Şimdi Ara

Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
10
Favori
19.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben gear s hakkında bir bilgi almak istiyorum bilen arkadaşlardan.
    Ben gear s almayı düşünüyorum. Note 4 telefonum var.
    Note 4 e bir hat, gear s ede başka bir hat takacağım.
    Sorum şudur. İki ayrı cihazda ayrı hatlar takılı iken, örneğin telefona gelen aramayı saatle veya saate gelen aramayı telefonla cevaplama imkanımız var mıdır ? Şimdiden teşekkürler. SAYGILAR
  • Benim merakettiim benim telefonum samsung degil ise nasil kullajicam tam fonksiyonlu ? Bir suruvideo izledim ancak cozum bulamadim.yoksa saticam.hic kullanamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung mağazasına git, ilk defa samsung telefonla eşleştirsinler daha sonra başka telefona ihtiyaç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: recooz

gear s telefon olarak iş görüyor, sim kart takılı olarak tasarruf modunda kullanırsan çokta fazla konuşma yapmassan 1 gün ü rahat çıkartırsın. ama telefondan ziyade internette gezmeyi seviyorsan bankacılık işlemlerini telefonundan yapıyorsan gear s in yanında akıllı bir cihazınında olması lazım. aslına bakarsan gear s yapacağın her ekstre işlem için (program yüklemek gibi) gear s ile uyumlu bir cihaza ihtiyacın var. bendeki 2014 edition rootlu belki ondan çalışmıyor olabilir ama xda da baktığımda 2014 edition la çalıştığına dair bir metin okumadım.

gear s ile bankacılık işlemleri yapılabiliniyormu
  • bildiğim kadarı ile hayır, gördüğüm kadarı ile bankacılı uygulaması yok gear s ve tizen için
  • arkadaşlar gear s lazım satmak isteyenler bana ulaşabilir teşekkürler
  • ilk gear dan beri gear cihazlarını kullanıyorum. Bu cihaz ne işe yarıyor diyenlere ve aklında soru işaretleri olanlar olabildiğince cevap veriyorum

1) gear s de kamera olmaması çok büyük bi eksiklik değil. önceki cihazlarımda vardı ve pek kullanmadım günlük hayatta,realist olalim tel kamerası varken napıcaz kıçı kırık 2 mp lik kamerayı?
    2) en büyük farkı ki baya sorun yaşayarak ögrendim sonunda:Uzaktan bağlantı. Arkadaşlar bu olay 1 ve 2 den farklı olarak cihazınız ana cihazına uzaktan bluetooth olmadan bağlanıyor.
    Bunun anlamı şu mesela çift sim kart taktınız kullanıyorsunuz,blue ile bağli iken gear daki sim otomatik olarak pasif duruma geçer. bu kartlarda pasif aktif durumu diye birşey var aynı anda ikiside çalmaz(blue bağlıysa hariç) biri aktif biri pasif durumda oluyor. Evdeyken iki cihazınızı da wifi ye bağlarsanız blue yu kapatın gerek kalmıyor, bu özelliğin en can alıcı noktasıysa telefonu evde wifi ye bağlı bırakıp çıktığınızda gear s ona mobil data yoluyla bağlı kalıp bildirimleri alıyor ve watsap,viber,fb ms,sms mesajlar ve deneyimlemediğim bazı uygulamalara cihaz üzerinden cevap verebiliyorsunuz klayve ile. NOT: iki cihazda mobil data da iken birbirine uzaktan bağlanmıyor biri pasif durumda olduğu için.

ÖNEMLİ: cihazlar blue ile bağlı değilken gear s den veya tel den arama yapacaksanız otekisinin internetini kapatın görüşmeleriniz yarıda kesiliyor çünkü oteki cihaz internetle etkileşime giriyor.

3)kayış soran arkadaşlara yardımcı olabilirim getirtebilirim, ben 4 tane kayış aldım bende ki beyazdı kırmızı mavi siyah ve gri aldım kendime kıyafetlerime göre takıyorum, ayrıca gearfaces.com diye bir site var gear 2 den bu yana aktif olan bu siteden kendinize ücertsiz saat temaları seçebiliyorsunuz markalarda var örnek attım. bunları watch sytler uygulamasını gear store dan indirip kullanabilirsiniz.

