Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.698
Cevap
86
Favori
476.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: konsilyer

an önce ilk sayfadaki açıklama ve dosyalara göre root işlemi yaptım ancak cihaz hakkında bölümünde halen n8005 görünüyor cihaz , tüm açıklamaları sırasıyla yaptım,

-Galaxy note 10.1 root işlemi-  

!!!BU İŞLEM CİHAZINIZIN BINARY COUNTER'ını ARTTIRIR ve CİHAZINIZIN GARANTİ DIŞI KALMASINA SEBEP OLABİLİR"

Öncelikle aşağıdaki linkten RootGalaxyNote10.1.zip dosyasını bilgisayarımıza indiriyor ve açıyoruz.
    http://downloadandroidrom.com/file/GalaxyNote10.1/rooting/RootGalaxyNote10.1.zip
    Zip dosyası açıldığında 3 adet dosya çıkıyor.

CWM-SuperSU-v0.94.zip
    HighOnAndroidCWMRecoveryGTN8000.tar
    odin3 v1.85.exe

1. CWM-SuperSU-v0.94.zip dosyasını galaxy cihazımızın sdcard veya external sdcard bölümüne kopyalıyoruz.
    2. Cihazımızın power ve volume down düğmelerine beraber basılı tutarak download modunda açılmasını sağlıyoruz.(Ekranda uyarı çıkana kadar basmaya devam ediyoruz ve
    uyarı geldiğinde volume up düğmesine basarak devam ediyoruz.)
    3. Cihazımızı usb kablosu ile bilgisayara bağlıyoruz.
    4. Bilgisayarımızda odin3 v1.85.exe dosyasını çalıştırarark Odin programını açıyoruz. Odin programı cihazımızı görürse ID:COM bölümüne ilk hücre sarı renk oluyor, içinde
    cihazımızın bağlantı port numarası yazıyor ve Message bölümünde "Added" mesajı çıkıyor. Eğer Odin cihazımızı görmezse aşağıdaki linkten RootGalaxyNote10.1.zip dosyasını
    indiriyor ve içindeki driver dosyasını bilgisayarımıza yüklüyoruz, usb kablosunu çekip tekrar bağlayarak Odin'in cihazımızı görmesini sağlıyoruz.

http://stockroms.net/file/Drivers/Samsung/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe

5. Odin programı cihazımızı gördükten sonra hiç birşeye dokunmadan ekranda File [Download] bölümünden PDA tabına tıklıyoruz, bizden dosya seçmemiz isteniyor
    ve HighOnAndroidCWMRecoveryGTN8000.tar dosyasını seçiyoruz ve start düğmesine basıyoruz, cihazımıza dosya yükleniyor ve başarılı bir yükleme gerçekleşirse ekranın üst
    kısmında yeşil bir PASSED hücresi görünüyor.Başarılı bir yüklemeden sonra cihazımızın bilgisayar ile bağlantısını usb kablosunu çıkartarak kesiyoruz.
    6. Cihazımız açıkken power ve volume up düğmelerine beraber basılı tutuyoruz ve Samsung Galaxy Note yazısını görünce power tuşundan elimiz çelkiyor ve volume up düğmesine
    basılı tutmaya devam ederek ClockworkMod Recovery v6.0.1.0 ekranının açılmasını sağlıyoruz.
    (Bu aşamadan sonra zorunlu olmamakla beraber backup and restore seçeneğini kullanarak backup almanızı öneriyorum)

7. ClockworkMod Recovery v6.0.1.0 ekranında "install zip from sdcard" şeçeneğine giriyoruz( burada ekrana dokunarak değil ses açma ve kapatma ve power düğmelerini kullanarak seçim yapmanızı öneririm.)
    8. Choose zip from sdcard seçenegini seçiyor ve açılan ekranda daha önce kopyalamış olduğumuz "CWM-SuperSU-v0.94.zip" dosyasını seçiyoruz ve çıkan ekranda yes yazan satırı seçerek dosyanın yüklenmesini sağlıyoruz. Yükleme tamamlandıktan sonra "reboot system now" seçeneğini seçerek cihazı resetliyoruz.
    9. Cihazımızda SuperSU uygulamasının varlığını kontrol ediyoruz eğer uygulama var ise cihazımız rootlanmış demektir. Uygulamayı çalıştırarak yüklemeyi tamamlıyoruz.

