Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
249.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cygnus666

Şarj problemi başladı dostlar.android sistemi 1 veya 2 saat uyanık tutmaya başladı telefonu.maksimum 4 saati zor goruyor ekran süresi.var mi yaşayan.

Yüklediğiniz bir programdan veya oyundan olabilir bende bir sorun yok 10-13 saat ekran süresi alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android sistemi uyanık kalıyor.benim dikkatimi ceken bu.gm 5 plus telefonumdaki gibi tıpkı

• Gri rengini 32 gb lik vatanbilgisayardan 2 gün önce aldim daha kutusunu açmadım da belli bir kodu felan var mi moraranlarin içime kurt düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

quote:

Orijinalden alıntı: tipolu

bugün alarm kurdum, önceki telefonlarda alarma isim verebiliyordum bunda veremedim. işte alarm çaldığında hatırlatacağı şeyde bir iki kelime yazıyodu altında.
    birde galeride birçok resim çekiyoruz sonra kötü olanları seçip siliyoruz. önceki telefonlarımda resmi üyüttüğümde alt kısmına da küçük halleri oluyordu büyük haline bakıp silinecekse altta işaretliyordum sonra diğer resme geçiyodum kaydırarak 4-5 resim işaretleyip siliyodum. bunda resmi büyütünce işaretlemek için küçük halleri çıkmıyor.

Alarma isim verilebiliyor siz aynı cihazı kullandığınızdan eminmisiniz

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

Şu anki halim senin profil resmin

hakkaten ben nedense hep altlara baktım ulan daha aşağıda yokmu bişey diyorum eyvallah

• arkadaşlar şu galeriye sinir oldum belkide ben yapamıyorumdur. galeriden video açacağım direkt kendi video oynatıcısında başlatıyor bense vlc playerda izlemek istiyorum. önceki tellerde soruyodu hangisinde açacaksın diye. bu telde ise sadece dosyalardan videoyu bulup açmak istediğinde soruyor. vlc yi varsayılan yaptım ama nafile yidene galeriden açtığımda video oynatıcıda başlatıyor :( çözebilen var mı?
  • sametjohan S kullanıcısına yanıt
    merhaba bende ordan aldım ne kadara aldınız acaba? bende tesadüş 22-00 arası indirime girmişti 1579 a almıştım.7 şubattı sanırım. gri rengi harika bence. vietbam yazıyor arkasında ama ayrı bir kod varmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipolu -- 22 Şubat 2018; 10:33:25 >
  • Samsung Galaxy J7 Pro Screen Scratch Test

bunu gören var mı? j7 proda mevcut ekran koruyucu var mı? ekran normalinden kalın ama önceki telefonum düşüpte ekran kırıldığı için bunu aldım. şimdi zaten var deyipte güvenmelimiyim? üzerine ekran koruyucu yapıştırttım ama kenarlarıda açık kaldı çirkin oldu. geri çıkarıp orjinal ekranla kullansam nasıl olur ne dersiniz? gerçi kırılandada ekran koruyucu vardı oda ayrı bi dert :D
  • 10-13 saat ekran süresi alanlar neler yapıyor acaba ben gece uyurken aod açık iken sabah kalktığımda 6 7 şarj düşmüş oluyor. AOD kapalıyken 0 düşüyor. Toplamda ekran sürem hep 5-6 saat oluyor. 32 GB siyah model vietnamda üretilen model.
  • Bende 1600 e indirimde aldim 22.00 da vietnam uretimi benim cihazda daha eski sayfalardaki yazilari okuyunca china yazanlarda oluyormuş vietnamlar yeni seriymiş öyle yaziyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: EyuphanKundakci

10-13 saat ekran süresi alanlar neler yapıyor acaba ben gece uyurken aod açık iken sabah kalktığımda 6 7 şarj düşmüş oluyor. AOD kapalıyken 0 düşüyor. Toplamda ekran sürem hep 5-6 saat oluyor. 32 GB siyah model vietnamda üretilen model.

Herhangi bir ekstra çaba göstermiyorum bugünkü durum bu yatacağım az sonra pili daha yüzde 55 ve 6 saat ekran süresi verdi

• Daha şarj etmedim

• serkanky kullanıcısına yanıt
    hocam ben max 6-7 saat arası alabiliyorum.sizin nasıl oluyor bu ekran süresi?ekran parlaklığı falan nasıl bi ayar yaptınızmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

hocam ben max 6-7 saat arası alabiliyorum.sizin nasıl oluyor bu ekran süresi?ekran parlaklığı falan nasıl bi ayar yaptınızmı?

Ekran parlaklığı otomatik fakat önemli bir husus aşağıdaki bölümde bulunan uykudaki uygulamalar kısmı burada arka planda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları ekleyin pile çok büyük faydası oluyor bende 38 adet uygulama uyku modunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 24 Şubat 2018; 16:28:5 >

• Şarja takayım bari

• Telefonuna s8 özellilkerini katmak isteyenlere tavsiyem xda da telefona özel romlar var ben de bir deniyeyim dedim ve orijinal yazılımından daha hızlı ve s8 özelliklerini taşıyor. Romdan birkaç görüntü aktarmak isterim öncelikle en çok beğendiğim özellik ön kamerada ki bulanıklık modu orijinalinde yok ancak custom romla geliyor örnek fotoğraf olarak şunu koyayım gayet başarılı arkayı bulanıklaştırmada;

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

Edge aydınlatması edge ekranı ekran kaydetme ve detaylı ekran görüntüsü gibi çok güzel özellikler var.

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 25 Şubat 2018; 1:51:27 >

• Garantisi bitsin de şöyle güzel bir s8 romu atalım şu garipciğe :)

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_koc25

Garantisi bitsin de şöyle güzel bir s8 romu atalım şu garipciğe :)

Çoğunu denedimde hiç biri stock rom gibi stabil değil yani dönüp dolaşıp gene başa dönüyorsunuz. :)
  • Ön kameradaki bulanıklık modu yani portre modu orjinal stock romda var.

• serkanky kullanıcısına yanıt
    Hocam siz j7 pro kullandığınıza emin misiniz? Bende ne özçekim bulanık modu ne de o sağda ki yüze uygulanan efektler vardı stock romda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 25 Şubat 2018; 12:2:34 >
  • XenOs lite versiyonunu tercih ederim hocam aynı stock rom gibi hiçbir abartı kişileştirme tema falan yok stocka ek olarak s8 ve note 8in özellikleri var canlı mesaj s pen edge uygulamaları aydınlatması gibi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.