Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar S5670 aldım yıllardan beri nokia kullanıcısıyım alışmam zor oldu tam alışdım derken yüklediğim müzikleri zil sesi yapamiyorum.

Hafıza kartını taktım bilgisayarıma bir kaç müzik yükledim " SOUNDS " adlı dosyaya ardından telefona taktim fakat zil sesi olarak güncelle yada zil sesi yap diye seçenek çıkmıyor zil seslerini değiştire geliyorum onların arasındada bu müziker yok.

Yardım edermisniz ?
  • merhaba Dostum istediğin mp3 ü audio-ringtones içine atacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisviktorreznov

quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

Samsung Galaxy Fit Samsung'un Android işletim sistemli galaxy ailesinin yeni üyesi . orta seviyede uygun fiyatlı Android arayanlara hitap ediyor . fiyatı 550-600 tl arasında degişiyor . 240×320 piksel çözünürlüğe ve 3.31 inç QVGA kapasitif dokunmatik ekrana sahip .andrpid 2.2 froyo işletim sistemi ,600Mhz işlemci hızı ,5 mp kamera ,160 mb dahili hafıza ya sahip.
    Şık tasarımıyla gösterişli bir telefon olarak üretilmiş. 600 Mhz işlemçiyle oyun ve uygulamarda yeterli düzeyde performans gösterebiliyor.

Teknik Özellikler

* Şebeke: GSM 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 900 / 1900 / 2100
    * Boyutlar: 110.2 x 61.2 x 12.6 mm
    * Ağırlık: 108 g

Ekran:

* Tipi: TFT kapasitif dokunmatik ekran, 16M renk
    * Boyut: 3.3", 240 x 320 piksel
    * Kamera: 5 MP, 2592 x 1944 piksel, QVGA@15fps video, otofokus

İşlemci:

* 600 MHz işlemci

İşletim Sistemi:

* Android 2.2 Froyo

Hafıza özellikleri:

* Dahili hafıza: 160 MB
    * Genişletilebilir hafıza: Var, 32GB'a kadar MicroSD, 2GB kart ile geliyor
    * Telefon rehberi: Teknik olarak sınırsız kayıt

Veri iletişim özellikleri:

* Bluetooth: Var, v2.1
    * EDGE: Var
    * Wireless: Var
    * USB bağlantı desteği: Var
    * Infrared: Yok
    * GPS: Var, A-GPS destekli
    * 3G: HSDPA, 7.2 Mbps

Multimedya Özellikleri:

* MP4/H.264/H.263/MP3/WAV/eAAC+ oynatıcı
    * Ajanda
    * FM radyo

Ekstra Özellikler:

* TouchWiz v3.0 arayüz
    * Çoklu dokunma desteği
    * Ofis doküman düzenleyicisi
    * Akselerometre
    * Yakınlık sensörü

Pil:

* Li-Ion 1350 mAh pil
    * 421 saat bekleme, 6.45 saat konuşma süresi

SAR Değeri:

* 0.75 W/kg

OYUNLAR

galaxy fit ile nfs shift oyunu oynamak isteyenler için link ;http://hotfile.com/dl/109960075/e6f3165/DATAveAPKSHIF.rar.html

uçak oyunu armagedon sguadron ; http://hotfile.com/dl/129227591/7da62bd/Armageddon_squadron_v1.06.rar.html

Forumda Telefonu Kullanan Kullanıcılar.
    1-apoxlost
    2-yabik
    3-Bunela?
    4-johann sebastian
    5-P1H1P1LLA
    6-KİNG__
    7-mortingen
    8-alpikk
    9-erkonc
    10-
    11-
    12-
    13-
    14-
    15-
    16-

Beni de Ekle Kullananlara

eklenmiştir

• Cyanogenmod 7.2 RC3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 17 Ocak 2012; 2:31:50 >

• merhaba. samsung fit kullanıyorum, bilgisayarımda kies yüklü, hatta güncelleme uyarısı çıktı ve güncellemeyi de yaptım. kabloyu telefona ve bilgisayara bağladım ama bağlantı bir türlü gerçekleşmiyor. kies programındaki 'bağlantı hatası sorunlarını gider' yüklemesini yapmak da işe yaramıyor. sorun ne olabilir acaba ? cevap verirseniz sevinirim
  • Bilgisayarınızdaki galaxyfit driverlarını kaldırıp, fiti kies açıkken tekrar bağlayın. Düzelecektir umarım
  • merbaha arkdslar bnde de fit var su an kotu bisorunum var ne yaptoysam cozemedim yardim bkliyorum...ben almanyadayim turkiyedeki ailem ile slype android ile gorusuodum fakat son 1 haftadir skypede ses ilk 5sn gelio duzgun sonra bozuluo kesik kesik gelio ben sd kart dan oldugunu dusundum 2gb idi ve dolu idi 8gb aldim 6gb den fazla bos yer var ama sorun cozulmedi pc olmadigi icin cepten skype kullanmak zorundayim bu sorn la karsilasanlar cozum fln buldularsa veya onereceginiz cepten pc ye bunn gibi baglanti var mi ? ailemde android yok bu yuzden viber tango vs kullanamiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