Bu metod "http://rootgalaxynote.com/galaxy-note-10-1-root/how-to-root-galaxy-note-10-1-easiest-methodcwmmethod-2/" linkindeki videodan derlenmiştir.

Ben TEHET sayesinde başarmıştım.Bu yazdıklarını birebir uyguladım (üstüne 10 farklı rom da denedim) oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

JB'nin gelmesini bekleyemedim. Tableti rootlayıp Alman JB'yi flashladım.Tam İstediğim özellikler gelmiş.
    * Snot'a dışarıdan pdf dosyası atamıyordum. Nedense hata veriyordu. Ama JB ile düzeltmişler.

Tam olarak nasıl yaptınız, anlatabilir misiniz?

İndirilecek Dosyalar:
    Odin3_v3.07 Flasher Tool - Download
    USB Driver - Download
    CWM Recovery & CWM SuperSU - Download
    Android 4.1.1 Jelly Bean XXBLJ9 (deodexed) - Download

Kurulum:
    İlk önce USB driver'i pc'ye kur.

CWM SuperSU(CWM-SuperSU-v0.94.zip) ve Android 4.1.1 Jelly Bean XXBLJ9 (deodexed) dosyalarını tablete at.
    Tableti "download modda" aç. (Bunun için: Tabletin "ekranı" kapalıyken Power ve Ses Azaltma (Volume -) tuşlarına aynı anda basarak 10 sn bekle. Tablet bir uyarı ekranı ile açılacak. Devam etmek için Ses Yükseltme (Volume+) tuşuna bas.)

Şimdi odin programını aç. Programın ayarları resimdeki gibi olsun.
     Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ]

Dikkat: Resimde de belirtildiği gibi "Re-Partition" seçili OLMAYACAK.

Ayarları yaptıktan sonra (zaten programın açılışı bu şekilde ayarları hiç kurcalamasanız daha iyi olur.) resimde görülen "PDA" tuşuna basarak CWM Recovery(HighOnAndroidCWMRecoveryGTN8000.tar) dosyasını seç ve Start butonuna bas. Tablet yeniden başlayacak.
    Tablet yeniden başladıktan sonra CWM moduna gir. (Bunun için: Tabletin "ekranı" kapalıyken Power ve Ses YÜKSELTME (Volume+) tuşlarına aynı anda basarak 10 sn bekle. Tablet CWM modunda başlayacak.

CWM moduna girdikten sonra sırasıyla;
    wipe data / factory reset
    wipe cache partion
    wipe cache dalvik (advanced'in içinde)

yap.
    Not: Bu işlemleri yapmak istediğinde bir menu çıkar ve alt alta "no" yazıları yazar. Menünün altlarına doğru indiğinde "yes" li bir yazı görürsün. Ona tıklaman lazım. Bunu yapacağın bütün işlemlerle tekrarlayacaksın. Eğer menülerde aşağı inmede sorun yaşarsan "Ses Düğmeleri" ni kullanabilirsin. Ve küçük bir not olarak bir menüden CWM ana menüsüne geri gelmek için açtığın menünün en altında bulunan "Go back" tuşuna basman yeterli. (mesela advanced'e girdiğinde bu yöntemle cwm anamenüye dönebilirsin.)

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra CWM Anamenüde bulunan "install zip from sdcard" menüsüne gir. Daha sonra "choose zip from sdcard" yazan yere gir. Şimdi önceden attığın "CWM SuperSU" dosyasını bulup üzerine tıkla ve yüklenmesini bekle. O yüklendikten sonra "Android 4.1.1 Jelly Bean XXBLJ9 (deodexed)" dosyasını bulup üzerine yükle ve romun yüklenmesini bekle.
    Rom yüklendikten sonra CWM Anamenüye dönüp "reboot system now" a bas. Tablet yeniden başlayacaktır(biraz uzun sürer açılması). Ve JB hayırlı olsun.

Yazmama gerek var mı bilmiyorum ama yine de yaziyim. Bu işlemler riskli olabilir ve tabletinizin başına gelecek sorunlarda hiç bir mesuliyet kabul etmem.

