Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erentpl

bizede geç verir 6.0'ı ahhaha hiç şaşırmam j1 prime veya j1 2017 cıkarır samsung ona 6.0 ile sürer piyasaya

Vermez cihaz cikali nerdeyse iki sene oluyor 2017 ye giricez coktan vermicem diyor adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli yeni karmakarışık cıhaz cıkarırsa oteki 1 bucuk senelık cıhazı herhalde askıya alır bı fırma
  • quote:

sürekli yeni karmakarışık cıhaz cıkarırsa oteki 1 bucuk senelık cıhazı herhalde askıya alır bı fırma

Unutma artık millet 6 yı beklemiyor 7 yi bekliyor bizim gibi nerdeyse 2017 ye girecekken 6 yı beklemek artık saçma geliyor doğrusu

• 7 bekleyenler ust tepe model kullanıcılar (orta cıhaz kullananların bazıları da bekler), şimdi giriş seviyesi telefon kullanıcıları bi üst sürüm alamadan iki ust surum beklemesi sacmadır (bi cıhaza en fazla 2-3 ust surum 18 ay geçmeme kaidesiyle guncelleme sözü verilir firmalar tarafından) bizim giriş seviyesi teller için 6.0.1 milattır saçmalık değildir
  • quote:

7 bekleyenler ust tepe model kullanıcılar (orta cıhaz kullananların bazıları da bekler), şimdi giriş seviyesi telefon kullanıcıları bi üst sürüm alamadan iki ust surum beklemesi sacmadır (bi cıhaza en fazla 2-3 ust surum 18 ay geçmeme kaidesiyle guncelleme sözü verilir firmalar tarafından) bizim giriş seviyesi teller için 6.0.1 milattır saçmalık değildir

Hocam 7 yi bu telefonlarla rüyamızda görürüz 6 bir ihtimal size gelebilir ama j2 için 6 dersek daha çok bekleriz gelmez bile daha iyi j2 2016 varken samsung j2 2015 in yüzüne neden baksın ama ben bu cihazı 5 6 ay önce aldım zaten j2 2016 ülkemizde satılmıyor bile yakın zamanda j2 2017 yı çıkarıp köşeyi dönüp j2 2015 i yine unuttururlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 14 Kasım 2016; 21:05:01 >

• kısmet artık guncellenirse gunceller beklemekten baska çaremiz kalmadı

• quote:

kısmet artık guncellenirse gunceller beklemekten baska çaremiz kalmadı

Aynen bende haklıyım 6 yı alacak cihaz kalmadı ki artık

1gb ram e bu hız yine iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 15 Kasım 2016; 15:47:39 >
  • arada donmalar olsa da 1gb ram icin hiçte fena cihaz degil j1 (6) ve j2 3 gb ramli telefon note 3 olsun s6 olsun daha çok donuyorlar arayüzü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 15 Kasım 2016; 21:21:15 >
  • quote:

arada donmalar olsa da 1gb ram icin hiçte fena cihaz degil j1 (6) ve j2 3 gb ramli telefon note 3 olsun s6 olsun daha çok donuyorlar arayüzü

Hocam ben donma görmedim ama bazen siteleri açarken duraksama yapabiliyor 1gb ram e yine de yakışıyor

• asıl dram budur içim parçalanıyor 6.0.1 var ama bnm versiyona yok

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

• bugun medıa markt gezdım j1 ufaklıgı diğer a3 (2016) j2 (2015) ve sony xperia x compact ile boyut karsılastırması yapayım dedim ekran boyutları; sony x compact 4.6 ınc, j2 (2015) 4.7 ınc, a3 (2016) 4.7 ınc ve j1 (2016) 4.5 ınc hepsının kasa boyları hemen hemen aynılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 15 Kasım 2016; 21:35:19 >
  • quote:

asıl dram budur içim parçalanıyor 6.0.1 var ama bnm versiyona yok

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

J2 icin naletler 5.1 cikariveriyorlar küfür ediverecin vallahi aksam aksam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 15 Kasım 2016; 21:49:29 >

• quote:

bugun medıa markt gezdım j1 ufaklıgı diğer a3 (2016) j2 (2015) ve sony xperia x compact ile boyut karsılastırması yapayım dedim ekran boyutları; sony x compact 4.6 ınc, j2 (2015) 4.7 ınc, a3 (2016) 4.7 ınc ve j1 (2016) 4.5 ınc hepsının kasa boyları hemen hemen aynılar

Bir kasa koymuşlar bu adamlar mübarek j2 2015 e kütük gibi hayvan herifler insan şunu inceltir 5 ay oldu alali nerdeyse simdiden cihaz in pili %2 ye gelince küt diye kapanıyor pil deki kaliteye bak kaliteye amaan tövbe ettim samsung a

• yazılımda sıkıntı olamaz mı acaba bataryayı ideal kullanıma elverişli vermiyordur pat ani kapanmalar yapıyorsa? bende %1 kdr kullandırıyor hiç kapandıgını gormedım aniden
  • benım kı daha ıronık 6.0 var ama bnm kullandıgımda yok sövmemek adına guluyorum resmen abim
  • quote:

yazılımda sıkıntı olamaz mı acaba bataryayı ideal kullanıma elverişli vermiyordur pat ani kapanmalar yapıyorsa? bende %1 kdr kullandırıyor hiç kapandıgını gormedım aniden

Evet verim azalmaya başladı bataryada sanki 3saat 40dk falan görmeye başladım bazen 4 saat falan her aldığım cihazın bataryası bozuluyor android 6 fena tokat attı bize yoksa başka bir sıkıntı yok cihazda

• quote:

benım kı daha ıronık 6.0 var ama bnm kullandıgımda yok sövmemek adına guluyorum resmen abim

Aynen sövüyorum bende ne biçim güncelleme politikası bu böyle

• parlaklıgını %65-75 lerde kullanıyorsan 3 saat 45 dakıka alman normal durumdur, birde sureklı tarayıcı yapıyorsun sanırım j2 senın telefonunun batarya 2000 mah 4.7 ıcın dusuk mah sevıyesı en az 2350 olmalı 4.5 inc bnm cıhaz ıcınse 2250 mah olmalıymıs tadından yenmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 15 Kasım 2016; 22:37:36 >
  • quote:

parlaklıgını %65-75 lerde kullanıyorsan 3 saat 45 dakıka alman normal durumdur, birde sureklı tarayıcı yapıyorsun sanırım j2 senın telefonunun batarya 2000 mah 4.7 ıcın dusuk mah sevıyesı en az 2350 olmalı 4.5 inc bnm cıhaz ıcınse 2250 mah olmalıymıs tadından yenmezdi

%2 %1 diye bir saniyede sayıyor olsun son %2 de

• %10 larda kapanmıyorsa sıkıntı etme, mılletın %20 lerde kapanan cıhazları var sen dusun, soyleyeyım yerı gelmısken %10 dan %15 ten asagıya ınme hep, batarya zayıf dedıgı an tak sureklı ki kalıbrasyon yapsın
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.