Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79.383
Cevap
390
Favori
2.804.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheSopranos T kullanıcısına yanıt
    Samsung kendim kullaniyorum note 3u de bir sure kullandim bu sorunlae var ama dedigim gibi touchwizin getirilerini dusunerek ben bunlari tolere edebilirim(snapdragon gelse direk cozerdim zaten custom rom destegiyle) o yuzden gelsin gorelim dedim iphone 6 ve note 4 u yanyana kullanmayi dusunuyorum zaten. Eski htc one m7 ve s3 umu yenilemeyi dusunuyorum 1-2 hafta icinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çık artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone nun iknci eli bile cikmis bugun gördüm iphone 6 2000 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victor Creed

    hocam açık söylemek gerekirse ben operatörlere asla bulaşmak istemiyorum sadece fiyat farkı da mesele değil taksit beni boğuyor iflahım kesiliyor bitene kadar bu yüzden uzun yıllardır çok az şeye taksit yaptırmışımdır paramı ayarlarım gider alırım allaha şükür

    ancak eğer bahsettiğiniz gibi 2400 tl ye gelirse bence uygun olur sonuçta peşin 2200 2300 civarında olacak cihaz 100 200 tl fark da 24 aya bölerseniz ayda 4 8 lira arasında fark eder ki bu bence çok değil

    Bu konuda cok haklisiniz ama 2200 tl de az para degil cikarip peşin vermek insana zor geliyor her ay 100 tl verilse insanin gözüne fazla gelmez dokunmaz.. Bugün karar verdim avea da 37 tl ye 3000 dk 3000 sms ve 4 gb internet benim icin oldukça uygun 70 tl vodafone red tarifesine verecegime avea ya gecerim telefonu da ya pesin yada bankalarin verdigi tuketici kredisi ile alirim daha iyi bence siz ne dersiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Exynos'lu geliyorsa almayı düşünebilirim. Bilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp plus almayı düşünenlere ufak bir bilgi belki bilmeyen vardır.Cihazın şarj aleti 1 mah değerinde.Cihazınızı en iyi ihtimalle 3 saatte şarj edeceksiniz.Biz müstakbel note 4 sahipleri 30 dakikada yüzde 50 batarya süresine kavuşacaz...
  • ax kullanıcısına yanıt
    Evet ..İşin ilginç yanı az evvel bir inceleme izledim. Editör efendi diyor ki : 1 mah 'lık kendi adap. değil ipad air'in 2 mah 'lık adaptörünü kullanın.
    Sanki herkesin evinde İpad Air var da
    Not : İpad Air 'im var bu arada....
  • Merhaba arkadaşlar,

    Normalde iphone 6 plus'ı bekleyen biriydim, fakat internetten takip ettikten sonra kalitesiz olacağını düşündüğüm için vazgeçtim. Ben bi telefon aldım mı en az 2-3 sene kullanan bir insanım. Bu yüzden aldığımda iyisini almaya özen gösteriyorum. Normalde apple ürünlerine hayranlık duyan bir insandım, annem ve baban note 3 aldılar sene başında ve bende telefonu kurcaladıkça note 3 e hayran kaldım, özellikle o kalemi beni cezbetti, çizim yapmayı seven bir insanımdır.

    iPhone almaktan vazgeçip note 4 modeline yöneldim, inşallah bi sıkıntı olmazsa da note 4 almayı planlıyorum. Bizimkiler kasım gibi almışlardı note 3 lerini, ve kuzey ıraktan getirtmişlerdi, 1100-1200 tl arası bi fiyata gelmişti. İşlemci olarak hangisi var bilmiyorum. O sırada türkiyede fiyato 2000 tl civarındaydı.

