Bildirim
samsung galaxy note 2 vs iphone 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
"we’ll have to wait for benchmark results to start rolling in before we give the “fastest smartphone in the world” crown over to the iPhone 5."
dediği gibi dünyadaki en hızlı telefon ünvanını vermek için iphone 5 e benchmark(performans deneyi) sonuçlarını beklemek gerekir diyor.
Biraz araştır yabancı siteler bu soruyu sormaya başladı...
Yani sonuç olarak en az 1 ayın var tam anlamıyla bu 2 ürün arasında karar verebilmek için. Dur bakalım bi iphone ve galaxy note bi ele gelsin incelensin karşılaştırılsın bunu forumdan da yapıcaklar vardır. Youtube dada bi düzine video çıkar kararını verir alırsın benim kanaatim..
Edit: Bunu bende merak etmiyor değilim tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 15 Eylül 2012; 22:44:22 >
-
Aynı kategoriye sokamazsın bence, Note, Tablet Telefon hybrid birşey çok büyük.
iPhone 5 tasarımıyla öne çıkan yazılımıyla donanımdan en iyi verimi alan telefondur.
Ben kesinlikle o kadar büyük telefon almam iPhone 5 tercihim olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gahst -- 15 Eylül 2012; 22:54:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X