Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Henüz 1.5 ay kadar önce almış olduğum ve bu sürede ciddi anlamda çok beğenerek kullandığım Samsung Galaxy Note cihazımı maddi sebeplerden dolayı satışa çıkartıyorum.
    Öncelikle açık açık konuşmakta fayda var, çünkü dürüstlük önemlidir. Ben bu telefonu yurtdışından kaçak getirttim, ancak somut bir garantisi olmamasına rağmen aldığım kişi bana ciddi anlamda garanti verdi ve bugüne kadar en ufak bir pürüz görmedim, sonuçta telefon aynı telefon, ve tabi ki normal piyasa fiyatının biraz daha altına mal oldu bana ve satarken de bu farkı gözeteceğimden emin olabilirsiniz.
    İlgilenen arkadaşlarla özel mesaj yoluyla ve hatta gerekirse telefonda vb. görüşebiliriz.
    Piyasa fiyatı 2.400 TL iken 1.900 TL ye aldığım bu cihazı şu an muhtemelen zararına satacağım, çünkü dediğim gibi maddi bazı sıkıntılarım var; ilgilenenler mutlaka dönsün bana, gerekirse eğer imkan olursa yüzyüze gelip telefonu gösterebilirim de, hatta şöyle ufak çapta bir garanti de vermeyi düşünüyorum: 15-20 gün kadar bir kullanım süresi içinde beğenmezseniz iade alabilirim..
    Cevaplarınızı ve geri dönüşlerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler.
    NOT: Şarj cihazı, kulaklık,kılıf vb. aksesuarlar dahildir..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• net olarak fiyatın nedir ki? bir de ilan açıklamasında fiyat belirtmek zorunludur. pm den fiyat veremezsiniz.
    telefon yurt dışı olduğu için zaten piyasadaki tr garantili ürünlerden düşük fiyatta olması gerekecektir.
    çok güzel telefon, iyi satışlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 9 Haziran 2012; 16:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

net olarak fiyatın nedir ki? bir de ilan açıklamasında fiyat belirtmek zorunludur. pm den fiyat veremezsiniz.
    telefon yurt dışı olduğu için zaten piyasadaki tr garantili ürünlerden düşük fiyatta olması gerekecektir.
    çok güzel telefon, iyi satışlar dilerim

+1
  • hocam şu anki piyasa fiyatı 1800 lere kadar düşmüş durumda, (ki bu indirimli fiyatı) ben de telefonu 1.5 ay önce 1900 tl ye almıştım, yani talep ettiğim fiyat 1500-1600 civarında olacak , ki paraya ihtiyacım olduğu için de alıcıyla birtakım pazarlıklar yapabilirim..
    sitede yeni sayılırım, uyarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler :)

• Hocam yanlis anlamayin ama siz telefonu baya yuksek fiyatlara almissiniz 1800tl olanlar turkiye garantili cihazlar ki 1380e kipada bugun satildi. Yurt disindan getirilen cihazlar sifir olarak 1100 1200tl ye satiliyor 1500e nasil 2.el i olucak sanirim fiyati gozden gecirmeniz gerekiyor. Birde 15 gun sonra geri alirim gibi bir garantiyi asla vermeyin geri aldiginiz telefonla verdiginiz telefon ayni olmayabilir. Yinede hayirli satislar =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet malesef telefonun fiyatı birdenbire düştü dediğim gibi ben aldığım günlerde piyasa fiyatı 2400 lerdeydi, ben zaten 1500 net fiyat söylemedim yani bu konuyu açarken , net bir fiyatım olsa zaten gittigidiyor tarzı sitelere ilan koyardım :) ciddi bir alıcı çıktığı takdirde iki taraf lehine de gerekli pazarlıklara açık olacağımdan emin olabilirsiniz :)
    garanti mevzusuna gelince, ben bunu iyi niyetimle söylüyorum, kötüye kullanan illa ki olacaktır, ama bunun için de birtakım tedbirlerimiz olacaktır yani..

• pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.