Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.225
Cevap
40
Favori
181.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatmece

koruyucu siyah bir samsung kutusu ve köpük içinde geldi bana. Telefon kutusunda jelatin yok. Sadece güvenlik bandı var.

Alıntıları Göster
    normal mi reis bu sence? Sitede iade edilmek istenen ürünlerde telefonun ekranın üstündeki vs jelatinler çıkarılmamalıdır yazıyor yani güvenlik bandı yapıştırıp tekrar satılan ürünler olabilir jelatinsiz kutularda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

normal mi reis bu sence? Sitede iade edilmek istenen ürünlerde telefonun ekranın üstündeki vs jelatinler çıkarılmamalıdır yazıyor yani güvenlik bandı yapıştırıp tekrar satılan ürünler olabilir jelatinsiz kutularda.

Alıntıları Göster
    ShiftDelete.Netyoutube
    Merakla Beklenen Samsung Galaxy M20 Kutusundan Çıkıyor!
    https://www.youtube.com/watch?v=x3s81dizqP4&feature=youtu.be&t=91
    internetteki kutu açılımlarının hepsi jelatinsiz. Ben online samsung shop sitesinden aldım. Burayada güvenemiceksek kime güvenip alacaz artık :)

telefon ekranın üstündeki jeletin zaten kutuyla alakalı bir durum değil bahsi geçen şu bölüm
    ShiftDelete.Netyoutube
    Merakla Beklenen Samsung Galaxy M20 Kutusundan Çıkıyor!
    https://www.youtube.com/watch?v=x3s81dizqP4&feature=youtu.be&t=132

sen bunu açınca zaten telefonun sıfırlık bir yanı kalmıyor direk kullanılmış sayılıyor ki buda normal.

Eğer ürünle ilgili bir sorun olursa zaten garantiye yollanıyor satan maaza full açılmış ürünü geri almaz.

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=x3s81dizqP4&feature=youtu.be&t=91 internetteki kutu açılımlarının hepsi jelatinsiz. Ben online samsung shop sitesinden aldım. Burayada güvenemiceksek kime güvenip alacaz artık :)

telefon ekranın üstündeki jeletin zaten kutuyla alakalı bir durum değil bahsi geçen şu bölümhttps://www.youtube.com/watch?v=x3s81dizqP4&feature=youtu.be&t=132

sen bunu açınca zaten telefonun sıfırlık bir yanı kalmıyor direk kullanılmış sayılıyor ki buda normal.

Eğer ürünle ilgili bir sorun olursa zaten garantiye yollanıyor satan maaza full açılmış ürünü geri almaz.

Alıntıları Göster
    Açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim ama mesela A101'de satılan Samsung Türkiye garantili M20lerin hepsi jelatinli resmi ekledim örnek. Shop mağazasında Samsung'un iade olabildiği için telefon kutusu açılsa da telefonun jelatinlerine ellemezsek ve hat takmazsak iade alıyorlar bu da demek oluyor ki tekrar paketleyip başkasına satıyorlar güvenlik bandı yapıştırıp. İnternetten alınan ürünler iade olabildiği için ama mesela bu cihaz fiziksel bi mağazadan alıp açarsan adam geri almaz. Pişman oldum netten sipariş verdiğime. Herşey ters gidiyor şu an. Müşteri hizmetler ile görüştüm jelatinlide gelebilir jelatinsizde dedi tartıştım gelince iade etcem öyle gözüküyor. P Smart 2019 bakcam.

SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    bana gelen telefon aynen bu şekilde
    Chipset Türkiyeyoutube
    Samsung Galaxy M20 Kutu açılımı ve Detaylı inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=SgvjhrRLtrw

Dışında jelatin olan telefon hiç görmedim. İnternette gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla da tüm telefonlar dışı jelatinsiz olarak geliyordu.

Firmalara özel kaplama bişey yapılıyorsa bilemem hocam.

• quote:

bana gelen telefon aynen bu şekildehttps://www.youtube.com/watch?v=SgvjhrRLtrw

Dışında jelatin olan telefon hiç görmedim. İnternette gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla da tüm telefonlar dışı jelatinsiz olarak geliyordu.

Firmalara özel kaplama bişey yapılıyorsa bilemem hocam.
    seni de endişeye sokmak istemem ama firmaya özel değil reis tüm kutular jelatinlidir jelatinsiz cihazlar şaibelidir. Müşteri hizmetleri aptal aptal konuşuyordu ağızlarının payını verdim ne demek jelatinliside var jelatinsizi de var ya jelatinli olcak o model yada jelatınsız. İthalatçı garantileri demiyorum ben zaten resmı garantili olan cihazları diyorum ithalatcılar zaten acılıyor içine aksesuar konup paketlenip gönderiliyor. Saçma işler en iyisi elden almak.

