Şimdi Ara

Samsung Galaxy j7 2016 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Telefonu Turkcellden Ekim 2016 ayında izmir bornova özkanlar turkcell şubesinden satın aldım telefonu alır almaz 30 dakika sonra problem ile karşılaştım gelen aramaları ne açabiliyor ne red edebiliyordum durumu turkcelle bildirim iade veya değişim yapmayacaklarını servise göndermemi istediler yepyeni telefonu kusurlu olması ve bunu servise gönderip 21 iş günü telefonsuz kalma mağduriyetim olacağından samsung ile görüştüm uzaktan bağlandılar güncellemeler fabrika ayarlarına sıfırlamalar yaptılar ancak düzelmedi çareyi şebekeyi 4.5 g [LTE] modundan çıkarmakta buldum her neyse geçen hafta sürekli twitter durduruldu hatası alıyordum durduk yere uygulamayı açmama rağmen sürekli geliyordu sildim kurtuldum ardından aynısını facebookta yaptı onuda sildim dün google play hizmetleri durduruldu hatasıyla canıma tak etti artık tüm uygulamaları sildim telefonun ayarlarından uygulama yöneticisinden sıfırladım uygulamayı devre dışı bıraktım ona rağmen hata gelmeye devam etti bu telefonu napmam gerek paramla rezil oldum resmen çözümü bilen varsa yada turkcellle samsungla mücadelede yardım edebilecek biri yol çizecek biri olursa çok sevinirim

• Çare yok hocam üzgünüm böyle kullanmak zorundasınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın artık şu rezaleti yere deyim piyasaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm google play durduruldu hatası artık gelmiyor ancak telefon hala gelen aramayalara cevap veremiyor red edemiyorum takılı kalıyor çareyi samsung servisine göndermekte buldum pazartesi telefonu servisine iade için tüketici haklarına başvuracağım inşallah olumlu yanıt alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADINLAR

telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm google play durduruldu hatası artık gelmiyor ancak telefon hala gelen aramayalara cevap veremiyor red edemiyorum takılı kalıyor çareyi samsung servisine göndermekte buldum pazartesi telefonu servisine iade için tüketici haklarına başvuracağım inşallah olumlu yanıt alırım

gecmiş olsun arkadasım yapılacak bilecek herseyi yapmıssınız 14 gunu gecmedıyse iade hakkın var muhakak degerlendır ..
  • Arızalı s6 s7 note4 ve ustu telefonları alanilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theflood kullanıcısına yanıt
    malesef hocam 6 aydan bile fazla oldu tüketiici hakları mahkemesine başvurdum bakalım sonuç ne çıkacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.