Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II N7100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün gri renk olup yaklaşık 5 aylık, Türkiye garantili, full kutulu ve faturalıdır. Tertemiz, sıfırdan farksız durumdadır. Sürekli orijinal flip cover'ı ile kullanılmıştır, bundan dolayı orijinal arka kapağı hiç kullanılmamıştır. Üzerinde ekran koruyucu mevcuttur.

Orijinal flip cover'ı dahil telefon için istediğim fiyat PAZARLIKSIZ ve TAKASSIZ 1.300 TL'dir..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 6 Nisan 2013; 16:58:50 >

• pm..
  • Ek ucret talep ediyomusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Ek ucret talep ediyomusunuz?

sizce
  • Tabiki hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide kardeş kusura bakma ama bunun paralel ithalatları sıfırı zaten 1400 e alınıyor artıkın.. üstelik 12 taksitle. siz de garanti detayını belirtmemişsiniz..
    eğer sizinkide paralel ithalatsa sıfırını 12 taksitle almak varken, sizden peşin parayla 4 ay kullanılmış ve ikinci elin risklerini göze alarak sizden alsınlarki.

anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

iyide kardeş kusura bakma ama bunun paralel ithalatları sıfırı zaten 1400 e alınıyor artıkın.. üstelik 12 taksitle. siz de garanti detayını belirtmemişsiniz..
    eğer sizinkide paralel ithalatsa sıfırını 12 taksitle almak varken, sizden peşin parayla 4 ay kullanılmış ve ikinci elin risklerini göze alarak sizden alsınlarki.

anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın..

fiyatı güncellemeyi unutmuşum. 1300 TL istemekteyim. ayrıca yanında 75 TL'lik orijinal flip cover'ı da var. Ürünü Darty'den aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Samsung galaxy folder 2
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla haklı olabilirsiniz ama gene forum dan note 2 konusuna bakarsanız orda paylaşımlar var. paralel ithalat garantili cihazlar sıfır 1335 tl.ye satılıyor. taksitli fiyatı. o yüzden sizin fiyat gene biraz yüksek gibi kanımca.

hayırlı satışlar. saygılar..
  • quote:

valla haklı olabilirsiniz ama gene forum dan note 2 konusuna bakarsanız orda paylaşımlar var. paralel ithalat garantili cihazlar sıfır 1335 tl.ye satılıyor. taksitli fiyatı. o yüzden sizin fiyat gene biraz yüksek gibi kanımca.

http://www.n11.com/samsung-galaxy-n7100-note-ii-16gb-beyaz-P11621055
    bakın buda ilan linki. belki araştırsanız daha ucuzada vardır..

birde flip cover a gerçektende 75 vermiş olabilirsiniz. ama bunu fiyata yansıtamazsınız malesef. çünkü alan kişi dışarıdan sahte de olsa dandik de olsa 10-15 tl. ye alınabileceğini zaten bilir. yanında olması ekstra ve belki kısmen tercih sebebi olur. ama fiyat artırıcı etken olursa alıcı yanında kılıf var ondan fiyat artmış diye düşünmez, düşünmek istemez. malesef gerçek bu..

• quote:

quote:

valla haklı olabilirsiniz ama gene forum dan note 2 konusuna bakarsanız orda paylaşımlar var. paralel ithalat garantili cihazlar sıfır 1335 tl.ye satılıyor. taksitli fiyatı. o yüzden sizin fiyat gene biraz yüksek gibi kanımca.

http://www.n11.com/samsung-galaxy-n7100-note-ii-16gb-beyaz-P11621055
    bakın buda ilan linki. belki araştırsanız daha ucuzada vardır..

birde flip cover a gerçektende 75 vermiş olabilirsiniz. ama bunu fiyata yansıtamazsınız malesef. çünkü alan kişi dışarıdan sahte de olsa dandik de olsa 10-15 tl. ye alınabileceğini zaten bilir. yanında olması ekstra ve belki kısmen tercih sebebi olur. ama fiyat artırıcı etken olursa alıcı yanında kılıf var ondan fiyat artmış diye düşünmez, düşünmek istemez. malesef gerçek bu..

arkadaşım git oradan al o zaman ilanımı kirletme. ayrıca 10-15 TL'lik flip cover ile 75 TL'lik flip cover arasındaki farkı bilmiyorsan zaten hiç konuşma

