istedim. Bu seferde sürekli android uygulaması hata verdi diye uyarı verip duruyor. Telefonu orjinal romuna yüklemek için ne yapmalıyım. Yardımlarınız bekliyorum.

Bu mesajını daha sonra okudum,ben custom rom yüklediğini sanmıştım.İCS romlardan dönüş yapmak için önce cf-root dosyası yüklemen gerekir mesela LC1 e döneceksen ona ait olan cf-root yükle ve sonra mobile odin ile LC1 i yükle
    https://hotfile.com/dl/155280135/c5a0da2/grolof_mobile_odin.zip.html
    Burdan dosyayı indirip aç her ikisinide telefona yükle.Sonra LC1 romunu ve cf root dosyasını hafıza kartına at.Telefonun açılınca mobile odini aç ve open file kısmını tıkla external sd-card kısmından lc1 i göster tekrar open fileden cf root dosyasını göster ve flash firmwareyi tıklayıp çıkan sorulara devam diyerek romun yüklenip bitmesini bekle.CWM modunda açılırsa ful wipe yap ve reboot diyerek telefonu aç.

• şuan litenin romu attım açılmasını bekliyorum bakalım bu rom nasıl.
    ben full wipe yaptım
  • Litening yükleme aşamasındaydim fakat son yorumlardan sonra vazgeçtim şuan lc2 Argentina kullanıyorum ama open Germany romuna geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ben litening v1.0 yüklemişim sanırım sorunlar sadece ondamıydı merak ettim. şu an martta çıkmış open germany stock rom indiriyorum. sizce litening v2.8 mi yoksa stock lc1 mi ? bu arada kerneli değiştirmek gerek li mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: windshair

merhabalar ben litening v1.0 yüklemişim sanırım sorunlar sadece ondamıydı merak ettim. şu an martta çıkmış open germany stock rom indiriyorum. sizce litening v2.8 mi yoksa stock lc1 mi ? bu arada kerneli değiştirmek gerek li mi ?

Romu yüklediğiniz zaman zaten kernelide değişecek ama root yapmak isterseniz zaten cf-root dosyası LC1 e uygun olanı yükleyeceksiniz yani ayrıca kernel yüklemenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

şuan litenin romu attım açılmasını bekliyorum bakalım bu rom nasıl.
    ben full wipe yaptım

İCS romlar kadar problemli bir rom değil,mesela ben backupunu aldım ve canım sıkılınca onu yükledim bir kaç sefer ama bence stock roma göre daha iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

şuan litenin romu attım açılmasını bekliyorum bakalım bu rom nasıl.
    ben full wipe yaptım

İCS romlar kadar problemli bir rom değil,mesela ben backupunu aldım ve canım sıkılınca onu yükledim bir kaç sefer ama bence stock roma göre daha iyi değil.

şimdi kaldırdım abim.stock lc1 daha iyi ama bu romun geçişleri daha sorunsuz stock lc1 e göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Litening yükleme aşamasındaydim fakat son yorumlardan sonra vazgeçtim şuan lc2 Argentina kullanıyorum ama open Germany romuna geçmeyi düşünüyorum.

Onu bende yüklemiştim ama çok itici geldi bana kardeş claro felan :D
  • quote:

quote:

Litening yükleme aşamasındaydim fakat son yorumlardan sonra vazgeçtim şuan lc2 Argentina kullanıyorum ama open Germany romuna geçmeyi düşünüyorum.

Aynen claro falan yazıyor açılışta ama ben başka bir soruna rastlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Aynen claro falan yazıyor açılışta ama ben başka bir soruna rastlamadım.

O zaten stock rom diye hatırlıyorum kardeş ondan sorunsuz bir romdu.sonra onun rootlusunu yükledim bi fark göremedim.
    imilkatı seviyordum ama genel olarak en hoşuma gden kingdroid oldu aslında

• eyvah , cwmde önüme çıkan tüm wipe ve format komutlarını kullandım ve telefon logoda kalıyor. pilini çıkarıp takıyorum orta tuşa dokununca yine logo çıkıyor.

pili 15 sny çıkarıp takınca download moda aldım. umarım amacım doğrultusunda temiz bi formmatla lc1e geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 8 Mayıs 2012; 0:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartman

Arkadaşlar, eski bir HTC kullanıcısı olarak Samsung Galaxy Note dialer arayüzü ile ilgili bir sorum var. Örneğin ismi Bülent olan birini ararken HTC'de 2(abc), 8(tuv) harflerine bastığımda isminde BU veya içeren kişileri listeler ve istediğime dokunup arardım. Ancak Samsung'ta aynı işlemi yaptığımda sadece BU olanları listeliyor.

Bunun için ayarları epey kurcaladım, araştırdım, ama bir şey bulamadım. Elbette üçüncü parti bir takım yazılımlar ile dialer arayüzleri yüklenebilir. Ancak ben mümkün olduğunca telefonu orjinal haliyle kullanmak istiyorum. O tip programların çoğu hem sisteme çok fazla entegre oluyor hem de çok sistem kaybağı tüketiyorlar. Var mıdır benim bilemediğim bir püf noktası.

arada kaynamış soru şimdi farkettim.
    Burası yine ROM muhabbetine daldı :)

dostum ilk samsung android telefonumdan beri bu "dialer" olayı benim en büyük hüsranımdır.
    Çünkü özel bir kodlama sistemi kullanırım.
    Bu winmobile'da problem olmazdı çünkü dialer'ı genelde başarılı idi.
    ama samsung android'lerin dialer'i "ad, soyad" gibi field'larda aramada son derece kötü.

anlayacağın o ki, yaşadığın sıkıntıyı 3rd party yazılım yüklemeden aşman mümkün değil.

Tavsiyelerim

Eir fast dialer
    Rocket dialer
    Go contacts
    DW contacts and dialer

• Arkadaş
    Seninle tekrar münakaşanın içine girmek istemiyorum ama lütfen bu huyundan vazgeç.Burda rom muhabbetide yapılır sohbette edilir.Sadece sana hitap eden sorularmı sorulmalı.Uzun alıntılarla peşpeşe bir sayfa dolusu mesaj yazdın.Kimse sana müdahele etmedi,mümkünse sende kimseye müdahele etme.İstediğine cevap ver istemediklerinede isteyen cevap versin.
  • 
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.