TEŞEKKÜRLER , CİHAZIM N8000 VE 4.1.1 OLDU

• arkadaşlar,
    note 10.1'de ekrana elinizi dayayarak kalemle yazı yazabilmemizi sağlayan özellik, ekranın bir özelliği mi, programın mı yoksa kalemin özelliği mi?

yani bu özelliği Snote harici başka bir programda kullanamıyor muyuz, başka bir kalemle olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhenaten

arkadaşlar,
    note 10.1'de ekrana elinizi dayayarak kalemle yazı yazabilmemizi sağlayan özellik, ekranın bir özelliği mi, programın mı yoksa kalemin özelliği mi?

yani bu özelliği Snote harici başka bir programda kullanamıyor muyuz, başka bir kalemle olmuyor mu?

Kalemin özelliği diye biliyorum ekran kalemi Algılayıcı diğer dokunmalari algilamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm.. O zaman Odin'i indireceğim ve başka bir sorunum kalmayacak, cihazda herhangi bir eksik fonksiyon filan olmayacak anladığım kadarıyla. Yoksa zaten bunda insan root işine girmezdi. Garanti konusunda pek şansım yok saten. Yurt dışından gelen bir n8000 alsam da Türkiye'de garantisi olmaz sanırım. Bu cihazı aldığımda, en kötü ihtimal yine n8005'e geri çeviririm (hani garantiden faydalanmam gerekirse). Doğru bu tahminlerim, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozell91

quote:

Orijinalden alıntı: mango5

Tüm arkadaşlara merhaba,

Ben, Apple'dan bıkmış usanmış olup, Android'e geçiş yağmak isteyenlerdeniz. Samsung Galaxy Note 10.1 cihazına resmen aşık oldum diyebilirim ve yarın almayı düşünüyorum. Ancak cihazın telefon olarak da kullanıldığını sanıyordum, meğer Türkiye'deki n8005 modelinde öyle bir özelik yokmuş.

Bu forum sayfasında inanılmaz bilgiler var ve hepsini okumaya başladım. Saatlerdir PC başındayım, ama 20. sayfalarda aklım karışmaya başladı ve sonunda ipler koptu. :) Onun üzerine bu sayfaya üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum. 37 yaşındayım ve bolca bilgisayarlarla haşır neşir olmama rağmen, forumlar hakkında bile bilgim yok pek. Epey geri kalmışım. Neyse, size kafamı kurcalayan olayı anlatıp fikrinizi almak isterim.

Şimdi, Android hakkında pek bir bilgim yok. Sadece kulaktan duyma bilgim var root işlemleriyle ilgili.

Ben, öyle güncelleme geldiğinde hemen alayım derdinde değilim, dolayısıyla resmî güncellemeleri bekleme konusunda bir sıkıntım yok. Ancak cihazı telefon olarak da kullanmak isterim. Okuduğuma göre donanım aynıymış, sadece ROM değişmeliymiş ve GMS'e açık hale gelirmiş cihaz. Olayın teknik yönüyle ilgili sorum olmayacak, burada her türlü bilgi mevcut zaten.

Tam olarak anlayamadığım şey şu: Ben custom ROM yükleyip cihazı telefon görüşmelerine açtıktan sonra mesela yeni bir güncelleme geldi diyelim. Bu güncellemeyi bekleyip resmî ve otomatik olarak indirip kurabilir miyim, yoksa bundan sonra illa yine farklı metotlarla başvurmam gerekir mi? Tek anlamadığım olay bu. Yani derdim, cihazı GSM görüşmelerine açıp bir daha ROM işlemleri yapmamak ve sonrasında güle güle güncellemeleri resmî olarak indirmek.

Sahibinden.com adresinde yurt dışından gelme pasaport kayıtlı n8000 modelini de buldum, ancak fiyatı 200-300 lira daha fazla. Acaba onu mu alsam diye düşünmedim de değil.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sayfaya da üye oldum bu arada, email'ime de mesajlarınız gelecek. Alet şahane ve karikatür yapacağım bunda. Umarım sarar buradaki sohbet ve sıkça gelir, size yeni karikatürlerimi yollarım (ve böylelikle forum dünyasına da adım atmış olurum). :)