• BEN FARKI BİLİYORUM.. SADECE SATIŞTA BUNLAR GÖZETİLMEZ ONUDA BİLİYORUM. SİZDE BİLİN DİYE YAZDIM.. SEVİYE DÜŞÜRMEYE GEREK YOK.. SADECE GERÇEKTEN SATMAK İSTİYORSANIZ, KRİTERLERİNİZİ GÖZDEN GEÇİRİN DEDİM. HİÇ TALEP İLGİ OLMAYIŞI DA HER NEKADAR KABUL ETMESENİZDE HAKLILIĞIMI GÖSTERİR. NE DİYİM HAYIRLISATIŞLAR..
  • quote:

BEN FARKI BİLİYORUM.. SADECE SATIŞTA BUNLAR GÖZETİLMEZ ONUDA BİLİYORUM. SİZDE BİLİN DİYE YAZDIM.. SEVİYE DÜŞÜRMEYE GEREK YOK.. SADECE GERÇEKTEN SATMAK İSTİYORSANIZ, KRİTERLERİNİZİ GÖZDEN GEÇİRİN DEDİM. HİÇ TALEP İLGİ OLMAYIŞI DA HER NEKADAR KABUL ETMESENİZDE HAKLILIĞIMI GÖSTERİR. NE DİYİM HAYIRLISATIŞLAR..

Allah aşkına farkı nedir söylesenize
  • http://www.ucuzsepet.com/urun/samsung-n-7100-note-2-gri-cep-telefonu--.aspx?ref=akakce&v=1.29.9

malesef samsung fiyat politikası çok kötü.Satıcı da haklı kaybı büyük olur ama fiyat bu malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mene

quote:

BEN FARKI BİLİYORUM.. SADECE SATIŞTA BUNLAR GÖZETİLMEZ ONUDA BİLİYORUM. SİZDE BİLİN DİYE YAZDIM.. SEVİYE DÜŞÜRMEYE GEREK YOK.. SADECE GERÇEKTEN SATMAK İSTİYORSANIZ, KRİTERLERİNİZİ GÖZDEN GEÇİRİN DEDİM. HİÇ TALEP İLGİ OLMAYIŞI DA HER NEKADAR KABUL ETMESENİZDE HAKLILIĞIMI GÖSTERİR. NE DİYİM HAYIRLISATIŞLAR..

muhatap olmucaktım ama Allah aşkına dediğiniz için cevap veriyorum. farkı şudur ki ; ikinci el satışta kılıf jelatin, vb. abuk subuk aksesuarar gözetilmez. fiyata eklenmez eklenemez... o yüzden ister 1 liralık olsun ister 50 liralık olsun. satılmaz elinde kalır böyle adamın... bunda anlaşılmıcak kabullenilmicek ne var onuda anlamış değilim..

• quote:

quote:

quote:

muhatap olmucaktım ama Allah aşkına dediğiniz için cevap veriyorum. farkı şudur ki ; ikinci el satışta kılıf jelatin, vb. abuk subuk aksesuarar gözetilmez. fiyata eklenmez eklenemez... o yüzden ister 1 liralık olsun ister 50 liralık olsun. satılmaz elinde kalır böyle adamın... bunda anlaşılmıcak kabullenilmicek ne var onuda anlamış değilim..

o zaman ekstra pil falan da versem fiyata eklenmeyecek. hatta yanında 64 gb microsd kart versem o da eklenmeyecek. doğru doğru çoook mantıklı

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman ekstra pil falan da versem fiyata eklenmeyecek. hatta yanında 64 gb microsd kart versem o da eklenmeyecek. doğru doğru çoook mantıklı

valla hocam 4-5 tane s2 vb. ikinci el telefon sattım ve aldım. satıcı olarak haklısınız, eklemelisiniz sonuçta cebinizden çıkmış para. ama ekleyince alıcı gözünde değer bulmuyor.. o yüzden alan olmuyor ucuzuna gidiyor.. atıyorum aynı cihazın ikinci eli 1,000 tl. ise siz 200 tl lik ekstralar aldıysanız 1,100 bile deseniz pahalı kalıyor ve 1,000 tl. lik cihazlar tercih ediliyor. ama sizde 1,000 tl derseniz veya çok kücük bir fiyat farkı 1,020 tl gibi bişey derseniz ozaman tercih sebebi oluyor haa bunun yanında ekstralar var bunu alayım deniyor.
    bu benim fikrim değil bencede saçma ama malesef piyasa böyle işliyor. bende en son note 1 aldım. note 2 almak için satacağım şimdi. satmaya karar verdikten sonra flip cover alacaktım ama malum nedenden dolayı almıyorum bile.. çünkü alırsam fiyata ekleyemeceğim ve cebimden çıkan ekstra zarar olacak.

ben dosthane bir şekilde piyasanın işleyişini ve gördüğüm yaşadığım tecrübelerimi aktarmaya çalıştım. öle olması gerekir demiyorum bencede saçma. ama birden kızdınız fevrileştiniz.