    Bende yurtdışından almayı düşünüyorum, telefon çıktıktan ne kadar süre sonra fiyatlar 1200-1300 tl civarına gelir yurtdışında? Ayrıca hangi işlemcili modeli daha iyi bu cihazın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 26 Eylül 2014; 20:11:08 >




  • http://m.youtube.com/watch?v=KJpq2q7EE4E

    Note 4 unboxing kısada olsa yavaş yavaş videolar düşmeye başlıyor millet :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlyldrm27 -- 26 Eylül 2014; 20:11:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Apple 2.Samsung bu sene tasarımda bocaladılar.Arka kısım bence hiç güzel durmuyor Note 3'ün sahte derisi daha hoş görünüyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Evet ..İşin ilginç yanı az evvel bir inceleme izledim. Editör efendi diyor ki : 1 mah 'lık kendi adap. değil ipad air'in 2 mah 'lık adaptörünü kullanın.
    Sanki herkesin evinde İpad Air var da
    Not : İpad Air 'im var bu arada....

    Aslında editör haklı eleştirmiş ve çözüm yolu göstermiş.Burda problem 3000 tl lik ürününe o şarj aletini koyan firmadadır.Kullanıcıları her sorunda firmayı savunursa adamlarda gider dandik şarl aleti koyar.

    Bu konuda samsung iyi sayılır ama onlarda s5'e usb 3 yerine usb 2 koyarak tepki çektiler haklı olarak.Birde firmalar şu şarj aleti kablolarını biraz daha uzun yapsalar hiç fena olmayacak.S2'den sonra küçüldükçe küçüldü maşallah...




  • focus1 kullanıcısına yanıt
    hocam aynen katılıyorum 2200 tl bugünün şartlarında büyük para birden vermek insana zor geliyor şirket patronu yada ceo değiliz sonuçta

    bahsettiğiniz tarife bence çok uygun banka kredisi konusunda da eğer kredi siciliniz temiz ise bayram veya ihtiyaç kredisi olarak oldukça uygun vade farklarıyla kredi veriliyor misal garanti bankası alo taksitli nakit avans kullandırıyor kredi kartı limitine bloke koyarak yanlış bilmiyorsam 1000 tl çekince 9 ay ayda 120 tl ödüyorsunuz ki o da 1080 tl yapıyor siz 2300 tl çekseniz oran orantı yapsak bile en basitinden 170 180 tl fark olur yine de operatör taksidinden düşük olur tabi bu konuda iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim

    şahsen ben taksitle birşey almayı sevmiyorum hatta taksit olayı beni boğuyor şahsen elimden gelse aylık son kanal ödemelerimi (vergi vb) yıllık çıkarın bana arkadaş yılın başında ödeyeyim ne siz uğraşın ne de ben diyeceğim bu sebeptendir ki evimde elektrik su doğalgaz ne varsa kartlı sistem sürekli gelen faturalar bile beni huzursuz ediyor peşin yaşamayı seviyorum ha diyebilirsiniz otomatik ödeme diye birşey var inanın onu bir kere denedim ama faturanın birisi atlanmış banka tarafından birgün eve bir geldim elektrik kesik nedense ihbar da elime ulaşmadı git açtır et çektiğim rezilliği bir ben bilirim

    neyse sözü çok uzattım kusuruma bakmayın demem o ki bence makul oranlı bir kredi ile cihazınızı almanız çok iyi olur size yanlış bilmiyorsam vatan bilgisayarda bu tarz alımlar için odeabank ile çalışıyor ve siz krediyi vatan showrom unun içindeki odeabank tan çekiyorsunuz hatta paraya eliniz dahi değmiyor odeabank sizin adınıza ödemenizi yapıyor siz evrakları imzalayıp cihazını alıp gidiyorsunuz odeabank ın tek dezavantajı fazla atm ve şubesi yok ama ben şahsen ankarada 3 şubesi olmasına rağmen bugüne kadar banka açıldığından beri müşterisi olmama rağmen hiçbir sıkıntı çekmedim




  • Aynen cok haklisiniz telefonu her türlü kredili veya pesin alabilirim tek sıkıntım vodafone den avea ya gecipte sebeke sıkıntısı yaşamakta istemiyorum evet avea eskisi gibi kotu degil ama vodafone yada turkcell gibi sebeke ağı yaygin değil. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: focus1

    Aynen cok haklisiniz telefonu her türlü kredili veya pesin alabilirim tek sıkıntım vodafone den avea ya gecipte sebeke sıkıntısı yaşamakta istemiyorum evet avea eskisi gibi kotu degil ama vodafone yada turkcell gibi sebeke ağı yaygin değil. .

