Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (2879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79.394
Cevap
389
Favori
2.820.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28772878287928802881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk yüklendiğinde hep öyle olup sonra kalibre olmuyor mu ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Escobar

hocam daha 1 ay olmadı, z5 aldım çok ısınıyordu, elimi resmen ter içinde bırakıyordu ve kamerası da ciddi anlamda kötü olduğu için iade edip note 4 aldım. Şuan daha mutluyum. Z5 daha performanslı bir cihazdı bana göre ama ısınma da ona göreydi. Tavsiyem Note 4 almandan yana çünkü kamerasından tut, ekran boyutu, hızlı şarjı, az ısınması, şarj süresinin bana göre en az 4 kat daha iyi gitmesi benim tercih sebebim. Ondan önce g2 kullandım ve z5 e geçince iyi ki geçmişim dedirtmedi bana. Fakat Samsung markasına karşı sıcak olmasam da Note 4 beni mutlu etti.

Merhabalar hocam
    Şuan g2 kullanıcısıyım ve lolipoptan sonra cihaz kafayı yedi ve ciddi anlamda soğudum telefondan. Daha üst bir cihaz düşünüyorum bayağıdır note 4 araştırıyorum. Sizde g2 kullanıcısı olduğunuz için belki daha sağlıklı bilgiler alabilirim.

Öncelikle şarjı nasıl gidiyor? Arada oyun oynayan birisiyim oyun performansı da önemli benim için. Şuan 1800 tl fiyatı gerçekten geçmeye değer mi g2 yi bıraktığıma pişman olmak istemiyorum :)

• crypto63 C kullanıcısına yanıt
    Hangi romdasın hocam sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Arkadaşlar bizim cihazı tv ye hdmi ile bağlayan varmı bir aparat aldım olmadı.Dock şeklinde satılanlar var onlar iş görürmü acaba kullanan varsa bilgi verebilirmi acaba.

hocam usb uc olanı adoptore baglayın ama her adaptorde calısmıyordu benım basıma geldı bır kac farklı adaptorde denedım olmayınca bende yurtdısından yıne hdmı baglantılı telefondakı screen mırror ozellıgnı kullanan kablosuz bır aparat getırtıp oyle kullanıyorum...
  • Herkese merhaba.
    Bu forumun uzun yıllardır takipçisiyim. Bu konuyuda takip ediyordum. 3 gün öncesine kadar eski bir iphone telefon kullanıcısıydım. Ardından note 4 alarak android dünyasına geçtim :)

Her zaman olduğu gibi ios-android, iphone-samsung karşılaştırmaları kıyaslamaları oluyor ve olmasıda biz kullanıcılar için güzel. Bende karar aşamasında onlarca karşılaştırma videoları, inceleme videoları izledim. Tabi bu incelemelere başlamadan önce telefondan beklentilerimi belirledim.

5 yıla yakın iphone 4 kullanan biri olarak ilk önceliğim min 5.5" ekran ve üstüydü mesela
    Alınabilecek modelleri listeledim, LG G3 (eşimde var), LG G4, Sony xperia Z3-5 vs.. Note 4 bu listenin en başında oldu benim için.
    Hepsiburadadan kredi kartına 100TL indirim ile 1648-100TL : 1548TL ye aldım siyah modelini ve Türkiye Samsung garantili.

ip4'ü ilk aldığım zamanlar çok konuşulurdu android mi aman aman diye.. Tabi şartlar değişti artık. Değişiklik + yöndeki apple için sürekli yükselen grafik eskisi gibi gitmemeye başladı.

Benim gibi eski ios kullanıcıları böyle bir değişim kararı verirken eskininde etkileri ile çok tereddüte düşebiliyorlar.
    Ama artık öyle korkulacak kadar bir fark kalmamış yazılımsal olarak. Gördüğüm kadarı ile android oldukça stabil ve hızlı.. ip4'ten note 4 ' e geçince mi böyle hissedilir bilmiyorum ama ne eziyet çekmişim ben ios + itunes ile.. değiştiremediğim bataryam arttıramadığım hafızam ne işe yaradığını bilmediğim bluetooth özelliğim ile. 5 yılda 1 defa kullanmadığımı söyleyebilrim

Ekranın bu denli büyük olması hem iyi hem kötü derken hiç kötü olmadığını gördüm.. Hani eve güzel bir tv alırken 46" mi 55" arasında kalınırya.. oh iyi ki 55" almışız dersiniz, buda öyle. 5.7" bir telefon için kesinlikle rahat taşınabilir bir tel.

5.7" ekranı bu denli kaliteli çok canlı görünür bir ekranla birleştiren samsungu tebrik ediyorum. şahane bir ekranı var. Kalem konusuna girmeye gerek duymuyorum. O özelliği birçok insan için tercih sebebidir. Ben daha yeni yeni keşfediyorum :)

Telefonu açtığım gibi 5.1.1 versiyonuna yükselttim. eski telefonumda kullandığım bütün programları kurdum ve başka hiçbir ayar değiştirmedim. (2-3gb arası programların toplam boyutu var.)