4)şarj olayı bana duruma göre 1 gün 1 buçuk gün gidiyor gitmesede sıkıntı değil şarj ünitesi yanımda oluyor( koluna şarj unitesi takıp dolaşan arkadaşların yapmamasını öneririm çünkü sağlıklı sarj olmuyor sürekli ışığı yanıyor en ufak harekette)

5) here uygulamsıda çalışmıyor tr iken eng diline çevirin telefonu gear da dönecek sonra wifi ye bağlayın gear s i telden koparın çevrimdışı haritalara girip europe dan türkiyeyi indirin sonra haritaya girip kontrol edin gelmiş olacak. daha sonra tekrar türkçeye çevirebilirsiniz cihazlarınızı(telde de here uygulaması yüklü olması gerek)

6) dayanıklılığını merak eden de şu videoyu izlemelihttps://www.youtube.com/watch?v=92mah_Yhw7E
    forum kullanmayı pek bilmiyorum girmişliğim az sorunuz olursa bana yazın burdan görmessem de mailimden görürüm kesin : kavrazliburak@gmail.com

Ekleme:lüften iwatch ile karşılaştırmayın bile bu saatin henüz dengi yok iwatch çükübik özelliksiz bi saat apple in telefon dışındaki her cihazına referans olabilirim ama telefonu fonksiyonellik anlamında para etmez 3gs den beri uzun süre kullandım

soru işaretlerinizi giderebilmişsem ne mutlu bana
     Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavraz -- 4 Haziran 2015; 3:07:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam değerli bilgilerin için teşekkür ederim. Sayende navigasyonu çalıştırdım. Bu kordonlar konusunda yardimci olur musun? Siyah kordon temin etmek istiyorum.

• bs1963 B kullanıcısına yanıt
    tabiki olurum normalde gelmesi biraz uzun sürüyor yurtdışı olduğu için ama 30 dolar civarı hızlı kargo olayı yapmışlar 1 2 hafta içinde geliyorlar

• cavraz C kullanıcısına yanıt
    kordonları nerden sipariş verebiliriz?
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Ben yurtdisindan arkadasima getirttim istersen senin icinde isteyebilirim gelmesi 2 hafta suruyor

• cavraz C kullanıcısına yanıt
    şimdilik ihtiyacım yok, ihtiyacım olursa bakarım diye sormuştum. ilgin için teşekkür ediyorum.
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,baska konularda da danisabilirsin

• Teşekkür ediyorum.

• Arkadaşlar bende gear s aldım siyah yoktu beyaz aldım sizce siyahmı bulmalıyım lütfen fikir verirmisiniz :)
    Beyazın yanında gri kordonda hediye aldım sizce iade edip komple siyah saat mi aramalıyım bu arada saat gerçekten çok güzel s6 ile birlikte aldım inanın s 6 umrumda değil :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • babasulta kullanıcısına yanıt
    Beyaz İyidir gri kordonda vermişler koyu renk giyinince onla kullanırsın açık renk giyince beyazla kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavraz

Beyaz İyidir gri kordonda vermişler koyu renk giyinince onla kullanırsın açık renk giyince beyazla kullanırsın

Cevap için çok teşekkür ederim Cihaz gerçekten çok güzel mis geç keşfetmisim cihazı

• quote:

ilk gear dan beri gear cihazlarını kullanıyorum. Bu cihaz ne işe yarıyor diyenlere ve aklında soru işaretleri olanlar olabildiğince cevap veriyorum

3)kayış soran arkadaşlara yardımcı olabilirim getirtebilirim, ben 4 tane kayış aldım bende ki beyazdı kırmızı mavi siyah ve gri aldım kendime kıyafetlerime göre takıyorum, ayrıca gearfaces.com diye bir site var gear 2 den bu yana aktif olan bu siteden kendinize ücertsiz saat temaları seçebiliyorsunuz markalarda var örnek attım. bunları watch sytler uygulamasını gear store dan indirip kullanabilirsiniz.

[

Hocam merhaba .Bahsettiğiniz siteden temaları bilgisayarıma indirdim.Bunları saatime nasıl yüklüycem?Teşekkürler
  • metistr M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarina degil telefonuna indireceksin watch styler programina girip load theme e tiklayinca my files da cikiyor ordan yukluyorsun gearfaces a telden girince biraz sıkıntı oluyor bilgden begen telden arama yerine direk yaz

• quote:

Bilgisayarina degil telefonuna indireceksin watch styler programina girip load theme e tiklayinca my files da cikiyor ordan yukluyorsun gearfaces a telden girince biraz sıkıntı oluyor bilgden begen telden arama yerine direk yaz

sevgili cavraz kusura bakma ama anlamadım ve yapamadım. watch styler programını play store dan mı indiricem.Yada telefonum dan bahsettiğin siteye girdim ordan indirdim ama indirilenler klasörün de duruyor saate yükleyemedim.Lütfen biraz daha benim anlayacağım kadar açıklamalı yazar mısın .şimdiden yardım için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.