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. Benim endişeden yana sıkıntım yok zaten. Beni telefonun dışından çok içi ilgilendiriyor. Telefon sağlam, telefonun kendisi jelatinli ve sorunsuz çalışırhalde geldiği için şüphem hiç yok. Telefonuda sorunsuz kullanıyorum. Tabi telefonu fiziksel olarak alıp görerek almak daha mantıklı oda sizin kararınız.
  • quote:

anladım hocam. Benim endişeden yana sıkıntım yok zaten. Beni telefonun dışından çok içi ilgilendiriyor. Telefon sağlam, telefonun kendisi jelatinli ve sorunsuz çalışırhalde geldiği için şüphem hiç yok. Telefonuda sorunsuz kullanıyorum. Tabi telefonu fiziksel olarak alıp görerek almak daha mantıklı oda sizin kararınız.
    reıs senın sarj cıhazın kaç W?

''şarj 15w
    bunu yeni farkettim 15w şarj yazıyor her yerde ve kutudan 9-5w çıkıyor iade talepinde bulunmak istiyorum''

''Samsung galaxy M20 telefon aldım ve şarj aleti orijinal değil şarj ederken uyarı işareti çıkıyor ve şarj etmiyor. Ayrıca içinden kulak da çıkamdı bununla ilgili en kısa bir sürede dönüş yaparsanız memnun olurum.''
    - Değerli Müşterimiz , Siapirş numaranızı ileltmeniz durumunda gerekli kontroller sağlanacaktır. Teşekkürler

samsung türkiye resmi n11 sayfasının gönderdiği M20 ürünlerde yorumlarda yazmısşar firmada cevap vermiş ama şaibe devam ediyor. Banada jelatinli ürün gönderilmeye çalışılacak denildi dün verilmesi lazımdı kargoya buugun verildi bakalım nolcak gelsin bi bakayım jelatin yoksa iade edecem ciddi sıkıntı kutuyu açınca ayrı sıkıntılarla zaten karşılaşmak istemiyorum. DRK Aksesuar diye bi firma ile çalışıyor Samsung ve rezaletlikleri bitmiyor nerden sipariş verdim varya pişman oldum.
    urun.n11.com
    Samsung Galaxy M20 32gb Sm-m205fdaatur Koyu Gri - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-m20-32gb-sm-m205fdaatur-koyu-gri-P322115548

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 1 Kasım 2019; 16:57:34 >

• Kargoyu teslim almayın geri dönsün. İade süreci başlatın sizde kurtulun jelatin derdinden bizde

6aydır ithalatçı garantili çift hatlı M20 4ram/64gb kullanıyorum çok memnunum ama Mi9lite 128gb almayı düşünüyorum. İsteyen varsa satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

reıs senın sarj cıhazın kaç W?

''şarj 15w
    bunu yeni farkettim 15w şarj yazıyor her yerde ve kutudan 9-5w çıkıyor iade talepinde bulunmak istiyorum''

''Samsung galaxy M20 telefon aldım ve şarj aleti orijinal değil şarj ederken uyarı işareti çıkıyor ve şarj etmiyor. Ayrıca içinden kulak da çıkamdı bununla ilgili en kısa bir sürede dönüş yaparsanız memnun olurum.''
    - Değerli Müşterimiz , Siapirş numaranızı ileltmeniz durumunda gerekli kontroller sağlanacaktır. Teşekkürler

samsung türkiye resmi n11 sayfasının gönderdiği M20 ürünlerde yorumlarda yazmısşar firmada cevap vermiş ama şaibe devam ediyor. Banada jelatinli ürün gönderilmeye çalışılacak denildi dün verilmesi lazımdı kargoya buugun verildi bakalım nolcak gelsin bi bakayım jelatin yoksa iade edecem ciddi sıkıntı kutuyu açınca ayrı sıkıntılarla zaten karşılaşmak istemiyorum. DRK Aksesuar diye bi firma ile çalışıyor Samsung ve rezaletlikleri bitmiyor nerden sipariş verdim varya pişman oldum.
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-m20-32gb-sm-m205fdaatur-koyu-gri-P322115548

Alıntıları Göster
    9-5w yazıyor ama ortalama 2 saatte full şarj yapıyor bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Kargoyu teslim almayın geri dönsün. İade süreci başlatın sizde kurtulun jelatin derdinden bizde

