Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: ahrimar

hepsiburdadan 2000ma lık pilini aldım. özel arka kapagı ile beraber geliyor. biraz fark etti ama oyun falan oynayınca o da eriyip gidiyor.

Cihaz kalınlığı çok farketti mi ?

hocam o pili ve kapağı takınca cihazın arkasındakı çukurluk düzeliyor. bir iki milim oynuyor en fazla.ama performansa çok etkisi olmaz çünkü 250 mhA lık bir artısı var. yedek batarya olarak kullanılabilir tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 23 Haziran 2012; 16:07:10 >
  • ekrandan ve multitouch'tan yana sıkıntısı olan var mı acaba özellikle son zamanlarda alanlarda? ilk çıktığında bazı problemler görülmüştü. devam ediyor mu diye merak ettim. cihaz bende yok ama alma ihtimalim var gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar Nexus icin galeri programı varmı? Çekilen resimleri gruplara ayıran Yada programsiz çekilen resimleri nasil klasörlere ayirabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

ekrandan ve multitouch'tan yana sıkıntısı olan var mı acaba özellikle son zamanlarda alanlarda? ilk çıktığında bazı problemler görülmüştü. devam ediyor mu diye merak ettim. cihaz bende yok ama alma ihtimalim var gibi.

valla hocam ben alalı tam bir hafta oluyor. şu adan telefondan çok memnunun şimdilik bir sorunum yok ne ekrandan nede multitouch tan yada başka bişeyden. inşallah bundan sonrada sorun yaşamam.
  • Merhaba arkadaşlar. Hepinizin telefonu hayırlı olsun. İki günden beri arıyorum nexus'a adam akıllı root atacağım bir site bulamadım. Hepsinin linki kırık. Yardımcı olursanız sevinirim. Root atabileceğim bir site ismi verirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davşan

Merhaba arkadaşlar. Hepinizin telefonu hayırlı olsun. İki günden beri arıyorum nexus'a adam akıllı root atacağım bir site bulamadım. Hepsinin linki kırık. Yardımcı olursanız sevinirim. Root atabileceğim bir site ismi verirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

İlk sayfada galaxy nexus toolkit linki var. Konuya gidip son sürümü indirebilirsiniz.

• Hımm. Teşekkür ederim. Sağol.
  • az önce telefonu yakju sürümüne gecirmek icin denemede bulundum tolkit programinin icinde ki img klasörüne boot radio ve system imajlarini attim ve flashldim acilmasini bekliyorum yaklasik 10 dkdir. ilk defa telefonu flashliyorum yanlis mi yaptim biryerde yoksa bekleyince acilir mi ?

Edit: Hallettim yanlis biseyler yüklemisim sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan_1750 -- 25 Haziran 2012; 13:16:30 >
  • Grupanyada nexus beyaz 1185TL arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3 gün önce ben de Galaxy Nexus aldım fakat hem androidin hem de Nexus'un yabancısıyım. 2 tane sorum olacak izninizle. 1. Bu cihazın sesini artırmak mümkün mü? Mümkünse nasıl? 2. İnternetten indirdiğimiz apk dosyalarını nasıl kuruyoruz? Malum lisanslı olanlar çok pahalı. Bu yüzden ipad den sonra iphonu bu yüzden tercih etmedim. Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.
  • ben yurtdışından yeni aldım. telefonda; market,goggle talk,youtube,twitter, navigasyon, gibi birçok uygulama yok. birde ekran kilidi açmama rağmen bir türlü gelmiyor. yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcpbrl

ben yurtdışından yeni aldım. telefonda; market,goggle talk,youtube,twitter, navigasyon, gibi birçok uygulama yok. birde ekran kilidi açmama rağmen bir türlü gelmiyor. yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam lazım acaba?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m744861&p=
    bu konudan devam ediyoruz. Buradan sorabilirsiniz.

• Hocam apk dosyalarını kurmak için toolkit mi kurmak gerekiyor? Orijinal haliyle (Android 4.04) apk dosyalarını Samsung Galaxy Nexus'a nasıl kurarız? Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum lütfen yardımcı olun Kassatura Hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramelov

Hocam apk dosyalarını kurmak için toolkit mi kurmak gerekiyor? Orijinal haliyle (Android 4.04) apk dosyalarını Samsung Galaxy Nexus'a nasıl kurarız? Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum lütfen yardımcı olun Kassatura Hocam.

Marketten herhangi bir dosya yöneticisi indirin. Misal fx file explorer olabilir. Sonra apkyi sd karta atin. Fx ile apkyi bulun. Tiklayin. Yukler. Root a gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

ben yurtdışından yeni aldım. telefonda; market,goggle talk,youtube,twitter, navigasyon, gibi birçok uygulama yok. birde ekran kilidi açmama rağmen bir türlü gelmiyor. yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam lazım acaba?

link açılmıyor

• merhaba arkadaşlar
    benim telefonunda ime numarasını kopyalamışlar ne yapmam gerekir ? Kendim yapabilirmiyim yada ankarada bu işleri yapan bi yer varmı güvenilir?
  • beyler galalxy nexus telefonumda aokp build 40 ve franco kernel r194 kullanıyorum. telefonun çalışması mükemmel son derece akıcı ve stabil. tek sorunu wifi. ekran uyku durumuna geçince wifi da kapanıyor. yani radyo falan dinlerken yada download yaparken bağlantı kesiliyor. (en nefret ettiğim problem) ve xda da falan araştırdığım kadarı ile de hiçbir çözümü yokmuş. stock roma geri dönmek istiyorum. geri dönüş prosedürü nasıl oluyor custom romdan. direk odin ile stock romu kursam bir sıkıntı olurmu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

link açılmıyor

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=60744861&mpage=26

Arkadaşlar bu başlıktan devam edersek iyi olur.

• arkdaşlar yeni galaxy nexus aldım..android konusunda hiç bilgim yok . anladıgım kadarıyla bu cıhaz kıes e baglanmıyor pekı bız app lerı bilgisayar uzerınden nereden ındırebılıyoruz? ve senkronızasyon ıslemını nerede yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcanarikan

arkdaşlar yeni galaxy nexus aldım..android konusunda hiç bilgim yok . anladıgım kadarıyla bu cıhaz kıes e baglanmıyor pekı bız app lerı bilgisayar uzerınden nereden ındırebılıyoruz? ve senkronızasyon ıslemını nerede yapıcaz?

Soruları buradan alalım.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=60744861&mpage=26
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.