Şimdi Ara

★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
33
Favori
98.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Benim telefoncu dükkanım olsa, garantili Hint romu yüklenir diye ilan verirdim, telefon başı 50₺ 😁.
    Gözüm korktu kim uğraşacak bunlarla.
  • Gençler tüm Galaxy lere 2 güncelleme geldi diye bir haber var
    1. Device care update. Galaxy store dan güncelleme var mı diye kontrol edebilirsiniz. Pil performansı gösterimini düzeltiyormuş
    2. Securiyt patch
    Video da şurda.

sakitechyoutube
    NEW Software Update For All Samsung Smartphones! - What's New? (ONE UI 3.0, 2.5, 2.1, etc)
    https://www.youtube.com/watch?v=b0Ne1h0oZ1U&feature=youtu.be

★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 5 Ocak 2021; 21:37:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Benim telefoncu dükkanım olsa, garantili Hint romu yüklenir diye ilan verirdim, telefon başı 50₺ 😁.
    Gözüm korktu kim uğraşacak bunlarla.

valla hocam sırf güvenli klasör için kurdum ama "s secure, samsung max vpn , konuşmaları kaydedebilmem ve çok daha iyi extra ultra güç tasarruf modu " gibi şeyler hoşuma gitti.. ayrıca one ui 2.5 hint romu 10.ayda gelmiş bize aralığın başı gibi gelmişti.. öyleyse hint romu android 11 i de erken alacak kanaatindeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 5 Ocak 2021; 21:46:58 >

Gençler tüm Galaxy lere 2 güncelleme geldi diye bir haber var
    1. Device care update. Galaxy store dan güncelleme var mı diye kontrol edebilirsiniz. Pil performansı gösterimini düzeltiyormuş
    2. Securiyt patch
    Video da şurda.

https://www.youtube.com/watch?v=b0Ne1h0oZ1U&feature=youtu.be

çok teşekkür ederim, az önce galaxy store a girip tüm güncellemeleri yaptım :)

• 11 i bekleyeceğim ben 😊
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

Bir güncelleme yok bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung Galaxy Smartphones Get a USB Type C Firmware Update
    https://www.youtube.com/watch?v=hDisVpPJn9Y&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 6 Ocak 2021; 7:31:7 >

Hindistan için geldi desenize
  • quote:

Türkiye romu kurulu olduğu içindir o halde. Samsung bizleri pek dikkate almıyor sanki. Type C içinde ilave ses kodlarının olduğu güncelleme gelmiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=hDisVpPJn9Y&feature=youtu.be

yok hocam bu zaten bizim telefonun bir fonksiyonu değil, amiral samsung cihazlar için bir uygulama.. s10plusda yüklü güncelleme gelmiş ama tabii type c kulaklık yok boşuna yüklendi orası ayrı ★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ 

• Type c girişi kulaklık desteği varsa belki bilmiyorum ama.

sanmıyorum, zaten görüntüdeki telefon m31s değil note 20 ultra , yani romla alakalı değil donanımsal destek gerekiyor..

m serisinde olacağını sanmıyorum ama zaten 3.5mm kulaklık soketi varken usb type c çokta gerekli değil..

haa belki arkadaş, eş ile yolda aynı cihazdan müzik dinlerken işe yarayabilir biri 3.5mm diğer type c den ama o da anca ömrü hayatında belki de 1 kere denk gelirse gelir kısacası fuzuli bence ★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ 

yalnız romu indirirken çok yavaş indiriyor, ben başka bir şekilde indirdim. yarım saatte tamamlandı indirme.

samfirm diye bir program mevcut, oraya telefon model ve hangi ülke olduğunu yazıyorsunuz hızlı bir şekilde bulup indiriyor, indirme kaynağı sammobile..

emeğiniz için teşekkürler.

roma gelirsek şimdilik bir problem görünmüyor, arama kaydetme işi çok güzel oldu benim için.. çok çok kaliteli kayıt yapıyor.

güvenli klasör vs işim olmuyor.

şu %15 şarj kalınca otomatik mi geçiyor bahsettiğiniz moda?

manuel geçme şansı var mı?

Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

hocam çok teşekkür ederim, bende yükleme yaptım anlattığınız şekilde. herhangi bir sorun olmadı.

yalnız romu indirirken çok yavaş indiriyor, ben başka bir şekilde indirdim. yarım saatte tamamlandı indirme.

samfirm diye bir program mevcut, oraya telefon model ve hangi ülke olduğunu yazıyorsunuz hızlı bir şekilde bulup indiriyor, indirme kaynağı sammobile..

emeğiniz için teşekkürler.

roma gelirsek şimdilik bir problem görünmüyor, arama kaydetme işi çok güzel oldu benim için.. çok çok kaliteli kayıt yapıyor.

güvenli klasör vs işim olmuyor.

