Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

İyi akşamlar arkadaşlar marketten uygulama indirince bir sorun yok ama oyun indirmeye kalkınca bu hatayı veriyo. Yardım edermisiniz ?http://imageshack.us/photo/my-images/27/sc20110708190053.png/

Arda valla sorununu anlayamadım :S uygulama ayarlarını bi gözden geçir ve sd kartını cıkarıp dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

@albatrosshigh

Turkcell'n interneti diğer operatörlere göre biraz pahalı olmasına karşın kaliteli ve hızlı Ben turkcell'den vazgecmeyın derim ama yinede sizin kararınız Ekran koruyucu için invisibleshield gibi bi koruyucu var gibi birşey. Çizilmelere dayanaklı ancak bir anahtarı sertce telefonun ekranını cizmek için kullanırsanız işe yaramaz (çizici cisimlerin agır kullanılmaması haricinde üzerine sürttünde[hafif sürtme] bişey olmuyor). Ben bir ekran koruyucu aldım TİM'den 10 tl'ye hem parmak ızı bırakmıyor hemde hafıf çizilmelerin önüne geçiyor

Cevapların için teşekkürler. Kesin karar verdim bunu alıyorum hayırlısyla...

hayırlı olsun albatrosshigh artık sende fitlendin

• quote:

Orijinalden alıntı: justkilled

ben bu skyfire ı indirdim, çoğu sitedeki videoları gösteriyor ama yıldız tv de bir türlü canlı tv izleyemedim, video kısmına basınca saoece reklam videosunu gösteriyor, yardımcı olana şimdiden teşekkürler

Just izlemek ıstedıgın tv kanalına tıkla bende oyle açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 11 Temmuz 2011; 0:21:54 >
  • uygulama tavsiyesi olan yokmu
  • Paylaşım az beyler biraz daha yuklensek :S Zaten az kısıyız
  • kardeş bu ekranda bazen böle geri dönüşüm gibi bi işaret oluo 2 oklu bi işaret nedir o acaba ??
  • Yazılım Güncellemesi ikonu o, demek arka planda çalışıyor
  • bu gingerbread güncellemesi bende yüklenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl154

kardeş bu ekranda bazen böle geri dönüşüm gibi bi işaret oluo 2 oklu bi işaret nedir o acaba ??

Internet e bağlanınca o işaret çıkar sarı ve yeşil ok . Fit i ilk aldigimda aynı soruyu bende sormustum
  • ||||

Benim şöyle bi sorunum var ;

cebi kurcalayıp ana ekrana döndünce ve orta tuşa basılı tutunca kulalandığım / açık programları gösteriyor.
    Peki bunları nasıl silebilirim ki bataryayı yemekle meşgul bu açıak programlar.

ENENENgin

|||||
  • @enenengin görev yöneticisini aç orda acık uygulamalar gözükür. Ara sıra görev yonetıcısınden yukardaki sekmelerde ram kısmından belleği sil yap. Ve Advanced Task Killer indirip ana ekranına widgetini koy her bastıgında acık uygulamaları kapatıcaktır
  • selam arkadaşlar ben 14.07.2011 de Galaxy Fit Aldım.. İlk gün Adroir marketten 4-5 tane oyun indirdim. ama ikinci gün PC den androit markete giriyorum ve oyunları Yükle diyorum. oyunlar birazdan yüklenecek diye yazı çıkıyor ama tlf na oyun yüklenmiyor. neden bu sorunu nasıl çözebilirim.teşekkürler
  • @seklimyeter

Android markette uygulama telefonunuza yuklenıcek denildikden sonra telefonunuz internete baglandıgı anda otomatik olarak o uygulama indirilir
  • merhabalar ben de bir fit kullanıcısıyım, telefonu aldığıma çok mennunum, gerçekten tek eksiği flash player desteği olmaması, ama flash desteği olan telefonlar zaten çok pahalı. ekran çözünürlüğü bence gayet iyi. tüm yazıları okudum gerçekten çok faydalı bilgiler edindim, tavsiye edilen uygulamalarda çok başarılı, bir çoğunu indirdim kullanıyorum.
    ben de bir tavsiye vermek istiyorum. tubex isimli program youtubedan video indirmenizi sağlıyor, gerçekten çok başarılı, ayrıca markette var, oradan indirerek, youtubedan olan diziler dahil tüm videoları indirip izleyebilirsiniz.
    benim bir de sorum olacak, skyfire ve NFS shift indiren arkadaşlar olmuş ben indirmeye çalıştığımda bu uygulama telefonunuza uygun değil, ibaresi var markette, ayrıca telefonu kullandığınız ülkede bu uygulamayı indiremezsiniz diyor, indiren arkadaşlar nasıl indirdi, nasıl kullanıyorlar?
    skyfire sorusu cevaplanmış daha önce :) sanırım önce sd karta indirim çalıştırmam lazım, doğrusu bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kisladag -- 16 Temmuz 2011; 18:23:35 >

• Arkadaşlar mümkün olduğu kadar takip ediyorum forumu ama...Android 2.3 sürümü için orjinal bi yazılım çıkmadı değil mi?
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak...Vodafone kullanıcısıyım...Sınırsız internet aldım 7.90 tl ye...Ama tyelefonum 3g çekerken dpeedtest yapmama ramen çok düşük bi hız var...Normalde3G çekerken net hızının ne olması gerekir..Bilgi verirseniz sevinirim...
  • @kisladag

Aramıza hoşgeldin Skyfire ve nfs shift'i android sitelerinden bul ve sd kartının ana dizinine at (rar içindeyse çıkar/klasör içindeyse çıkar) .apk dosyasını sd kartının ana dizinine atıp dosyalar kısmından açarsan program kurulur
  • bu gün kardeşime aldık bizde ama oyunlarda kasıyor normalmi bu veya yapılacak bişey varmı
  • @erhan41_

Yazılım güncellemesi yok(Kies üzerinden) Vodafone kullanıyorsan geçmiş olsun derim Turkcell 3g 250mbit kullanıcısıyım ayda 14 tl'ye 3.5 Mbit internet kullanıyorum Turkcell internet konusunda gayet başarılı ancak vodafone için aynı şeyi söyleyemem
    NOT: Telefonunun tam çektiğinden, 3g baglantısında oldugundan ve baz istasyonunun 3.5g yüksek hızda veri aktarımını desteklediğinden emin ol

• @talha0594
    Oyuna göre değişiklik gösterebilir. Telefonu biraz kullandıktan sonra açılmaya başyabilir.(Bilgisayar gibi) Angry Birds Need For Speed Shift ve Pes 2011'de herhangi bir kasılma olmadan rahatça oynuyorum(1 aylık telefon)
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.