Şimdi Ara

Samsung Galaxy note 10 lite?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bu telefonu almak istiyorum ama sizce değer mi? Oyun oynamıyorum, iş gereği çok not alıyorum amacım s-pen ve artık dahili depolamnın bana sorun çıkarmaması. Zaten telefon alma sebebim malesef bu. Telefonu rootlayıp bu işi çözebilirim zannediyorumdum ama olmuyormuş.

Kullanan var mı? Kamera sı nasıl aynı fiyat seviyesindekilere göre nasıl?

• S pen önemliyse zaten başka seçenek yok o fiyata.Kamera olarak s10 lite dengi,fiyat aralığı benzer olan S10e ve p30 gibi cihazların biraz gerisinde bir performans sunuyor.Segmentine göre çok vasat bir malzeme kalitesine sahip,neredeyse 1000tl altına satılan mi note 10 lite'de bile bu cihazdan daha iyi bir malzeme kullanılmış.

Orijinalden alıntı: DJ Ten

S pen önemliyse zaten başka seçenek yok o fiyata.Kamera olarak s10 lite dengi,fiyat aralığı benzer olan S10e ve p30 gibi cihazların biraz gerisinde bir performans sunuyor.Segmentine göre çok vasat bir malzeme kalitesine sahip,neredeyse 1000tl altına satılan mi note 10 lite'de bile bu cihazdan daha iyi bir malzeme kullanılmış.
    İnceleme videolarında farkettim bunu yarın fırsat bulursam mağazada deneyip görmek istiyorum.

Sizce s-pen için almalı mıyım? yoksa 1000 Tl altında xiaomi vb markaların daha güçlü cihazlarını mı almalıyım? Ya şu çinliler kalemli telefonu niye üretmediler hala anlamadım. Çok büyük bir kolaylık..
  • Ben inceleme fırsatı buldum bu cihazı,açıkcası fiyatına oranla malzeme kalitesi biraz yavan kalmış,kalem de aynı şekilde oranlamak gerekirse note4,note5 ayarı bir kalem var hani note 8'de kullanılan kalem bile çok daha kaliteli ama algılamasında bir problem yok iyi çalışıyor.Batarya olarakda 4500mah pil pek gözünüzü yanıltmasın aynı modül s10 lite'da da kullanılıyor fakat kapasiteler aynı olmasına rağmen s10 lite daha iyi bir sonuç veriyor bunun da nedeni note 10 lite'nin exynos işlemci kullanması ve eski bir işlemci olması.Güç yönetimi anlamında snapdragon çöüzmleri daha iyiler.Mağzazaya gidip a71 ile note 10 lite'ı elinize aldığınızda ikisininde aynı cihazlar olduğunu görüceksiniz zaten.Hani cihaza a71 note edition diyeceklerine note 10 lite demişler resmen.Dediğim gibi kalem çok yüksek bir önem arz ediyorsa tek seçeneğiniz bu cihaz eğer bütçede problem yoksa düz note 10 modeline yönelin derim.

• Öncelikle a71 ile note 10 lite arasında cpu ve kamera bakımından büyük farklar var. Malzeme de dahil. Köşeler metal ama arka plastik cam. a71 ise bildiğiniz dümdüz plastik. note 10 kasası Redmi note 8 den hallice. Hızı sizi üzmez ama çok paralar vermeyin. Hoparlör vasatlarda.

işlemci olarak s9 plus daki cpu var.

Güncelleme ASLA yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 9 Ekim 2020; 0:1:5 >
  • Bu telefonu yeni aldım. Ancak arama esnasında kulağıma götürdüğümde ekran kapanıyor fakat kulağımdan çektiğimde ekranın açılması gerekirken açılmıyor. Ya çift tıklamam ya da bir tuşa basmam gerekiyor hiçbir yerinde ayar bulamadım. Bir problem mi var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.