şu %15 şarj kalınca otomatik mi geçiyor bahsettiğiniz moda?

manuel geçme şansı var mı?

rica ederim, bilgi paylaşınca güzel :)

maalesef hocam extra ultra güç tasarrufu en fazla %60 altında anca açılıyor o da otomatik, %60 a gelince açılması için ayar yapabiliyorsunuz.. manuel açma varsa da ben göremedim..

güvenli klasör deyince genelde insanların aklına nedense +18 içerikler geliyor ama banka , edevlet, mhrs gibi kimlik bilgilerinizi içeren uygulamaları güvenli klasöre kurabiliyorsunuz , ek güvenlik sağlamış oluyor..

açıkçası ekran kilidi / parmak izi kullanmıyorum, çünkü yolda düşüp bayılsam Allah korusun kaza geçirsem aileme ulaşılamaz o yüzden bu tarz ek güvenlik gerektiren uygulamaları güvenli klasöre taşıdım.

• Cloud yedeklemesi işiyle uğraşırken Samsung'un göndermiş olduğu Migros hediye çekini yanlışlıkla sildim ilk defa Samsung kullanıyorum ve yavaş olan internetime daha da yük bindiriyordu. Müşteri hizmetlerini aradığımda mesaja silmeyin diye uyarı koyduk vs. şeyler söylediler sonrasında destek kaydı oluşturdular falan. Duruma canım sıkıldı biraz, mesajı kurtarmamın bir yolu var mıdır, aklına bir fikir gelen var mı?

• 1 haftadır Samsung ile uğraşıp duruyorum. İnfo@samsung a mail atıyorum hediye çeki hakkınız yok diyor. Sipariş onaylarında hediye çeki kazandınız ibaresini işaretleyip yolluyorum ses yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum sistemde arıza vardı bu hafta içinde gelir biz sipariş numarasından bakınca tanımlı hediye görüyoruz diyorlar 😀. En son kayıt oluşturdular satış birimi beni arayıp bilgi verecekmiş. Bakalım yarın da telefon gelmezse nezaketimi biraz bozacağım. İyi çocuklar kibarlar ama çok acemilik yapıyorlar 😊

Ben tövbe bir daha Samsung shoptan alışveriş yapmam.

Yanlış sipariş verdim, 10 dk içinde farkedip iptal edin dedim, edemediler...

Hem telefonla aradım, hem canlı testek ile görüştüm. Buna rağmen çıktı kargo yola.

Neyse iade ederiz dedik, nasıl iade edeceğimizi çözemedik, kabul edip iade mi oluşturalım, yoksa hiç mi kabul etmeyelim dedik, farklı farklı şeyler söylediler.

Neyse ürün iade oldu, para iadesi ne zaman olur dedim 1-3 iş günü içinde dediler. 4 gün oldu ortada para yok.

Bugün aradım, 7 gün diyor bu seferde...

Müşteri hizmetleri bana kargo kodu soruyor :)

Ne yaptıklarından inanın haberleri yok.

İnternet sitesi sipariş bölümü değişmiş, teslim aldığım ve iade ettiğim sipariş hala işleniyor diyor..

Hele bir numara koymuşlar iade merkezi diye arıyororum centrum toplantı hizmetleri diye biryer çıkıyor :) adamlar bıkmış herhalde o halde cevap veriyorlar yanlış diye :)

Uzun lafın kısası, hizmetleri berbat ötesi, kimin eli kimin cebinde belli değil. Robot gibi cevap veriyorlar, tamam kibarlar vs ama iş çözecek adam yok :(

• Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt
    Ben de iade ettiğim telefonlarla ilgili bir türlü teslim aldık teyidini alamadım. 4-5 kere konuştum m.hizmetleri ile. Kargo gönderim kodu veriyorum sipariş no istiyorlar. Sipariş no veriyorum inceleyelim bilgi verelim diyorlar. Neyse bilgi beklerken tesadüfen banka hesabıma baktım da gördüm Kredi kartıma iade yapıldığını. Haber vermek filan hak getire. Çocuklar pandemiden dolayı evden çalışıyorlar ve muhtemelen sistemlere ulaşımları sıkıntılı oluyor ama bu bahane olmamalı tabii. Ben kızsam da karşımdaki gençleri kırmamak için hep yumuşak konuşuyorum. Uzun sürüyor çözüm ama oluyor bir şekilde 😀. Ukala, çok bilmiş birine denk gelsem uğraşacağım ama denk gelmedi 😀😀

Yok ya. Biri denese eşinde dostunda type c kulaklığı olan forumun yarısı alacak ★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ 

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.