Şimdi Ara

Samsung Galaxy M55'in özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy M55'in özellikleri ortaya çıktı
    Samsung, yeni Galaxy A serisi telefonlarını geçen hafta tanıttı. Şirket, Galaxy A35 ve Galaxy A55’in ardından iki Galaxy M serisi telefon tanıtacak. Galaxy M55 ve Galaxy M15 5G, Hindistan’da çıkış yapacak. Yakın zamanda tasarımı ortaya çıkan Galaxy M55 modelinin teknik özellikleri ortaya çıktı. İşte Samsung M55 hakkında tüm bilinenler:



    Ayrıca Bkz.Samsung, yeni Galaxy A serisini tanıttı: İşte Galaxy A55 & A35 özellikleri ve fiyatı



    Samsung Galaxy M55 beklenen özellikleri



    Galaxy M55’in üst segment Galaxy S24 Ultra ve orta seviye Galaxy A55 gibi 12GB RAM seçeneğiyle geleceği söyleniyor. Baz model 8GB RAM 128GB depolama alanı sunacak.



    M55, Snapdragon 778G’den daha güçlü olan, Exynos 1480 kadar güçlü Snapdragon 7 Gen 1 işlemciyle gelecek. Telefon, 5000 mAh bataryaya sahip olacak ve ilk kez M serisi bir telefon 45w hızlı şarj desteğiyle gelecek. İnce hatlarıyla dikkat çeken telefonda üçlü arka kamera kurulumu göreceğiz ancak henüz sensörler hakkında bir bilgi yok. Yanda parmak izi okuyucu barındıran telefon, 6.6 inç, FHD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı sunan ekrana sahip olacak.



    Samsung Galaxy M55, Android 14 tabanlı One UI 6.1 ile gelecek. Telefonun dört büyük Android işletim sistemi güncellemesi alması bekleniyor. Son olarak, telefonun siyah ve mavi renk seçeneği olacak.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-m55-12gb-ram-launch-india-soon/







  • 15 bin altında olur da buraya gelirse hele bir de 12/256 yaparsa sağlam satışı olur. Gelirse geçeceğim gibi buna bakalım m52 eskimeye başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    A serisi daha üst segment değil mi M serisine snapdragon koymuş bilmediğimden soruyorum ona göre bende telefonumu değiştireceğim hangisi daha mantıklı ?

  • Apsny A kullanıcısına yanıt

    A serisi daha üst normalde ama Samsung aynı M52 ye snapdragon koyup çok iyi fiyat performans telefonu yaptığı gibi M55 için de aynısı yapacak gibi görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apsny A kullanıcısına yanıt
    değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M52 A73 muadili m55de A75 değilde A76 olabilir şöyle A72 den sonra ara model m52 gibi düşünebilirsin çünkü özellik açışınsan A72den üstün özelliklere sahip M52 ve A73ile aynı işlemci fakat özellik olarak daha üst özellikleri var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.