Android 13'te gelen bildirimin hangi kategoriye ait olduğunu şu şekilde öğrenebilirsiniz. Ayarlar > Bildirimler > Gelişmiş Ayarlar > Bildirim Geçmişi Eğer bu ayar kapalıysa açın. (Önceki bildirimleriniz burada görünmeyeceğinden bu yöntem bundan sonra gelecek bildirimler için kullanılabilir.) İlgili uygulama bildirimini ok işaretiyle genişletin. Açılan kısımdaki bildirim içeriğine dokunun. Sizi doğrudan bildirim kategorisinin ekranına yönlendirecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (289. sayfa)
-
-
Aynen görsellik olarak sınıfta kaldı.quote:
Orijinalden alıntı: IMAMXGüncelleme ve ardından wipe cache yaptım.
Görsel anlamda aşırı bir değişiklik yok. Bildirim merkezi simge boşlukları, bildirim merkezindeki bildirimlerin kenar yuvarlakları, Samsung uygulama simgeleri, arama arka planı, gelen arama açılır penceresi, renk paletleri, stok duvar kağıtları ve ekstra bir zil sesi, s-pen resmi, uygulama açılış kapanış animasyonları, kilit ekranındaki saatin şeklini ve boyutunu manuel ayarlayabilme. Performans olarak herhangi bir kasma ve cihazda ısınma mevcut değil. Pil konusunda henüz bir şey söyleyemeyeceğim ki ben sürekli pil sağlığı modunda kullanıyorum (%85).
Bildirim merkezindeki simgelerin araları çok açılmış. Eskiden gelen bir bildirimin üstüne basılı tutarak ilgili bildirim kategorisine gidip sadece o kategorideki bildirimleri küçültüp sesini aç kapa yabiliyorduk. Şimdi bildirim merkezindeki bildirime basılı tutunca uygulama bildirimleri ana ekranına atıyor. O ekranı da ios tarzı yapmışlar. Yani gelen bildirimin hangi kategoriden geldiğini anlayamıyoruz. Ekstra olarak şu özellik çok iyi olmuş diyebileceğim bir şey göremedim. Sonuç olarak güncellemeyi yaptığınızda yeni cihaz almış hissi uyandırmayacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
13 ü dünden beri kullanıyorum.Hızı gayet iyi.Kişiselleştirmelerde güzel olmuş.Ancak gün ve saat ayarlı otomatik yeniden başlatmayı kaldırmışlar galiba.Onun yerine otomatik optimizasyon koymuşlar tel kullanılmadığında kendi yeniden başlatıyor. Birde teli açarken parmak izi bazen çalışmıyor kilit ekranına geçince aktif oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceden gelen bildirime basılı tutup ayarlar deyince direkt ilgili bildirim kategorisine giderdi ve işimi çabucak hallederdim.
Senin dediğin yöntem ile de oluyor ama iki saat ayarlara gir, bildirim geçmişine gir, gelen bildirimi bir de orada ara da, tıkla da... Ölme eşeğim ölme.
Bir güvenlik güncellemesi daha bekleyeceğim. Biraz daha kullanayım beklediğim gibi olmazsa stok roma geri dönerim.
@kkarakoyun Cihaz ilk açılışta parmak izi kullanamazsın. Güvenlik nedeni ile şifre girerek açman lazım.
Onu biliyorum ilk açılıştan bahsetmiyorum @IMAMX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkarakoyun -- 9 Aralık 2022; 13:30:56 >
yükledim ben baya beğendim yeni telefon almış gibi oldum şimdilik sorun yok
-
Yeni telefon almış gibi olduysan yükseltmeden önce Lumia felan kullanıyodun galiba.
nokia 3310 kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 9 Aralık 2022; 20:33:42 > -
Diğer telim s21 ultradan daha önce note 10 lite one ui 5 li and13 vererek iadei itibar yapan Samsung u kutluyorum :) :)
video çekiminde zoom yapma şekli kolaylaşmış mı ?. yani baş parmak ve orta parmakla tek elle teli tutarken işaret parmağıyla kaydırmakla hemen kolay zoom özelliği mi gelmiş. Yoksa ben tamamen yanlış mı anlıyorum.
Bide menü içinde tek sayfada yukarıdan aşığıya dolaşma gelmiş mi ?
Bide yazı tipi büyüklüğü normal mi. yani twitterda minik yazılara mahkumken normal tel menusunde büyük yazı falan oluyor mu?
Üff. Kendi sorularımdan ben bunaldım.
-
yeni guncelledim.
Üstten çekince gelen hızlı ayarlarda "uyku modu" nu aktıf kullanıyordum, şimdi 2 adımda seçme gelmiş (önce mod a tıklayıp sonra seçmek)
Eski haline getirecek yontem var mıdır arkadaşlar
-
Önceden hızlı şarj, süper hızlı şarj gibi bilgiler yazardı ekranda şarj sırasında, şimdi o bilgiler gitmiş mi?
Evet şarj hızı bildirimden tıklayınca gözüküyor
Güç tuşuna çift basışa el feneri ayarlamıştım. Yeni güncellemeden sonra gecikmeli yanıyor artık. Güç tuşuna varsayılan olarak 5 kez basınca acil moda giriyor. Muhtemelen bu sebepten gecikme oluyor.
Bu arada cihaza apk vs. kurarken kurulum çok uzun sürüyorsa pil ve cihaz bakımı kısmından cihaz korumasını kapatmanız gerekiyor. Bu ayar açıkken herhangi bir apk ya da play store uygulama yüklemesi 1 dakikanın üzerinde gerçekleşiyordu. Kapatınca 10-15 saniye sürüyor. Yazı tipi boyutunu da bir tık daha düşürmek zorunda kaldım. Malum bildirimler at nalı gibi büyüdü. Belki geliştirici seçeneklerinden ekran dpi'ını da düşürebilirim. Genel olarak büyük bir sorunla karşılaşmadım. Pil olarak da bir değişiklik gözlemleyemedim henüz. Sonuç olarak günü her türlü kurtaran ve güncel kalmaya devam eden bir cihaza sahibiz. İlk kutudan çıkarken Android 10'du şimdi ise 13. Zaman ne çabuk geçmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAMX -- 10 Aralık 2022; 22:47:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen bende fakettim.Güç tuşuna çift tıklayınca fener ekran kapalıyken bile tak diye yanıyordu şimdi baya geç tepki veriyor.At nalı iyiydi ☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Şimdiye kadar gelen en yararlı özellikler arasında olabilir bu bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bizim telefon ayrıca type-c girişinden kulaklığı algılayıp çalıştırıyor mu? Deneyen var mı aranızda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X