İzmir'den sevgiler,

maNgo

Iyi günler öncelikle
    Ben bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım. Öncelikle n8005 cihazınızi rootlayip n8000 e cevirdikten sonra resmi olarak guncelleyemiyorsunuz, odin uzerinden resmi guncellemeleri el ile yukluyorsunuz (basit bir işlem bu) zaten root yaptıktan sonra cihaz garanti dışı kaliyor ama bu da geri alinabiliyor. Birde şunu soleyim n8000 e ceviriken custom rom degil resmi romu yükleyebiliyorsunuz. Başka sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Hmm.. O zaman Odin'i indireceğim ve başka bir sorunum kalmayacak, cihazda herhangi bir eksik fonksiyon filan olmayacak anladığım kadarıyla. Yoksa zaten bunda insan root işine girmezdi. Garanti konusunda pek şansım yok saten. Yurt dışından gelen bir n8000 alsam da Türkiye'de garantisi olmaz sanırım. Bu cihazı aldığımda, en kötü ihtimal yine n8005'e geri çeviririm (hani garantiden faydalanmam gerekirse). Doğru bu tahminlerim, değil mi?

Not: "Altıntı" seçeneğini seçmeden cevaplamışım, tekrar yolluyorum o yüzden aynı mesajı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rabguzi

quote:

arkadaşlar,

Kalemin özelliği diye biliyorum ekran kalemi Algılayıcı diğer dokunmalari algilamiyor

Aynı zamanda programında o özelliği desteklemesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CelalDoğan

quote:

Tüm arkadaşlara merhaba,

Ben, Apple'dan bıkmış usanmış olup, Android'e geçiş yağmak isteyenlerdeniz. Samsung Galaxy Note 10.1 cihazına resmen aşık oldum diyebilirim ve yarın almayı düşünüyorum. Ancak cihazın telefon olarak da kullanıldığını sanıyordum, meğer Türkiye'deki n8005 modelinde öyle bir özelik yokmuş.

Bu forum sayfasında inanılmaz bilgiler var ve hepsini okumaya başladım. Saatlerdir PC başındayım, ama 20. sayfalarda aklım karışmaya başladı ve sonunda ipler koptu. :) Onun üzerine bu sayfaya üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum. 37 yaşındayım ve bolca bilgisayarlarla haşır neşir olmama rağmen, forumlar hakkında bile bilgim yok pek. Epey geri kalmışım. Neyse, size kafamı kurcalayan olayı anlatıp fikrinizi almak isterim.

Şimdi, Android hakkında pek bir bilgim yok. Sadece kulaktan duyma bilgim var root işlemleriyle ilgili.

Ben, öyle güncelleme geldiğinde hemen alayım derdinde değilim, dolayısıyla resmî güncellemeleri bekleme konusunda bir sıkıntım yok. Ancak cihazı telefon olarak da kullanmak isterim. Okuduğuma göre donanım aynıymış, sadece ROM değişmeliymiş ve GMS'e açık hale gelirmiş cihaz. Olayın teknik yönüyle ilgili sorum olmayacak, burada her türlü bilgi mevcut zaten.

Tam olarak anlayamadığım şey şu: Ben custom ROM yükleyip cihazı telefon görüşmelerine açtıktan sonra mesela yeni bir güncelleme geldi diyelim. Bu güncellemeyi bekleyip resmî ve otomatik olarak indirip kurabilir miyim, yoksa bundan sonra illa yine farklı metotlarla başvurmam gerekir mi? Tek anlamadığım olay bu. Yani derdim, cihazı GSM görüşmelerine açıp bir daha ROM işlemleri yapmamak ve sonrasında güle güle güncellemeleri resmî olarak indirmek.

Sahibinden.com adresinde yurt dışından gelme pasaport kayıtlı n8000 modelini de buldum, ancak fiyatı 200-300 lira daha fazla. Acaba onu mu alsam diye düşünmedim de değil.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sayfaya da üye oldum bu arada, email'ime de mesajlarınız gelecek. Alet şahane ve karikatür yapacağım bunda. Umarım sarar buradaki sohbet ve sıkça gelir, size yeni karikatürlerimi yollarım (ve böylelikle forum dünyasına da adım atmış olurum). :)

İzmir'den sevgiler,

maNgo

ben cihazımı rootlayıp , telefon özelliği kazandırmıştım , siz söyleyince kiese bağlayıp baktım güncelleme varmış şimdi yüklüyorum. ama wi-fi üzerinden güncellemeleri göremiyordum.

