Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gio Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon kilidi için bir model oluşturmuştum. Başkası defalarca yanlış girince telefon kitlendi.

Kullanıcı adı/e-posta ve şifre girin oturum açın diyor. Hesabım yok benim. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• ilk olarak telefonu kapatın, kapanmıyorsa bataryayı cıkartın. 10 saniye bekleyin ve ilk önce ses kısma sonra güc düğmesi ne basılı tutun ve recovery menu acılana kadar bekleyin acıldıgında elinizi power butonundan cekin. recovery menu de ses acma ses kısma tusları ile wipe data factory rset e gelin ve güc tusuyla onaylayın. soru soracak yes diyin ve son olarak da reboot system now diyin. cihazdaki her sey silinecek ve bildiğim kadarıyla o kilidi acmanın baska yöntemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

ilk olarak telefonu kapatın, kapanmıyorsa bataryayı cıkartın. 10 saniye bekleyin ve ilk önce ses kısma sonra güc düğmesi ne basılı tutun ve recovery menu acılana kadar bekleyin acıldıgında elinizi power butonundan cekin. recovery menu de ses acma ses kısma tusları ile wipe data factory rset e gelin ve güc tusuyla onaylayın. soru soracak yes diyin ve son olarak da reboot system now diyin. cihazdaki her sey silinecek ve bildiğim kadarıyla o kilidi acmanın baska yöntemi yok.

Tamam hocam hallettim. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

ilk olarak telefonu kapatın, kapanmıyorsa bataryayı cıkartın. 10 saniye bekleyin ve ilk önce ses kısma sonra güc düğmesi ne basılı tutun ve recovery menu acılana kadar bekleyin acıldıgında elinizi power butonundan cekin. recovery menu de ses acma ses kısma tusları ile wipe data factory rset e gelin ve güc tusuyla onaylayın. soru soracak yes diyin ve son olarak da reboot system now diyin. cihazdaki her sey silinecek ve bildiğim kadarıyla o kilidi acmanın baska yöntemi yok.

Tamam hocam hallettim. Teşekkür ederim.

Rica ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.