Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
15
Favori
27.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim bilekliğin kafasına herhalde taş düştü geçen hafta  Şarjı 15 gün gitti. Nasıl oldu anlayamadım :D Günde %4 civarlarında eksildi. Ama şarj sonrası eskisine döndü. Yine günde %9 eksiliyor.

• Benim de aynen 11 gün gitti son şarj mesela. Biraz önce şarja taktım .11.30 da Yüzde 1 ken. Sonra 12.30 gittim Yüzde 1 de takdıgim şarj yüzde 100 dolmuş tam bir saatte dolmuş.😎 Bence kabul edilebilir bir süre. Samsung un eline sağlık 1 saat şarja tak 11-14 gün arası kullan. bence gayet güzel bileklik yapmış samsung severek kullanıyorum 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Mayıs saat 22:00'de şarjdan aldım, 29 Mayıs saat 13:00'de %5 olarak şarja taktım.

Sürekli kalp atışı ve nabız ölçer açık.

9 gün şarj süresi aldım.

• arkadaşlar merhaba bugün ürünü aldım bi sorum olcaktı. Bu bilekliklerin sürekli telefona bağlı olması gerekiyor mu yoksa kendi bilgileri toplayıp bağlanınca aktarıyor mu sonradan 10 dk bağlasak da veya uyku takibi için gece telefona bluetoothla bağlı olması gerekiyor mu sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: zekirdexxx

arkadaşlar merhaba bugün ürünü aldım bi sorum olcaktı. Bu bilekliklerin sürekli telefona bağlı olması gerekiyor mu yoksa kendi bilgileri toplayıp bağlanınca aktarıyor mu sonradan 10 dk bağlasak da veya uyku takibi için gece telefona bluetoothla bağlı olması gerekiyor mu sürekli

Telefona sürekli bağlı kalmasına gerek yok. Bilgileri kendi belleğine kaydediyor. Daha sonra siz telefona bağladığınızda otomatik olarak verileri telefona indiriyor.

• T Square kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: IMAMX

20 Mayıs saat 22:00'de şarjdan aldım, 29 Mayıs saat 13:00'de %5 olarak şarja taktım.

9 gün şarj süresi aldım.

7 Haziran saat 15:00'de şarjdan aldım, 16 Haziran saat 10:00'da %5 olarak şarja taktım.

Yine 9 gün şarj süresi aldım.

• 8 haziran akşamı şarjdan çıkardım ( saat 23 gibiydi )

an itibariyle (19.06.21- 16:55 %16 şarjım var . günde %8 şarj yiyor gibi

wp ve mail bildirimlerim açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Haziran 2021; 16:54:20 >
  • merhaba, samsung gear fit 2 kullanıyordum , dün birdenbire ekran gitti ve normal şekilde bir daha açılmadı. Açılıyor ancak simsiyah. Kısaca bozuldu. Onun yerine galaxy fit 2 düşünüyorum , mesela gear fit 2 de 10 dk yürüyüşten sonra kendi otomatik algılıyordu. adım saymaya başlıyordu. bunda da aynı özellikler mevcut mu ? kullanan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.

• airport34 kullanıcısına yanıt

Evet 10 dakika sonra otomatik algılıyor. İstersen kapatabilirsin de. Yalnız yürüyüşü otomatik algıladıktan sonra çıkarsan geri dönemiyorsun. Kısacası antremanı otomatik algıladıktan sonra ana ekrana dönmemen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugursimsek_03

Evet 10 dakika sonra otomatik algılıyor. İstersen kapatabilirsin de. Yalnız yürüyüşü otomatik algıladıktan sonra çıkarsan geri dönemiyorsun. Kısacası antremanı otomatik algıladıktan sonra ana ekrana dönmemen lazım.

Aynen gear daki gibi yani. Genel olarak memnun musunuz ? kronik sıkıntıları var mıdır ?

Ben açıkcası öyle etinden suyundan faydalanmıyorum. Mesela bildirimler falan kapalı bende hiç denemedim. Kronik bir sıkıntı görmedim. Fazla kilolarımdan kurtulmak için aldım beni teşvik etsin diye. Uyku takibini denedim güzel çalışıyor. Kalp atışını, kalori yakımını güzel sayıyor bence. Hava durumu özelliği de güzel çalışıyor. 10 tane egzersiz ekleyebiliyorsunuz. Genel olarak memnunum tek sıkıntısı piyasada bu bileklik için uyumlu kordon çok az, mi fit serileri kadar bol seçenek yok var olanlar da 3-5 tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugursimsek_03

Ben açıkcası öyle etinden suyundan faydalanmıyorum. Mesela bildirimler falan kapalı bende hiç denemedim. Kronik bir sıkıntı görmedim. Fazla kilolarımdan kurtulmak için aldım beni teşvik etsin diye. Uyku takibini denedim güzel çalışıyor. Kalp atışını, kalori yakımını güzel sayıyor bence. Hava durumu özelliği de güzel çalışıyor. 10 tane egzersiz ekleyebiliyorsunuz. Genel olarak memnunum tek sıkıntısı piyasada bu bileklik için uyumlu kordon çok az, mi fit serileri kadar bol seçenek yok var olanlar da 3-5 tane.

Anlıyorum, fiyat/performans ürünü gibi duruyor açıkcası. son indirimlerle 200 TL civarına alınabiliyor şu an.

bilgiler için teşekkür ederim.

Ne demek rica ederim. Fiyatı kura rağmen çok iyi. Ben 203 TL'ye almıştım.

• Şuanda fit2 173₺ telefonum xioami sizce fit2 alınır mı yoksa biraz daha koyup mi band 6 mı almak daha mantıklı

• ONUR-40 kullanıcısına yanıt

Bence Xiaomi al.Fit 2 kotu diye demiyorum bunu,Samsung kullansaydın fit 2 al derdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR-40

Şuanda fit2 173₺ telefonum xioami sizce fit2 alınır mı yoksa biraz daha koyup mi band 6 mı almak daha mantıklı

ben fit 2 aldım , xiaomi kullanıyorum, play storedan 2 adet uygulama indiriyorsunuz mükemmel uyumlu çalışıyor.

samsung health ve Galaxy Fit2 Plugin isimleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 10 Temmuz 2021; 12:46:3 >
  • Beyler son 2 gündür fit 2 uyku takibini yapmamaya başladı. Benzer sorunu yaşayan var mı? Son sürüm görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eozen81 kullanıcısına yanıt

Bazen yapıyor öyle kerata. Sıfırlayın düzelir. Tabi önce yedekleyin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.