Bilgi için teşekkürler. :) Anladım, bir Kiese'yi denerim root işleminden sonra. Olmadı Odin üzerinden yaparım o zaman. Pek sorun olacağını sanmıyorum. Yeter ki "Tüh, bu yazılım/özelliği kullanamıyorum, keşke root etmeseydim" gibi bir durumla karşılaşmayayım ilerde.

• quote:

quote:

quote:

Tüm arkadaşlara merhaba,

İzmir'den sevgiler,

maNgo

ben cihazımı rootlayıp , telefon özelliği kazandırmıştım , siz söyleyince kiese bağlayıp baktım güncelleme varmış şimdi yüklüyorum. ama wi-fi üzerinden güncellemeleri göremiyordum.

Bilgi için teşekkürler. :) Anladım, bir Kiese'yi denerim root işleminden sonra. Olmadı Odin üzerinden yaparım o zaman. Pek sorun olacağını sanmıyorum. Yeter ki "Tüh, bu yazılım/özelliği kullanamıyorum, keşke root etmeseydim" gibi bir durumla karşılaşmayayım ilerde.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenaten -- 24 Aralık 2012; 13:48:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eser123

quote:

quote:

arkadaşlar,

ekran özelliği değilse bu işi uygun kalem ve programla ipad de yapabilir mi yani? ben ipad'te böyle bir şey olduğunu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEPORTA

Flash sorununu bir türlü çözemedim. Denemediğim yöntem kalmadı. Bir kere root olayına girmedim hiç girmek de istemiyorum. Tablette güvenlik ile ilgili bir kısımdaki özelliği aktif edip uygulama apksini öyle indirdim ve kurdum ama yine işe yaramadı. Flash olmadığı için günlük olarak bakmam gereken browser oyununa giriş bile yapamıyorum.

http://d-h.st/mba bu linkten indir, kur. kurmak için izin vermen isteyecek, Güvenlik, Bilinmeyen Kaynaklar , menüsünden izin vereceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: dj.system32

Tablette ne tür sim kartlar kullanabiliyoruz? Mesela bu turkcell vınn içindeki sim kartı tablete taksak çalışıyor mu? turkcellin 4 gb 25tl vınn paketi var onu kullanabilir miyiz?

benim de vınn var. ve vınn'ın içindeki sim kartı takıp kullanıyorum. Yalnız, ufak bir değişiklik yapmak gerekiyor. Onu da akşam sim kartı taktığım zaman yazayım, şimdi bakamıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eser123

quote:

quote:

arkadaşlar,

ekran özelliği değilse bu işi uygun kalem ve programla ipad de yapabilir mi yani? ben ipad'te böyle bir şey olduğunu bilmiyorum.

Ekran ve kalem özelliği bkz. Wacom

• galaxy note umu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.

Son 1 haftadır ne zaman internete girmek istesem şarjım full dolu olsa bile 1-2 sayfa gezinirken birden sanki tıkanırmış gibi oluyor ve ekran dalgalanıp hat kopuyor ve telefonum kapanıyor.

fabrika ayarlarına dönüş, uygulamalır kaldırış gibi sıradan bilinen yöntemleri uyguladım fakat bir netice alamadım.

telefonu tekrar açtığımda şarjın düşük gözüktüğünü paket veri (neti kapadığımda) şarj yüzdemin arttığını gördüğümden pilimle mi alakalı acana diye düşünüyorum.

şarj aletine takılı iken nette gezinirken herhangi bir mevzu yok...

bir el atabilen olursa çok sevinirim...
  • quote:

quote:

quote:

Tüm arkadaşlara merhaba,

İzmir'den sevgiler,

maNgo

Hayir roottan sonra hiç bir özellik gitmiyor.. ama dediğim gibi biraz araştırın bu konuyu ondan sonra hiç işe girin çünkü her ne kadar düşük bir ihtimal da olsa tabletinizi kullanılmaz hale Getirebilirsiniz özellikle yesilcinde ve androidturkiye.net te ayrıntılı olarak açıklamada var

• quote:

Orijinalden alıntı: ozell91

quote:

quote:

quote:

