Bildirim
'Samsung Galaxy Mega Mı ? Note II Mi ? S3 Mü ? S4 Mini Mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Note 2 bence fena değil hoşuma gidiyor
Galaxy mega çok büyük
S3 donanımı note 2 den iyi değil
S4 miniye bişey diyemeyeceğim -
Galaxy Note 2 çünkü ;
S-Pen,
Uzun Pil Ömrü,
Büyük Ekran,
Güncel Chipset,
Android 5.0 güncelleme garantisi. [ -
quote:
Orijinalden alıntı: HillHold
Note 2 bence fena değil hoşuma gidiyor
Galaxy mega çok büyük
S3 donanımı note 2 den iyi değil
S4 miniye bişey diyemeyeceğim
aslında doğru söylüyorsun..ama s4 mini s3 ile hemen hemen aynı fiyata...
quote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
Galaxy Note 2 çünkü ;
S-Pen,
Uzun Pil Ömrü,
Büyük Ekran,
Güncel Chipset,
Android 5.0 güncelleme garantisi. [
hocam şimdi ekran kalitesi ikisininde aynı mı ?arkadaşlar çoğu kişi mesaj attı..bu fiyatlar sadece bana özel..lütfen anlayıs gösterin
-
hocam s4mini'yi 990 a nerde buldun? -
Mega Super Clear LCD kullanıyor, Note 2 Super Amoled kullanıyor, iki modelinde kendine has avantaj ve dez avantajları var. Birinin donanımı ve pil süresi muazzam, diğerinin donanımı ve pil süresi yetersiz fakat LCD ekranlar güneş altında daha iyi görüntü sunuyor. -
Kardeş bu fiyatlar nerde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam fiyatlar bana özel..bir telefoncu arkadasım var..oradan temin edeceğim..
@AYSST @hounter
@Senbonzaku®a hocam ama megada çok fazla büyük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 12 Ağustos 2013; 12:50:24 > -
Zaten Mega almanızı tavsiye etmedim, sadece iki telefonu karşılaştırdım. Sonuç olarak Note 2 almanızı tavsiye ederim. -
Bencede note 2 daha iyi olacaktır çünkü donanim olarak hepsinden üstün bir cihaz note 2 büyük dersen o zaman s4 mini çünkü s3 daha iyi bir donanıma 1.5 gb ram e sahip yani note 2 en iyi seçim olacaktır eğer note 2 büyük olursa o zaman s4 mini derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabikide Note II -
Söylenenler arasında note2 fakat S4 daha iyi aynı fiyata yakın olarak, gerci note2 yerine note3 de cıktı cıkacak.. simdilik S4. miniyi karıstırma bile.
birde su özel fiyattan bizde yararlanabilir miyiz, en azından S4 için en uygun fiyat su diyebilir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: 4007
@AYSST @hounter
Söylenenler arasında note2 fakat S4 daha iyi aynı fiyata yakın olarak, gerci note2 yerine note3 de cıktı cıkacak.. simdilik S4. miniyi karıstırma bile.
birde su özel fiyattan bizde yararlanabilir miyiz, en azından S4 için en uygun fiyat su diyebilir misin? -
Mega alma boşver napıcan.. Sokakta telefon çalsa konuşmaya utanırsın. Note 2 al ama onunda eksileri var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: siyahimawi
quote:
Orijinalden alıntı: 4007
@AYSST @hounter
birde su özel fiyattan bizde yararlanabilir miyiz, en azından S4 için en uygun fiyat su diyebilir misin?
Tabi..ama fiyatlar sadece tarafım için geçerli.Bak sana birşey söyleyeyim.Bana S4 için 1250 fiyat biçildi..Parelel İthalat ama.Telpa garantili olanı ise 1400 fiyat çekildi.
ali_0017
Doğru söylüyorsun.Teknosada baktım çok büyüktü.Elime sığmıyor neredeyse.Note 3 çıkacak çok yakında.
-
Note 2 bu saatten sonra alınır mı?
Ya note 2 yada s4 active ya da galaxy mega 6.3 alacam.
S3 mini var ekran çok ufak.Note 2 ekranı güzel geldi tek elle rahat kullanıyorum.
Bütçem 1100-1300 Tl arası.... -
quote:
Orijinalden alıntı: basmane
S3 mini var ekran çok ufak.Note 2 ekranı güzel geldi tek elle rahat kullanıyorum.
Bütçem 1100-1300 Tl arası....
Yeni konu açsaydın keşke. -
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
quote:
Orijinalden alıntı: basmane
Bütçem 1100-1300 Tl arası....
Yeni konu açsaydın keşke.
Açacam hocam şimdi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X