|
★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ (7. sayfa)
-
-
Gençler şöyle bir haber var. Bizim M31s e de sıra gelir diye düşünüyorum. M31,M31s, M51 diye gider sanki.
gsmarena.comSamsung announces One UI 3.0 beta program for Galaxy M31https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_m31_android_11_one_ui_3_beta-news-46871.php
-
quote:
Orijinalden alıntı: ladinkayin
Gençler şöyle bir haber var. Bizim M31s e de sıra gelir diye düşünüyorum. M31,M31s, M51 diye gider sanki.
https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_m31_android_11_one_ui_3_beta-news-46871.phpsamsung şaşırtmaya devam ediyor :) normalde bu tarz giriş seviyesi cihazlara güncelleme vermezlerdi umarım gelir ama sorunsuz gelirse gelsin eğer sağını solunu bozup kastıracaksa gelmesin :)
-
11 kesinlikle gelecek. Tabi umarız sorunsuz gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu teli almayı düşünüyorum bataryası beni cezbetti A51 düşünüyordum normalde bu telefonu alsam pescm, fifa mobile gibi oyunları rahat oynayabilirmiyim?
Oyun İçin poco x3 nfc bir göz atın isterseniz. Yalnız forumunu da ziyaret etmekte fayda var kullanıcı yorumları İçin. -
Bugün telefon Samsung sitesinde m31 in de altı fiyata 2899 a yanında akıllı bileklik hediyesiyle satılıyor. İndirim kodu kullanıp almış olmasam aklıma iade verip almak gelirdi
İlaveten 300 TL de hediye çeki veriyor gel de deli olma 😀 -
-
Maalesef :)
Telefonu babama almayı düşünüyorum da site de hediye çeki gözükmüyor ? Sadece samsung sitesinde mi kullanılıyor çek ?
-
Samsung shopta telefonu ve hediye bilekliği eklememe rağmen , bileklik 299 tl gözüküyor.Sorun yaşayan var mı acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Babangida BabayaroSamsung shopta telefonu ve hediye bilekliği eklememe rağmen , bileklik 299 tl gözüküyor.Sorun yaşayan var mı acaba?
Hocam akşam üzeri düzgündü 0 TL olarak görünüyordu kulaklık sepette ancak birazdan alırım diye erteledim şimdi aynı şeyi yapıyorum 299 TL ekliyor. Umarım fiyatı yanlış belirlememişlerdir, yarın bilekliğin fiyatını üzerine ekleyip fiyat güncellemesi yapmazlarsa iyidir.
-
Ben de bileklik olmadan almak istiyorum.Bu fiyata iyi gerçekten. 300 de kupon veriyor .
-
Bileklik verseler de satmayı düşünüyordum zaten ama boşa bileklikten olmamak için sabah iletişime geçmeyi düşünüyorum. Çünkü sorduğumda bileklik ve hediye çeki aynı anda veriliyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stilt_SkinBileklik verseler de satmayı düşünüyordum zaten ama boşa bileklikten olmamak için sabah iletişime geçmeyi düşünüyorum. Çünkü sorduğumda bileklik ve hediye çeki aynı anda veriliyordu.
O zaman sabahımı bekleyelim diyorsunuz.Zaten 300 tl kupon da sepete eklenmiyor. Eklendi yazıyor fakat kupon falan görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 24 Aralık 2020; 1:34:9 > -
Evet bende de görünmüyor kupon. Sistemleri tam oturmamış sanırım ondan dolayı ama sabah bilekliği üstüne ekleyip satarlarsa ben almaktan vazgeçer başka kampanya kovalarım kullanmayacağım şey için 300 TL gereksiz masraf bence.
-
Almaya niyetlendim, hem kupon hem saat baya avantajlı , 2 sini bir verirlermi şüpheliyim, samsung fiziki mağazalarda fiyati 3200. Sabah olsun kampaya bitmez ise bir siparişde ben geçeyim.
Kargoyu kimle yolluyorlar , hızlımı merak içindeyim.
Samsung un online alışveriş sitesinde telefonu sepete atım alışverişe devam et dediğin zaman hediye öekleri ekrana geliyor istediğini seçiyorsun ve devam ediyorsun alışverişe. -
Alışverişi tamamladıktan sonra görüntüleyebileceğin sipariş detaylarında yazıyor hediye çeki. Evet ödemeden önce görünmüyor maalesef
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X