Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.006
Cevap
81
Favori
341.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir yardım lütfen sd kart taktım ama erişim sınırı kaldırma, yazma izni verme nasıl yapılır bulamadım bir türlü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukutuleyl S kullanıcısına yanıt
    Dün elime ulaştı hocam, onundeki koruyucu bence de yeterli ama note 3 ten sonra gercekten cok hassas geldi telefon bana da. Amazondan aldiginiz kilifin linkini atabilir misiniz ozellikle arka kamera hasar alacak diye korkmaya basladim :D

• Arkadaslar daha önce burada bir arkadasin paylaşımında gördüğüm nillkin kılıfı aliexpressten sipariş verdim. 1 haftada Ankaraya geldi. Kilif orijinal ve premium his veriyor. Cok memnun kaldım krem rengini de sipariş vermeyi düşünüyorum.
    Bu arada Aliexpressten 35 tlye aldım. Vergi 16.5 tl. 51.5 tlye mal oldu.
    Tavsiye ediyorum bu kılıfı.
    Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagler11 -- 2 Ekim 2020; 12:43:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• eagler11 E kullanıcısına yanıt
    Evet ben paylaşmıştım. Kılıf çok güzel görünüyor ama ben Ali expressten daha önce bir şey almadığım için bir de teslim süresini kestiremediğim için daha yukarılarda fotoğraflarını attığım kılıfı aldım. Siz nasıl aldınız, zor oldu mu.? Bir de siyah olanı yok muydu, sizinki mavi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 2 Ekim 2020; 14:1:47 >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam iyi ki paylasmissin kilif gerçekten çok güzel. Siyah kırmızı krem ve benim aldığım renkler vardi. Siyah kilif daha önce aldığım için bu rengi aldım, rengini de çok beğendim.
    Yaklasik 1 haftada geldi bende şaşırdım bu kadar erken gelmesini beklemiyordum. Aşağıdaki linkten aldım satıcısı eski ve güvenilir.
    Aliexpress kupon tanımlıyor indirimli alınabiliyor.

TRY 49.35 39%OFF | For Samsung Galaxy note 10 Lite durumda Nillkin yüksek kalite süper buzlu kalkanı sert PC arka kapak For Samsung note 10 lite durumda
    https://tr.aliexpress.com/item/4000773790178.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_eLFsKm&mergeHashcode=63025143530&description=TRY+49.35++39%25OFF+%7C+For+Samsung+Galaxy+note+10+Lite+durumda+Nillkin+y%C3%BCksek+kalite+s%C3%BCper+buzlu+kalkan%C4%B1+sert+PC+arka+kapak+For+Samsung+note+10+lite+durumda&aff_trace_key=225196cec1504560a21436659ee4a9de-1601636621611-07153-_eLFsKm&businessType=ProductDetail&title=TRY+49.35++39%25OFF+%7C+For+Samsung+Galaxy+note+10+Lite+durumda+Nillkin+y%C3%BCksek+kalite+s%C3%BCper+buzlu+kalkan%C4%B1+sert+PC+arka+kapak+For+Samsung+note+10+lite+durumda&platform=AE&terminal_id=a66997cf386940779d5711541602d8a1&templateKey=white_backgroup_101

Güle güle kullan gerçekten spigen vs halt yemiş nillkin yanında. Yıllar önce Htc one x telefonuma aldığım nillkin kılıf ne soyulma ne renk değişimi ne de çizik aldı. O telefon üzerinde nillkin kılıfıyla halen duruyor çalışıyor, kaç kere yere düştü. Benim eski nillkin elde kayma yapmıyordu yani parlaktan ziyade az mat, yumuşak bir hissiyatı vardı, sizin bu aldığınız nasıl, fotoğrafta biraz parlak geldi yani sert kaygan bir yüzey mi var. Attığın linkten alırsam özelden bir kaç sorum olur hocam, şimdiden teşekkürler. :)
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Nillkin kaliteli markaymis gerçekten kılıfta işçilik cok iyi.
    Sert bir yapısı var kılıfın silikon falan değil. Telefonu cok sağlam sekilde kavriyor. Bu yüzden de telefonu hiç kalinlastirmadi.
    Arka tarafı nokta nokta tırtıklı gibi elden kaymasını önlüyor bu durum.
    Kenarlarında da tırtıklı bir kısım yapılmış, rahatsiz edici bir yapısı yok ele guzel oturuyor.

Nilkin kılıfları kalitelidir, iyi günlerde kullanın. Kuponla nasıl aldınız, kupon al diyorum alışveriş kısmında kupon yok diyor. Kupon nasıl tanımlıyoruz?
  • hakana6 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba aliexpress sitesine girince bir anda kupon ekranda çıkıyor. Belki de yeni kullanıcılara veriyordur bilemiyorum. Kupon indirimleri de urun sayfasındayken otomatik olarak fiyati düşüyor.

evet 50 lirada 24 liraya kadar indirim var şu aralar, ama tc no istemesi can sıkıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanırım sizin dediğiniz yeni kullanıcı için geçerli. 8.-TL indirim aldım. 54.-TL oldu. Mavi renk sipariş verdim.
  • hakana6 H kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, kesinlikle fiyatını hakeden bir kılıf. Renkte guzel telefonu hareketlendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagler11 -- 2 Ekim 2020; 19:12:14 >
  • Dostlar bu microsonic marka kılıf nasıl?

• zore nano glass ekran koruyucular ekranı tam kaplıyor mu? bir cam taktım microsonic marka, cihazın ekranını bile tam kaplamadı yanlardan hafif ince şerit ekran görünüyor

• Arkadaşlar merhaba abim için geçen hafta aldık cihazı hattı vadafone şebeke çekmiyor resmen sürekli ulaşılamıyor bu cihazda bu tarz problem varmı acaba yoksa bize mi denk geldi ?

• Arkadaşlar merhabalar, bir kaç sorum var.

x2 zoom yaptığım zaman bazen telefoto kamerasına geçmiyor, bazen geçiyor. Bunu tam ayarlamanın bir yolu var mıdır?

Google Kamera uygulamasını indirebilen var mıdır? Çünkü telefonun kamera uygulamasından memnun değilim.

Son olarak fotoğrafı çekmeden önce ekranda görüntüyü kötü gösteriyor çektikten sonra galeriden aynı görüntü çok daha güzel çekilmiş gösteriyor. Bunu neden yapmış olabilirler?

• Anton Maupassant kullanıcısına yanıt
    ayarını bilmiyorum, note 10 plus modelinde de durum aynı. kendisi seçiyor hangi lensi kullanacağını. bu arada foto çekim kalitesi bence plus modeliyle aynı. 2 cihaza da erişimim var. cihazda stabil çalışan google camera uygulaması çıkmamıştı en son.

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj bakımından hangisi daha iyi note 10 plus mi lite modeli mi

plus bir tık daha iyi gibi geldi. ama öyle ahım şahım bir fark yok bence.

• orjinal yedek şarj aleti nereden alabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.