|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha 2 hafta önce Hepsiburada da 250 TL. indirimle 2091 TL. ye almıştık. O zaman satış fiyatı 2328 TL. idi. O kampanya da yükselttiler de yükselttiler. Önce 2400 , 2500 .... şimdi 2900 civarı. Üst versiyonu M31s ile arasında fiyat farkı yok ama M31s kat kat yüksek . Bu fiyata bu telefon alınmaz. |
|
batarya olayı fosil yakıtlı tomofillerde tork çelişkisine benzer 200 beygürlük araban vardır emme sadece 150 beygürü tork olarak verebülü |
yaşlı telefonu olarak satın aldık. kullanan kişiye 10 gün gidiyor şarjı biz mobil verisini paylaştık sabahtan akşama kadar. şarjı daha bitmemişti. bataryasıyla öne çıkan modeller zaten M serisi. aktif kullanan bir kişiyi bile en az 1.5 gün idare eder. |
2400 liraya telefoncudan aldım ben.Fiyat araştırması yaptığımda 2250ye satılıp bitilmiş şimdi 2800 2900 lere çıkarmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum bizim ihtiyacımız vardı aldım ama ihtiyacı olmayanlar beklesin 2800 vermesin kimse. |
|