Bilgisayarınızdaki galaxyfit driverlarını kaldırıp, fiti kies açıkken tekrar bağlayın. Düzelecektir umarım

aynı kablo ve telefon ile farklı bir bilgisayarda bağlanmayı denedim ve başarılı oldu. sanırım kendi pcmde sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurqlp

merbaha arkdslar bnde de fit var su an kotu bisorunum var ne yaptoysam cozemedim yardim bkliyorum...ben almanyadayim turkiyedeki ailem ile slype android ile gorusuodum fakat son 1 haftadir skypede ses ilk 5sn gelio duzgun sonra bozuluo kesik kesik gelio ben sd kart dan oldugunu dusundum 2gb idi ve dolu idi 8gb aldim 6gb den fazla bos yer var ama sorun cozulmedi pc olmadigi icin cepten skype kullanmak zorundayim bu sorn la karsilasanlar cozum fln buldularsa veya onereceginiz cepten pc ye bunn gibi baglanti var mi ? ailemde android yok bu yuzden viber tango vs kullanamiyorum...

Eğer sizin için çok önemli bilgiler yoksa, telefonu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar skype kurar mısınız ? Program ayarlarından doğan bir sorundur diye düşünüyorum. Umarım düzelecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurqlp

merbaha arkdslar bnde de fit var su an kotu bisorunum var ne yaptoysam cozemedim yardim bkliyorum...ben almanyadayim turkiyedeki ailem ile slype android ile gorusuodum fakat son 1 haftadir skypede ses ilk 5sn gelio duzgun sonra bozuluo kesik kesik gelio ben sd kart dan oldugunu dusundum 2gb idi ve dolu idi 8gb aldim 6gb den fazla bos yer var ama sorun cozulmedi pc olmadigi icin cepten skype kullanmak zorundayim bu sorn la karsilasanlar cozum fln buldularsa veya onereceginiz cepten pc ye bunn gibi baglanti var mi ? ailemde android yok bu yuzden viber tango vs kullanamiyorum...

Eğer sizin için çok önemli bilgiler yoksa, telefonu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar skype kurar mısınız ? Program ayarlarından doğan bir sorundur diye düşünüyorum. Umarım düzelecektir.

Dostum saol cevap icin fakat birde bu durum bazen duzeliyor... yani full bozuk deil...eger dedign yontem buyuk ihtimal olur diyorsan yaparim birde geri donusum yapinca neler gider ki zaten 200mb dahili hafizasi var

• Güncelleme ne zaman gelir bu telefona bir bilgisi olan var mı ?Şu an 2.3.4 Sürümünü kullanıyorum.
  • ben telefonuma oyun yüklüyorum ancak oyunlar dahili belleğe yükleniyor bu yüzden hafıza hemen doluyor. Harici belleğe yüklenmesi için ne yapabilirim ? birde yüklediğim oyunlar bir ay sonra falan hemen kendiliğinden siliniyor bu durum için yapabilceğim birşey var mı? yardım ederseniz çok seviniriim şimdiden teşekkürler
  • Telefona güncellemenin ne zaman geleceği hakkında bir fikrim yok.

@xx4 sizin sorununuza gelirsek şu linki bir inceleyin derim.http://www.androidayarlari.com/2011/03/11/app2sd-uygulamalarinizi-sdcarda-tasiyin.html
    Bir ay sonra uygulamaların otomatik silinmesini ise ilk defa duyuyorum ve aklıma yapılabilecek birşey gelmiyor. Üzgünüm

Ek olarak:http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-link2sd-sd-karta-uygulama-tasima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 28 Ocak 2012; 20:22:22 >

• teşekkürler yardımı oldu
  • günçelemelerle birlikte 240-320 olan video çekimi 640 -480 oldu 2.3.4. kullanıyorum . 720p hd video çekimi bizim kameraya gelirmi ?
  • donanım desteği yok, yazılımla çözünürlük artırmada bi yere kadar :D
  • quote:

Cyanogenmod 7.2 RC3

Peki o işlemci hızında video oynatımındaki takılmalar gidiyormu ?

• Takılma falan eser kalmıyo o cpuyla kullanınca. Fakat gerekmedikçe açık tutmuyorum.
  • flash player yükleyen varmı
  • bende yüklü
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.