    Bahsettiğiniz AVEA Prime Mini tarifesine yarın sabah 07:01 itibari ile geçmiş olacağım (gelen mesaj öyle diyor)

    Bekleme şansınız var ise buradan yine bilgilendiririm.

    Bu arada tarife 12 ay taahhüt ve numara taşıma ile (AVEA faturasız da Fatura lıya geçişe de açık) 37.5 TL + 1.36 TL de telsiz vergisi var her ay.

    Taahhüt vermem derseniz de 43.5 TL + 1.36 TL telsiz vergisi.

    BTK nın yeni çıkardığı maddelerden birine göre artık taahhüt süresi dolmadan ayrılmak isterseniz, taahhütsüz fiyat ile taahhütlü fiyat arasında ki farkı kaç ay kullandı iseniz ödeyip yine operatör değiştirebilirsiniz.

    Saygılarımla...




  • DonhanımNaber kullanıcısına yanıt
    Maalesef Note 4 o fiyata hiç düşmez ancak şu olur Note 3 gibi bir fiyata iner oda Note 5 piyasaya girceği zaman. Düşerse Maksimum bir kaç ay sonra 2000 tl falan düşer. Yurt dışında daha fazla düşer gibi yinede bilemeyiz. Şu anda Exynoss 5433 olan biraz daha iyi.
  • Samsung u edge i getirmiyor diye eleştirmistim.
    Apple da yeterli belkide kasıtlı olara yeterli ürün vermediği için eleştiri yorum.
    IP plus 64 gb space gray almak için dün 23:00 de aniden forum İstanbul a gittim.
    25-30 kişilik bir sıra media Markt da vardı.
    Stock lari sordum 4 tane benim istediğim version dan vardı o da space gray renk olarak yoktu.
    Orda alamayacağı mi düşünerek aynı avm deki vatan a geçtim. Onlarda hiç 64 gb yoktu.

    Alamadım ve döndüm. Sabah işe giderken 07:00 gibi Zorlu center apple store dan rahat rahat alırım diye düşünürken yaklaşık 500 kişilik bir sıra yi görünce hiç beklemedim bile.

    Edge sever biri olarak forumu takip ediyorum. Note 4 geç giriyor diye eleştiriliyor ve note 4 severler sabırsızlaniyor.
    Ama uygun stock ve erisebilirlikle gelmesi önemli.
    Almak isteyen bir çok kişi ip6 özellikle plus 64 gb alamadı.
    Alanlarda belki gönüllerince renk secemedi.

    Şimdi apple store dan siparis versem 3 hafta alıyor teslimat.

    Yani note 4 ile hemen hemen aynı tarihler.

    Çıkartmak için Çıkartmayacaksin talebi karşılaşacaksınız.

    Samsung birde Bu süreçte edge sokuyormus Türkiye ye sen filme bak o zaman.

    kısaca bir çok ip6 kullanıcı da note 4 ile hemen hemen aynı tarihte telefon sahibi olacak.
    3 gündür cebimde 3.000tl ile geziyorum. Pek hoş durum değil hevesim kaçtı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyaz rengi, beyaz cerceve ile cok hos ama kapakta cok ucuz gorunuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemele

    Samsung u edge i getirmiyor diye eleştirmistim.
    Apple da yeterli belkide kasıtlı olara yeterli ürün vermediği için eleştiri yorum.
    IP plus 64 gb space gray almak için dün 23:00 de aniden forum İstanbul a gittim.
    25-30 kişilik bir sıra media Markt da vardı.
    Stock lari sordum 4 tane benim istediğim version dan vardı o da space gray renk olarak yoktu.
    Orda alamayacağı mi düşünerek aynı avm deki vatan a geçtim. Onlarda hiç 64 gb yoktu.

    Alamadım ve döndüm. Sabah işe giderken 07:00 gibi Zorlu center apple store dan rahat rahat alırım diye düşünürken yaklaşık 500 kişilik bir sıra yi görünce hiç beklemedim bile.

    Edge sever biri olarak forumu takip ediyorum. Note 4 geç giriyor diye eleştiriliyor ve note 4 severler sabırsızlaniyor.
    Ama uygun stock ve erisebilirlikle gelmesi önemli.
    Almak isteyen bir çok kişi ip6 özellikle plus 64 gb alamadı.
    Alanlarda belki gönüllerince renk secemedi.