6aydır ithalatçı garantili çift hatlı M20 4ram/64gb kullanıyorum çok memnunum ama Mi9lite 128gb almayı düşünüyorum. İsteyen varsa satabilirim
    iade süreci öyle başlasa sorun yok hocam :) prosedür gereği ilk müşteri hizmetleri ile görüşüp kargo kodu vs alınması lazım keşke o kadar kolay olsada kurtulsam bende ama ben bi ihtimal kargoyu zaten alcam bakcam kutuya güvenlik banlarına ellemeden iade için süreç başlatcam aynı gün belki de jelatinli gelir bi müşteri hizmetleri yönlendirme yapcam dediydi. Bu arada ithalatçı garantili olsaydı bu kadar takmazdım çünkü onların kutuları zaten açılıp kapatılıyor anlatabilmişimdir sanırım.

• evet arkadaslar ben bu aptal telefonun nasil bir ekran teknolojisi var anlayabilmis degilim.ekran parakligini kisiyorum.gozukmiyor hafif aciyorum.sanki boyle ekranin uzerinw bi film cekilmiste o filmden boyle ışıklar patliyor gibi oliyor ve gozu rahatsiz ediyor.amma nalet bi telefonmis neresinden tutsam berbat bi telefon.valla verdigim 1600de degilim yemin olsun adami kanser eder bu telefon

• Son 1 agustos güncellemesinden sonra bazen Telefonda donmalar başladı Sizlerde de oluyor mu mecbur ekranı tekrardan açıyorum. Şarj konusunda ise 5000 miliamper hiç Hissedemedim bile eski Lenovo p70 4000 lira amperlik Telefonun bile bundan kat kat daha iyi uzun şarjı gidiyordu mecburen bu fiyata bu

• M30s ile hediye edilen;
    mavi AKG Y100 Kablosuz Kulaklık ile
    siyah Galaxy Fit E akıllı bilekliği uygun fiyata satacağım.

24 ay Türkiye garantili,
    Faturalı ürün,
    Kutusu açılmamış koruma bandı üstünde durmaktadır.

AKG Y100 250₺
    Galaxy Fit E 150₺

PM atabilirsiniz.

• kılıf almayı düşünenler fırsatı kaçırmasın. Piyasa fiyatı ₺59,92 n11 de indirim ver kuponu olan varsa dahada ucuza gelir.

urun.n11.com
    Galaxy M20 Kılıf, Spigen Rugged Armor - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/galaxy-m20-kilif-spigen-rugged-armor-P389329730

urun.n11.com
    Galaxy M20 Kılıf, Spigen Liquid Crystal - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/galaxy-m20-kilif-spigen-liquid-crystal-P389329679

bir güzellik daha yapayım.

www.hepsiburada.com
    Samsung EVO Plus 32GB 95 MB/s microSDHC Kart (SD Adaptör) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-evo-plus-32gb-95-mb-s-microsdhc-kart-sd-adaptor-mb-mc32ga-tr-p-HBV000005JEXU

www.hepsiburada.com
    Samsung EVO Plus 64GB 100 MB/s microSDXC Kart (SD Adaptör) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-evo-plus-64gb-100-mb-s-microsdxc-kart-sd-adaptor-mb-mc64ga-tr-p-HBV000005DA3I

ihtiyacı olanlara duyrulur.

• chatmece C kullanıcısına yanıt
    Trendyol da 128 gb SanDisk a1 98 tl

Daha bugün kaptım bir tane.

• An itibariyla Mi A3 siparişi verdim gelince 64gb/4ram M20 çift hatlı kutu faturalı 8aylık sıfır gibi mavi renk cihazımı satıcam 1350lira düşünüyorum bilginize

• N11 SamsungTürkiye de telefon an itibayle 1399 tl. Kupon kullanıp 1269 tl ye anneye aldık bitane. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A20 ve M20 arasında kaldık hangisi daha iyi sizce?

• Merhaba arkadaşlar
    Annemin telefonu s3 mini ve miadını çoktan doldurdu bugün telefonu arızalandı ve açılmıyor
    Neyse sadete gelelim
    Ben a7 2018 kullanıyorum ve bu telefonu anneme vermeyi düşünüyorum
    A7 den m20 ye geçmeli miyim
    Telefonda pek işim olmaz sadece cod mobile oynarım oynatır mi
    M20 nin batarya performansı çok iyi diyolar o yüzden almayı düşünüyorum
    Saygılar

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.