Tüm arkadaşlara merhaba,

İzmir'den sevgiler,

maNgo

Hayir roottan sonra hiç bir özellik gitmiyor.. ama dediğim gibi biraz araştırın bu konuyu ondan sonra hiç işe girin çünkü her ne kadar düşük bir ihtimal da olsa tabletinizi kullanılmaz hale Getirebilirsiniz özellikle yesilcinde ve androidturkiye.net te ayrıntılı olarak açıklamada var

Ok'dir.
    Cihazı aldım bu arada. :)
    Şimdi biraz yesilcin'de gezinip, doğru talimatları bulup, her şeyi ayrıntısına kadar anladıktan sonra koyulacağım işe. Takıldığım yer olursa haber veririm.
    Bu forumu da pek sevdim bu arada. :) Yardımlarınız için teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: byilgen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byilgen

quote:

Flash sorununu bir türlü çözemedim. Denemediğim yöntem kalmadı. Bir kere root olayına girmedim hiç girmek de istemiyorum. Tablette güvenlik ile ilgili bir kısımdaki özelliği aktif edip uygulama apksini öyle indirdim ve kurdum ama yine işe yaramadı. Flash olmadığı için günlük olarak bakmam gereken browser oyununa giriş bile yapamıyorum.

en güncel sürüm flash player apk sını yüklersen sorun kalmaz ;)

Teşekkürler bendeki 10muş Nette ilk bulduğumu indirirsem araştırmadan böyle olur
    Şu anda en son sürümde ama sadece kendi browserında çalışıyor chromeda çalışmıyor. Başka tavsiye edebileceğiniz tarayıcı var mı?

chrome haricindeki hemen hemen bütün browserlarda flash desteği var..

dolphin browser dediniz en son sürümünü indirdik Dolphin for PAD V1.0 Beta, fakat flashtan eser yok ? neye göre kime göre tüm browserlar çalışıyor anlamadım ? bu aradada tabiki versiyon N8000 4.1.1 ??

• mozilla dene bende çalışıyor. ayrıca settings-plugins-enable yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

quote:

http://d-h.st/mba bu linkten indir, kur. kurmak için izin vermen isteyecek, Güvenlik, Bilinmeyen Kaynaklar , menüsünden izin vereceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: dj.system32

Tablette ne tür sim kartlar kullanabiliyoruz? Mesela bu turkcell vınn içindeki sim kartı tablete taksak çalışıyor mu? turkcellin 4 gb 25tl vınn paketi var onu kullanabilir miyiz?

benim de vınn var. ve vınn'ın içindeki sim kartı takıp kullanıyorum. Yalnız, ufak bir değişiklik yapmak gerekiyor. Onu da akşam sim kartı taktığım zaman yazayım, şimdi bakamıyorum.

Ne gibi bir değişiklik yapıyoruz daha almadım vınn'ı ama şimdiden öğrensem iyi olacak sonradan sorun yaşamayayım.

• önceki gün 8005 tabletimi 8000 yaptım, bu gün kies e bağladım, güncelleme uyarısı verdi, güncelemek için tıkladım ancak güncelleme %70 lerde kaldı , acil kurtarma seçenekleri çıkıyor tıkladığımda pc tableti görmüyor, bağlantı kablolarını çıkartıp takıyorum en baştan bağlıyorum yine görmüyor, ne yapabilirim,
  • Arkadaslar tablete yazıcı bağlantısı yapabiliyormuyuz? Bilgisi olan var mı yada deneyen? Sormak istediğim kablosuz yazıcı degil.kablolu ofiste kullandığımız yazıcı bağlantısı var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: konsilyer

önceki gün 8005 tabletimi 8000 yaptım, bu gün kies e bağladım, güncelleme uyarısı verdi, güncelemek için tıkladım ancak güncelleme %70 lerde kaldı , acil kurtarma seçenekleri çıkıyor tıkladığımda pc tableti görmüyor, bağlantı kablolarını çıkartıp takıyorum en baştan bağlıyorum yine görmüyor, ne yapabilirim,

Aynisi benim basima geldi. 8000 yaparken kullandiginiz kernel (root) dosyasini tekrar odinle flaslayin. Bunu icin download moda almaniz yeterli. Ben öyle duzelttim

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.