    Şimdi apple store dan siparis versem 3 hafta alıyor teslimat.

    Yani note 4 ile hemen hemen aynı tarihler.

    Çıkartmak için Çıkartmayacaksin talebi karşılaşacaksınız.

    Samsung birde Bu süreçte edge sokuyormus Türkiye ye sen filme bak o zaman.

    kısaca bir çok ip6 kullanıcı da note 4 ile hemen hemen aynı tarihte telefon sahibi olacak.
    3 gündür cebimde 3.000tl ile geziyorum. Pek hoş durum değil hevesim kaçtı.

    Satis patlamasi yasaniyor apple ne yapsin, bende alacagim hic acelem yok, bir-iki haftaya daha uygun fiyata alirim diye dusunuyorum.
    Elinizde kullanacak akilli cihaz yoksa sıkıntı ama bu yuzden acele getirip almis almak icin almayin.
    Note 4 ile ip6+ asinda neredeyse bin lira var, ozellike 1 ay sonra alirsaniz.
    2. Elde bu fark acilacaktir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AGABEY

    quote:

    Orijinalden alıntı: IRoN

    quote:

    Orijinalden alıntı: AGABEY

    quote:

    Orijinalden alıntı: IRoN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Victor Creed

    ah üstadım bugüne kadar ne home party ler ne yurtdışı erasmus iaeste ortamlarında içtim ettim bu kafaya ulaşamadım ben

    ama şunu söylebilirim ki asıl yapılması gereken taksiti kaldırmak değildi insanların gelirleri oranında kredi kartı vermek gerekiyorsa halihazırda kart sahibi olanların bile limitinin düşürülmesiydi

    ama tabi işin kökenine inersek zamanında peynir ekmek gibi 2 sayfalık form doldurarak kredi kartlarının dağıtılması asıl sorundu çünkü yurtdışında kredi kartı aylık banka kredisi gibi görülüyor ve insanlar gerçekten çok ihtiyaç hissetmedikleri sürece kredi kartı almıyorlar en azından avrupada durum böyle

    konumuza dönersek üstadım benim aklıma takılan bir konu var önceki sayfalarda konuştuk ama size de tekrardan sorayım note 4 ün ön kamerası full hd video çekiyor deniyor özellik listesinde gsmarenada falan ancak ben fotoğraf çözünürlüğü ile eşdeğerde (2560*1440) video çekimi olacağını sammobile ın sızan teknik bilgilerinde görmüştüm sizce bu olacak mı

    ha birde unutmadan micro sim nano sim muamması var tabi

    :)

    Hali hazırda yeni yasa ile kredi kartı olanların kart limitleri belirlenmesi için kişilerden otomatik mesajlı çağrı ile gelir sorulması başlandı ama sadece bununla sınırlı kalırsa yine işleri zor.

    Verilen hakta geri alınabiliyorsa ki hukukta böyle bir durum yok diye biliyorum, bir çok kişi iptal de edebilir ki bu da bankalara yaramaz.

    Daha önceden sorunuzu hatırlıyorum ve benim incelediğim kadarı ile ön kameranın 2560x1440 çekim yapması sanki zor gibi.
    En basitçe arka kamera 16 MP ön ise 3.7 MP. Upscale mi ediyor anlamadım :)

    Bu konuda daha bilgili arkadaşlar da fikir verse iyi olur sanırım.

    Ve yine bildiğim kadarı ile NOte 4 de nano sim var artık.

    Saygılarımla...

    Note 4 micro sim destekliyor arkadaşlar samsung yetkili satıcı sitesinde yazıyor zaten inceleme videolarından da gösteriliyor bahsediliyor.

    http://www.gsmavm.com/?urun-1187-samsung-sm-n910-galaxy-note-4-cep-telefonu-32-gb-on-siparis---surpriz-hediyeler



    Ben de bir Samsung çalışanı arkadaşıma sorduğum da söylemişti ama ya o an aklında öyle kalmış ya da ben yanlış anlamış.

    Bilgilendirme için teşekkürler bu arada.

