Şimdi Ara

Samsung Galaxy'i bilgisayarınızdan yönetin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yaklaşık 1,5 2 yıldır ürün incelemeleri yaparım. Çok hoşuma giden yeni bir ekran paylaşım programı buldum ve bunun hakkında bir inceleme yaptım.
    Faydası dokunur diye burada da paylaşmak istedim.

Selamlar,
    http://www.youtube.com/watch?v=J2xA9G5IPgk
    Paylaş

• Teşekkürler, kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur bey linkiniz hatalı.

verdiğiniz linklerden değilde yabancı siteden bakarak yaptım çok güzelmiş teşekkür ederim. sizi arada takip ettiğimide bilmenizi isterim güzel bilgiler incelemeler yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlargest -- 12 Mayıs 2013; 3:29:01 >
  • linki kontrol ettim, ben IDM (internet download manager) kullanıyorum, otomatik olarak indirmek üzere atladı. acaba ben bir download programı kullandığım için mi indirebildim? bir ek link de koyayım iyisi mi :) teşekkür ederim
  • ayrıca bir ricam olacak s3 mini sahibiyim fakat pcde webcam olarak kullanma olayını bir türlü bulamadım wifi kullanamıyorum usb ile bir yol varmı bildiğiniz.
  • öyle bir şey yapılabileceği doğrusu hiç aklıma gelmemişti. yapılııyor mu ondan da emin değilim fakat yukarda anlattığım yöntemle kamerayı kullanabildim şimdi denedim. belki pc üzerinden phone screen sharing ile skype falan yapmak işinizi görebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

ayrıca bir ricam olacak s3 mini sahibiyim fakat pcde webcam olarak kullanma olayını bir türlü bulamadım wifi kullanamıyorum usb ile bir yol varmı bildiğiniz.

Usb kablo ile bağlamak için wo webcam internet ile bağlamak için ip webcam kullanabilirsin.Yapamazsan yardımcı olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.