Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 Plus İnceleme (S10 Plus ile kıyaslama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Note 10 Plus'ı S10 Plus sahibi olarak dün yaklaşık 40 dakika boyunca Vatan bilgisayar mağazasında inceledim.

Tabii ki kullanıcılar için bu yazıyı yazıyorum, almayı düşünen, benim gibi araştıran, bakan, yenilikler ne merak eden o sebeple yazıyorum.

- Cihaz tasarım olarak çok güzel olmuş, elimize tam oturuyor, kalemi çok şık, ekranı gayet güzel ve menü geçişleri uygulamalara giriş hızı olsun ben incelediğimde gayet başarılıydı.

- Kamerasında ki live focus video olayı da gelen yenilikler arasında bence çok güzel ve değişik olmuş ama bazı noktalar da yüzün kenarları yok oluyor, kafa sanki böyle bir garip gözüküyor bazen bence güncelleme ile bu sorunu çözerler, focus olayında ki video işi biraz daha geliştirilmeli ama görüntü olarak gayet güzel iş görür.

- Videoya zoom yaptığınız da gerçekten de yanınızdaymışcasına mikrofon zoomlanıyor ve karsida ki kişinin sesini yakındaymis gibi duyabiliyorsunuz bu olay da gelen güzel yenilikler arasında benim hoşuma gitti.

- Gelen bir diğer yeni özellik mesela kamerayı açtınız karşınizda bir kişi var onu hedef gostererek kalemle efektif yazılar, ayna yansimalari çizip videonun içine koyabiliyorsunuz, bu gelen yeni özellik benim çok hoşuma gitti. Yani kalemle 3 boyutlu şekiller çiziyorsunuz video da ve kişi hareket de etse siz bile etseniz şekiller orada kalıyor, farkli bir yenilik.

- Hoparlör performansı olarak da üst kısımdan da , alt kısımdan da gayet güçlü bir ses geliyor bu da bir artıdır.

- Kulaklık testi ne yazık ki yapamadım, en çok merak ettiğim 3.5mm dönüştürücü ile farklı marka , kulaklıkları Samsung Note 10 plus nasil ses gücü veriyor kısmıydı, yani jacktan alamadigimiz sesi , dönüştürücü nasıl vericekti, kulaklığım yanimda yoktu o yüzden olduğu zaman tekrar gidip inceleyeceğim.

- Fotograf kalitesi olarak da gayet başarılı buldum, diğer serilerden bir farkı var mı diye sorarsanız var ama s10 plusla aynı diyebilirim.

S10 Plus sahibi olan bir kişi Note 10 plus'ı gerçekten almalı mı?

- Şayet bu sorunun cevabı aslında kullanıcılar tarafından ne gerek var? 6 ay sonra s11 çıkıcak, veya fiyat oldukça dusucek şeklinde gelebilir, ben de hep yeni çıkan cihazların bir altını biraz da olsun ezdiğini, gözle görülen yenilikler çıktığını görüyorum. Ama alınmayacak diye bir kaide yok, eğer ki note serisini seviyorsanız, gelecek yılı beklemeden bu cihazı alabilirsiniz.

Kendi göruşlerim s10 plus vs Note 10 plus.

- S10 Plus'ın videoları neredeyse note 10 plus ile aynı geldi gözüme her mod da titreşim olayında da farklar yok, ikisi de aynı. S10 Plus'ın geniş açısı var biliyorsunuz, Note 10 plus da ki geniş açı biraz daha artmış ama çok çok az.

Live focus video, yani canlı video arka planını yok eden çekimler yapmak isterim, glitch efekti beni çok mutlu eder, kalem kullanmadan yapamam derseniz, aynı zamanda 25w sarj adaptörü telefonu 1 saat içinde fulluyor, 30 dakika %60 gibi bir seviye de oluyor bu gelişme güzel. S10 Plus içinde bu olay gelecekti ama kim bilir ne zaman? :)

Ayrıca Samsung bayilerine yakında 45w adaptör gelecek bu da 40 dakika da fullenen bir note 10 plus demek neredeyse henüz test edildiğini göremedim 45w ile ama tahminlerim 40 dakika gibi bir süre de cihazın full dolması yönünde.

Yani arkadaşlar note 9 sahibi bir kişiydim, buyback ile bu kış s10 plus aldım kamera, donanim ve tasarımsal olarak ciddi farklar yarattı diyebilirim, ama şuan s10 plus'ın üstüne note 10 plus da ciddi olarak gördüğüm note 9 dan s10 plus geçme evremde ki o farkları ne yazık ki göremiyorum. O yüzden telefonunuz s10 değilse altındaysa degişim mutlaka yapın, ya s10 plus s10 e gibi cihaz alın ya da note 10 , Note 10 plus alabilirsiniz.

Ben biraz bekleyeceğim. Eğer ki s10 p nin üstüne 2k gibi bir fark isterlerse o zaman değişim kampanyasına katilabilirim. Şuan 4.6k vermek gerekiyor bu biraz gereksiz benim için ama değer mi orası da tartışılır.

Tamamen objektif bir şekilde inceledim. Cihazı alan kişilere şimdiden iyi günlerde kullanmalarını diliyorum, arada ki fiyat farkı 2k olup s10 plus i alirlarsa ben de katilacagım

teşekkurlerimi iletiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da Türkiye ve Avrupa'daki Exynos işlemcilerle bir Note 10+ & S10+ kaşılaştırması olsun.

S10+ daha yorgun bir tel olmasına ve 8/12 gb ram farkına karşın birçok kez kazanıyor. Kameralar tamamen aynı diyebiliriz.

Değişime değmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 16 Ağustos 2019; 14:14:38 >

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.