    Saygılarımla...

    Ön sipariş verdiğimden beri en ufak ayrıntısına detayına kadar araştırdığım için bu aralar Note 4'ü ciddi kafaya taktım.

    Ben teşekkür ederim bekleme aşamasında forum içi bilgi alışverişi gerçekten iyi hissettiriyor. Kavga etmemek lazım ama işte telefon için gerek yok telefon üretici firmalar Apple ve Samsung bizim ettiğimiz kadar etmiyor. :) Forumda hangisi daha iyi daha kötü diye birbirimizi kırmamamız lazım...

    Sayılarımla...

    Yaş itibari ile fanboy luk yapacak yaşı baya bir geçtiğimi düşünüyorum ki aslında forumların amacı bilgi paylaşımı ve yanlış bildiklerimizin doğrusunu öğrenmek.

    Tabi körü körüne marka bağımlısı olmak, sizin de belirttiğiniz gibi firmalara bile ne kazandırır onu da düşünmek lazım :)

    Saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori


    quote:

    Orijinalden alıntı: cemele

    Samsung u edge i getirmiyor diye eleştirmistim.
    Apple da yeterli belkide kasıtlı olara yeterli ürün vermediği için eleştiri yorum.
    IP plus 64 gb space gray almak için dün 23:00 de aniden forum İstanbul a gittim.
    25-30 kişilik bir sıra media Markt da vardı.
    Stock lari sordum 4 tane benim istediğim version dan vardı o da space gray renk olarak yoktu.
    Orda alamayacağı mi düşünerek aynı avm deki vatan a geçtim. Onlarda hiç 64 gb yoktu.

    Alamadım ve döndüm. Sabah işe giderken 07:00 gibi Zorlu center apple store dan rahat rahat alırım diye düşünürken yaklaşık 500 kişilik bir sıra yi görünce hiç beklemedim bile.

    Edge sever biri olarak forumu takip ediyorum. Note 4 geç giriyor diye eleştiriliyor ve note 4 severler sabırsızlaniyor.
    Ama uygun stock ve erisebilirlikle gelmesi önemli.
    Almak isteyen bir çok kişi ip6 özellikle plus 64 gb alamadı.
    Alanlarda belki gönüllerince renk secemedi.

    Şimdi apple store dan siparis versem 3 hafta alıyor teslimat.

    Yani note 4 ile hemen hemen aynı tarihler.

    Çıkartmak için Çıkartmayacaksin talebi karşılaşacaksınız.

    Samsung birde Bu süreçte edge sokuyormus Türkiye ye sen filme bak o zaman.

    kısaca bir çok ip6 kullanıcı da note 4 ile hemen hemen aynı tarihte telefon sahibi olacak.
    3 gündür cebimde 3.000tl ile geziyorum. Pek hoş durum değil hevesim kaçtı.

    Satis patlamasi yasaniyor apple ne yapsin, bende alacagim hic acelem yok, bir-iki haftaya daha uygun fiyata alirim diye dusunuyorum.
    Elinizde kullanacak akilli cihaz yoksa sıkıntı ama bu yuzden acele getirip almis almak icin almayin.
    Note 4 ile ip6+ asinda neredeyse bin lira var, ozellike 1 ay sonra alirsaniz.
    2. Elde bu fark acilacaktir.

    Satış patlaması diye bir durum söz konusu degil apple satış stratejisini iyi uyguluyor yok satıyor imajı yaratarak sükse yapmaya çalışıyor ki basariyorda tabii bunu bilmeyenler inanıyor bir örnek vereyim biraderim shop sahibi iphone 6 siparişi vermesi istendiginde renk gb seçme fırsatı kendisine verilmedi apple ın istediği renkler istediği gb lık modeller dağıtım yapılıyor şehire göre firmaya göre bu değişiklik gösteriyor ki apple da ürün yok her bayiye en fazla 4-5 tane göstermelik ürün gönderilip sonrasında ürünler hemen bitince yetistiremiyoruz imajı yaratiyorlar ilk parti bittikten sonra ikinci partiyi ise en aşağı 1 ay sonra gönderiyorlar varin siz karar verin yetistiremiyor mu yoksa hepsi strateji mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.