Şimdilik en ufak bir kasılma, beklenmedik bir kapanma gibi sorun yaşamadım.

Pil ömrüne şaşırmadım desem yalan olur gerçekten. 3.5"lik ekranı olan telefonumda sabah 7 akşam 7 zar zor çıkarabilirken bu süre aynı kullanım ile note 4 ile beraber 2 katına çıktı.. Mutluluğumu anlatamam

------

Fazla uzatmayım. eski bir ios kullanıcısı olarak benim gibi bu telefonu almayı düşünenlerin olabilecek sorularına elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.

İlk tavsiyem - Zaman kaybetmeyin, pişman olmayacağınız bir seçimdir Note 4

• quote:

Orijinalden alıntı: Noobs Gona Wild

quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Merhaba arkadaşlar, cihazımı rootlamaya çalışırken, ya aşırı ısınmadan ya da başka birşeden dolayı, cihazı kapatırken ve acarken ekteki resimdeki hal alıyor, ayrıca cihaz belki de suan işlemci ısındığı için bilemiyorum, ekran kapandıktan bir süre sonra kapanıyor.(şarjı % 30 olduğu halde) cihaza suamex 1.1 kernel atmoştım rootlamak için, efs ve imei uctu, sonra tekrar polonya romunu odinle kurdum efs imei geldi fakat dediğim sorun yani cihazın kendiliğinden kapanma ve resimdeki sorunu başladı. Ne yapmam lazım ayrıca sorun neden kaynaklanıyor bilgisi olan varmı ?

Cihaz tr cihazı
    (EFS veimei yedeğini daha evvel almıştım)
    Bu mesaja eklenen görseller:

arkadamışın telefonundada olmuştu ekranı değiştirmişti o sanırsam

Alıntıları Göster
    Merhabalar arkadaşlar, Telefonumu sarj ve belli sebeplerden dolayı garantiye göndermiştim ve garantiden cihaz geldi. INTER BATTERY N910CQ, CASE REAR+SPEAKER+INT N910CQ BLACK, SUB PBA FPCB MODULE N910CQ, MEA FRONT OCTA N910 CQ BLACK parçaları değiştirildi. Yazılım güncelleme, LCD modül değişimi yapıldı ve geri geldi. Geldikten sonra uygulamalar yüklü ve kurulum yapıldığı için tekrar sıfırdan kurulum yapayım diye fabrika ayarlarına dönderdim cihazı. Telefon kapanıp açıldıktan sonra(Android başlatılıyor menüsünde sürekli kilitlenip kendini yeniden başlatmaya başladı.) O bir süre olduktan sonra kendiliğinden cihaz düzeldi, Bugün tekrar Yazılım Güncellemesi geldi kurdum. Tekrar başıma aynı şekilde sıkıntı çıkartmaya başladı. Telefon android başlatılıyor'da takılıp donup donup tekrar yeniden başlamaya başladı ve şu anda çözemiyorum telefon kitleniyor ve kendiliğinden kitlendiğinde arada hoparlörden yüksek sesde cızırtı çıkıyor. Yukarıda ki arkadaşın fotoğraftaki gibi kilitleniyor cihaz? Garanti süresi uzun oluyor o yüzden göndermek istemiyorum?
    SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarman -- 15 Mart 2016; 16:49:44 >

• Son güncelleme ekran süresi : 4 Saat 9 Dakika
    *#0808#

Yaptığında aşağıdaki resimdeki gibi mi?

• Rapz01 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece lolipop hantalligi için g2 bırakılmalaya değmez çünki hala geçerli bir telefon başka bir sıkıntınız yok ise kit kat à tekrar dönmenizi öneririm

• andios kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2 yıl iphone kullandım 4s 5 5s ve Son olarak iphone 6 kullandım iphone 6 kirilinca android é geçtim ve tercihim note 4 den yana oldu, siz iphone 4 kullanmissiniz 4 ios 7 ile malesef ki bitti ve stabilitesi ni kaybetti ama bugün 5 6 yıllık 4s bile ios 9.3 ü alıyor ve fazlasıyla stabil çalışıyor ios stabilite ve güncelleme desteği bakımından en iyisi ama note 4 ünde stabilite ve verimlilik bakımından aşağı kalır bir yani yok. Lakin güncelleme desteği yetersiz note 4 gibi bir donanıma sahip telefonun 2020 ye kadar güncelleme alarak güncel ve stabil tutulması gerekirken biz marshmallow gelir mi diye tartışıyoruz güncellemeyi bir kenara bırakırsak note 4 alan kimseyi üzmeyecek bir donanıma sahip (:

• Rapz01 kullanıcısına yanıt
    Ben de g2 den geçtim, bir sorunum yok, kullanıyorum, lcd ekrandan geçtiğiniz için ekranın beyazları tam gösterememesi sizi sıkabilir ama diğer renklerin canlılığı size bunu unutturacaktır, üstelik artırılabilir hafıza ve çıkarılabilir batarya da güzel özellikler, şarj da bir gün çıkarıyor 4-5 hatta bazı durumlarda 6 saat ekran süresi aldığım oldu, ön kameradan fazla bişey beklemeyin ama yine g2 den iyidir, arka kamera g2ye göre çok daha iyi zaten, büyüklük açısından sıkıntı olur mu dedim ama çabuk alıştım g2 küçük gelmeye başladı çift tıklama özelliği güzeldi keşke olsaydı ama benim için pek farketmedi, ben memnunum kısaca

• Arka Destroyer kullanıcısına yanıt
    Mobil veride mi, cihaz ne kadarlık

• Arkadaşlar s view cover mı led flip wallet mı tavsiye edersiniz? Bu 2 kılıfta wireless charge özelliği olduğu doğru mu?

• Kablosuz görüntü aktarıcılar işe yaramıyor.Birde şunu soracağım note4 diyelim marshmelow güncellemede kaldı ileride çıkacak güncellemelerde uygun romlar çıkmazmış acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

*#0808#

Yaptığında aşağıdaki resimdeki gibi mi?

Adamsın hocam :) Bendeki menüde cp işaretliydi ap yapınca ayarları resimdeki gibi yaptım düzeldi. Teşekkürler

Ditto Note 5 Rom , rom tavsiyen varsa alabilirim hocam @SeaCaptain

• quote:

Orijinalden alıntı: asarman

Merhabalar arkadaşlar, Telefonumu sarj ve belli sebeplerden dolayı garantiye göndermiştim ve garantiden cihaz geldi. INTER BATTERY N910CQ, CASE REAR+SPEAKER+INT N910CQ BLACK, SUB PBA FPCB MODULE N910CQ, MEA FRONT OCTA N910 CQ BLACK parçaları değiştirildi. Yazılım güncelleme, LCD modül değişimi yapıldı ve geri geldi. Geldikten sonra uygulamalar yüklü ve kurulum yapıldığı için tekrar sıfırdan kurulum yapayım diye fabrika ayarlarına dönderdim cihazı. Telefon kapanıp açıldıktan sonra(Android başlatılıyor menüsünde sürekli kilitlenip kendini yeniden başlatmaya başladı.) O bir süre olduktan sonra kendiliğinden cihaz düzeldi, Bugün tekrar Yazılım Güncellemesi geldi kurdum. Tekrar başıma aynı şekilde sıkıntı çıkartmaya başladı. Telefon android başlatılıyor'da takılıp donup donup tekrar yeniden başlamaya başladı ve şu anda çözemiyorum telefon kitleniyor ve kendiliğinden kitlendiğinde arada hoparlörden yüksek sesde cızırtı çıkıyor. Yukarıda ki arkadaşın fotoğraftaki gibi kilitleniyor cihaz? Garanti süresi uzun oluyor o yüzden göndermek istemiyorum?

Arkadaşlar bilen birisi yok mu? Kafayı yicem

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

" açılıştaki bozuk ekran gitmese de" bence düzelmiş sayılmaz. Eğer ki Galaxy Note 4 yazısı ekranı düzgün gözükmüyorsa donanımsal da bir sorun yoksa bootloader / Kernelinde sorun var demektir. Servise vermen daha mantıklı ama yinede TUR_N910CXXU2COJ5_N910CQOJT2COJ5_N910CXXU1COJ5 tek parçalı şu romu yüklemen fayda verebilir.

Romu indiriyorum hocam deneyeceğim
    Rom linkihttps://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087012284

• quote:

Orijinalden alıntı: sedicovalvole

Arkadaşlar s view cover mı led flip wallet mı tavsiye edersiniz? Bu 2 kılıfta wireless charge özelliği olduğu doğru mu?

Wireless şarj özelliği yok. Ben s-view tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bilen birisi yok mu? Kafayı yicem

Sanırım Bootloop oluyor, 4 Parçalı TR Romu yükleyiniz inşaAllah düzelecektir. Nasıl yüklendiği konusunda araştırın emin olduktan sonra yükleyin

link https://mega.nz/#!mQsgmJYZ!hNeoRuz1cK241L_zY5d4fsdCxE5Rxcap_V4iSiRLDpY

Hocam olduğuna sevindim...
    Rom olarak xda daki custom romları genel itibarıyla denedim...
    İlk aldığım sıralar cihazı @mudur1998 arkadaş ayıklanmış stock rom paylaşmıştı o roma döndüm...
    Linkini o daha iyi bilir...

Ben telefonun çözünürlüğünü 1080p e düşürdüğüm için custom romlarda kamera sorununu aşamadım...
    Batarya perdormansıda custom romlardan daha iyi...
    Suemax kernellede gerekli çekirdek ayarlarını 1000 ve 1500 diye ayarlıyorum...
    3g de 5 saati geçiyor...
    Custom romlar hemen hemen aynı farklı pek birşey yok...
    Tema ve hava widgeti ufak ayarlar var...
    Android 6 ya kadar bu romda devam edicem...

• 
Sayfa: önceki 28772878287928802881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.