Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.545
Cevap
220
Favori
1.493.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim samsung notes uygulaması ile sıkıntım var. Sammobile'dan yeni samsung notes versiyonunu yükledim 3.0.0 olandan. Ancak sürekli çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ve arada bir ekran kaaplı not alma işlevini bu yüzden yapamıyorum. Eski sürümü apk olarak indirdim fakat yüklenemiyor. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • css2005 C kullanıcısına yanıt
    evet o uygulama netde full olanını bulabilirsiniz.
  • Volte gelmedi volte kim bakiyordu bu islere
    SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dvl25 -- 30 Aralık 2018; 18:44:7 >
  • Arkadaşlar kablo ile LCD TV'lere HDMI'den bağlanma ile ilgili bir tecrübem oldu paylaşayım dedim:

Arkadaşımın iPhone 7 için kullandığı bir kabloyu test ettim. Kablo SWISS CHARGER SCV-30041 Görüntü Aktarım Kablosu olarak geçiyor. Kendisi MediaMarkt tan almış, orda var 200TL civarı; hepsiburada 165TL, n11'de 149TL civarı.

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

Kablonun bir ucu HDMI, diğer uçlarından biri telefonu şarj etmek için USB, diğeri ise micro USB. Micro USB'yi iPhone lar için lighting fişe çeviren adaptörde kabloya tutturulmuş vaziyette. Telefonumuzun kutu içeriğinde verilen micro USB'yi Type-C'ye çeviren adaptörü burada kullanıyoruz.

Kabloyu TV'ye bağladığımızda iOS ve Android için yönlendirme yapan böyle bir ekran çıkıyor:

Telefonunuzun ayarlarından Geliştirici Seçenekleri ni aktifleştirmeniz, oradanda USB hata ayıklama özelliğini açmanız gerekmektedir.
    Bizim telefonun haricinde S7 Edge ve Note 10.1 2014 Edition'da da denedim çalıştı.

Gelelim aktarım kalitesine, tek kelime ile anlatmak gerekirse kötü... Kablosuz Smart View bariz daha kaliteli aktarım yapıyor. HDMI fiş kısmının uzun olmasından anlaşılıyorki orada chip var; hatta ilk bağlantıda firmware yapılmasını istedi. Yönlendirmeler ile telefonun internet bağlantısını USB ile paylaştığımda güncellemeyi indirip kurdu.

Özetle, bana sorarsanız, değmez. Onun yerine Chromecast alın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 31 Aralık 2018; 5:5:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• xgizlix X kullanıcısına yanıt
    Ankara Sıhhiye telefoncular çarşısında 15 numaralı dükkanda zeronun 360 diye bir ürünü varmış satıcı kendisi uyguladı hala kullanıyorum ne dokunmatik problemi yaşadım ne çizilme vs. memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    uygulamalarda samsung notes'a gelin

sağ üstte 3 noktaya tıklayıp, güncellemeleri kaldır deyin

düzelecektir

ama eğer not var ise öncesinde yedek alın mutlaka

• Dvl25 kullanıcısına yanıt
    4.5 G yazmasından belli ki gelmiş, sanırım sizde aktif değil

Volte çalışan başka bir telefonda hattın voltesini aktif etmeniz gerekiyor

• maakman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Arkadaşlar ekranımda ghost screen oluştu. Youtube görüntüsü kaldı. Sadece beyaz ve gri renkte belli oluyor normalde gözükmüyor. Ekran parlaklığı genelde kısık, telefonu, ekranı zorlamadım da çözümü araştırdığım kadarıyla yokmuş sadece ekran değişimi yapılması gerekiyormuş. Servise göndermem gerekiyor ama servise pek güvenemiyorum cok fazla olumsuz yorum var. Başka yerlerde ekran değişimi için 1200 1500 TL gibi rakamlar istiyor. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: BatikanSs

Arkadaşlar ekranımda ghost screen oluştu. Youtube görüntüsü kaldı. Sadece beyaz ve gri renkte belli oluyor normalde gözükmüyor. Ekran parlaklığı genelde kısık, telefonu, ekranı zorlamadım da çözümü araştırdığım kadarıyla yokmuş sadece ekran değişimi yapılması gerekiyormuş. Servise göndermem gerekiyor ama servise pek güvenemiyorum cok fazla olumsuz yorum var. Başka yerlerde ekran değişimi için 1200 1500 TL gibi rakamlar istiyor. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim..
    Bende ınstagram görüntüsü var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• maakman kullanıcısına yanıt
    Daha once takmistim hd+ yaziyordu tekrqr takmam mi gerekiyor acaba

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Bazen gözüme takılmıyor bazende rahatsız ediyor. Ne yapmayı düşünüyorsun benim alalı daha 5 ay olmadı

• BatikanSs B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Vakit kaybetmeden servise gönderin. Delta ise delta değişim yapıyor.

Malesef Delta değil Ritzy yazıyor Migros tan aldım ve cok fazla sikayet ile olumsuz yorum var servis hakkında. Urun eskisinden daha kotu bir halde gelebilir diye korkuyorum..

• Arkadaşlar şuan android yazılımı 8.0.0

Ekrana güncelleme bildirimi geldi gitmiyor. Sürekli kalıyor ve rahatsız edici.

Güncelleyim mi?

Hım anladım hocam. O halde birşey diyemem ama ben yerinizde olsam gene de gönderirdim. Çünkü 1.500 lira falan büyük rakamlar. Siz bilirsiniz tabi ki. Ama çok can sıkıcı bir durumdasınız anlıyorum.

• Arkadaşlar istersek animasyonların süresini kısaltıp ya da kapatabiliyoruz. Bunu şuradan yapıyoruz Ayarlar>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgileri>Yapım Numarası sekmesine 5 defa hızlı bir şekilde basarsak Geliştirici Seçenekleri açılıyor.

İsterseniz ana sayfaya ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 31 Aralık 2018; 22:29:35 >
    Göndericem herhalde servise el mahkum. Yoksa 1250 1500 tl ye ekran değişimi yapıyorlar, onun yerine 1000 lira ekleyip düşük segment bir telefon almak daha mantıklı olur..

• Son güncellemeden sonra temiz kurulum yapmak lazım mı?

Note FE'yi unutturacak telefonlar 5000 liradan aşağı değil bence. 3-4 bin bandında bir sürü cihaz var ancak hiç biri eline su dökemez. Eğer servisten sorunsuz dönerse ki bana kalırsa sorunsuz dönecektir, bence beklediğine ve alt segment bir cihaz almadığına değecek. Ben eşimin kullandığı note 5 ini elime alınca anında gözlerim kendi cihazımı arıyor. Yok böyle bir premiumluk. Delta servis için de aynı sıkıntılar söyleniyordu. İşte ekran yok, değişse bile kasada çizikler oluyor vs. Ama korktuğum gibi olmadı. Evet bir dönem ekran temini sıkıntısı yaşadılar. Ama o dönem ithal mallar gümrük sıkıntıları yaşıyordu politikalardan dolayı. O yüzden gümrükten mal geçirmek zordu ve ekran değişimi bence bu sebeple yapılamıyordu. Ancak şimdi hiçbir serviste böyle bir sıkıntı olduğunu duymadım ya da en azından son zamanlarda buraya yazan olmadı. Bakalım inşallah hayırlısıyla halledersiniz.

Bu arada tüm forumdaşlarımın yeni yılını kutlar, cihazlarımızla sorunsuz nice yıllar geçirmemizi dilerim

• 
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.