çünkü bu tarz pahalı cihazları ikinci el olarak alan kişiler genelde, heleki internetten alan kişiler, piyasayı araştıran bilen ve satacak olursam zararsız satabileceğim cihaz olsun ister. keza bende öle isterim..

ama piyasa çok ilginç herşey olabiliyor tabi. inanmıcaksınız belki ama bir arkadaşım note 2 arıyor. telefoncuya giriyor sorarken o esnada bi adam geliyor, faturalı kutulu sıfır gibi cihaz kendim gördüm. telefoncuya satmak istiyor. telefoncu 900 tl veririm diyor. haliyle telefoncuda kar edecek tabi.. adam olmaz diyor çıkıyor. arkadaşımda peşinden çıkıyor. sıkı bir pazarlık sonucu 1,000 tl. ye alıyor. herkes böle netten satışı bilmiyor, bilsede uğraşmıyor veya vakti yok. vel hasıl 1,000 tl. ye sizin telefonun aynısından alıyor. tabi şans. demem o ki herşey oluyor. belki sizin telefona da istediğiniz gibi alıcı çıkar kim bilir.

ne diyeyim inşallah alıcı bulursunuz, ama ilgi olmayışı birkere daha benim haklı olduğumu gösterir.

hayırlı satışlar.. iyi günler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla hocam 4-5 tane s2 vb. ikinci el telefon sattım ve aldım. satıcı olarak haklısınız, eklemelisiniz sonuçta cebinizden çıkmış para. ama ekleyince alıcı gözünde değer bulmuyor.. o yüzden alan olmuyor ucuzuna gidiyor.. atıyorum aynı cihazın ikinci eli 1,000 tl. ise siz 200 tl lik ekstralar aldıysanız 1,100 bile deseniz pahalı kalıyor ve 1,000 tl. lik cihazlar tercih ediliyor. ama sizde 1,000 tl derseniz veya çok kücük bir fiyat farkı 1,020 tl gibi bişey derseniz ozaman tercih sebebi oluyor haa bunun yanında ekstralar var bunu alayım deniyor.
    bu benim fikrim değil bencede saçma ama malesef piyasa böyle işliyor. bende en son note 1 aldım. note 2 almak için satacağım şimdi. satmaya karar verdikten sonra flip cover alacaktım ama malum nedenden dolayı almıyorum bile.. çünkü alırsam fiyata ekleyemeceğim ve cebimden çıkan ekstra zarar olacak.

ben dosthane bir şekilde piyasanın işleyişini ve gördüğüm yaşadığım tecrübelerimi aktarmaya çalıştım. öle olması gerekir demiyorum bencede saçma. ama birden kızdınız fevrileştiniz.

çünkü bu tarz pahalı cihazları ikinci el olarak alan kişiler genelde, heleki internetten alan kişiler, piyasayı araştıran bilen ve satacak olursam zararsız satabileceğim cihaz olsun ister. keza bende öle isterim..

ama piyasa çok ilginç herşey olabiliyor tabi. inanmıcaksınız belki ama bir arkadaşım note 2 arıyor. telefoncuya giriyor sorarken o esnada bi adam geliyor, faturalı kutulu sıfır gibi cihaz kendim gördüm. telefoncuya satmak istiyor. telefoncu 900 tl veririm diyor. haliyle telefoncuda kar edecek tabi.. adam olmaz diyor çıkıyor. arkadaşımda peşinden çıkıyor. sıkı bir pazarlık sonucu 1,000 tl. ye alıyor. herkes böle netten satışı bilmiyor, bilsede uğraşmıyor veya vakti yok. vel hasıl 1,000 tl. ye sizin telefonun aynısından alıyor. tabi şans. demem o ki herşey oluyor. belki sizin telefona da istediğiniz gibi alıcı çıkar kim bilir.

ne diyeyim inşallah alıcı bulursunuz, ama ilgi olmayışı birkere daha benim haklı olduğumu gösterir.

hayırlı satışlar.. iyi günler..

valla hocam kendinize göre haklı olabilirsiniz, ne derseniz diyin ancak 10 TL'lik, telefon arka kapağının üzerine gelen ve telefonu kalınlaştıran dandini malzemeli flip cover ile original, kendi arka kapağı ile aynı kalitede, arka kapağın üzerine değil yerine geçip telefonu ekstra kalınlaştırmayan ve en önemlisi NFC desteği olan bir flip cover kesinlikle ama kesinlikle bir tutulamaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.