Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
157.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: barans2606

Hocam ben galaxy e5 ve zenfone 6 Arasında kaldım Uzun süre götürecek telefon Lazım hangisini almalıyım
    E 5 vatan da 799
    Zenfone 6 889

öncekikle merhabalar.Asus tabletim var herşeyiyle güzel lakin batarya konusunda sınıfta kalıyor.ASUS Zenfone 5-6 larda da batarya performansı kötü olduğunu duydum.Performans açısından sıkıntı çıkarmasa bile batarya sebepiyle sizi telefondan soğutuyor 1000 TL altı en iyi telefon e5 olduğunda anladım,çok fazla araştıran biriyim.Saygılar
  • AEK2 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da öyle geliyor sıkıntı nerdeyse Sıfır telefonda birde 799 a düştü Alıcam inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barans2606

Hocam bana da öyle geliyor sıkıntı nerdeyse Sıfır telefonda birde 799 a düştü Alıcam inşallah

E5 ailesine bekliyoruz hocam
  • barans2606 kullanıcısına yanıt
    zen5i ilk çıktığında alanlardanım. ne kadar kullandığımı sen hesap et 3 4 gündür de e5 sahibiyim. zen5 ram olarak daha iyi evet oyun performanısı olarak da öyle ama şarj konusundan gerçekten berbat. zen6 yine zen5ten iyi batarya olarak ama rahat 2 kat daha fazla şarj süresi alırsın e5 ile. e5 almanı tavisye ederim
  • meisida kullanıcısına yanıt
    windows mu android mi? Kullanmış biri olarak artılarınızı eksilerinizi paylaşır mısınız?
    Windows'a geçme fikri var da aklımda..
  • Telefon şarj konusunda hala çok stabil ve mükemmel, çok yoğun kullanıyorum yüksek grafikli oyunlar ufc, modern combat 5, fifa 15, dead trigger gibi, hiç bir kasma yapmıyor haftasonunu oyunla geçiriyorum diyebilirim, şuan 20 saat kullanım 5 saat ekran suresi ve %25 sarj var, kisaca 6 saatin uzerine cikmaya devam ediyor, ultra guc tasarrufu modu hem whatsappi kaldirmiyor hem de inanilmaz sarj sureleri sagliyor, ekran goruntusu yukleyemedim mobildeyim, ama telefon hem akıcı, hem yuksek grafikli oyunlarda başarılı, hem de kusursuz bir batarya performansı veriyor. Samsung E serisinde iyi iş çıkarmış
  • Microsoft lumia 640xl mi alinir yoksa samsung e5 mi? Fiyat olarak pek bir fark yok. 640xl in kamerasi daha iyi görünüyor ve wp un stabil olmasi + ozellik gibi. Ama e5 dikkati mi cekti. Sizin yorumlariniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir dahaki ay veya Ağustos 15 civarı almam Lazım araba Sigorta'sı vergisini Felan ödeyince malum o zaman kaldı e7 alırım olamama bir de arka Kapağı siyah olanın Mattı kapak beyaz dada öyle mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR İÇİN;

Herkeze hayırlı günler.Telefonu Dün akşam saat 8.30 da aldım ve şarjını bitirmek için elimden geleni yaptım gece 3.30 da anca bitirebildim.Sabah 10'a kadar şarj'da tuttuktan sonra kalktım ve yemek saatleri hariç elimden hiç düşürmedim.Wi-Fi hep açıktı şuan saat 18:35 ve şarj %38.Yani gerçekten mükemmel.Ufacık bir ısınmaya dahi rastlamadım.Oyun performansı ve grafik açısından da çok beğendim.Tasarımına hiç bir söz yok zaten çok ince tasarlamışlar elimde olduğunu unutuyorum bazen o derece . Telefonun bir tek eksisi kamerası olduğunu düşünüyorum.Kamerayla pek ilgim yoktur ama bi fotoğraf çekiyim dedim odaklaması uzun sürüyor birde elinizi neredeyse hiç titretmemeniz gerekiyor.Eğer bunları yapmassanız fotoğraflar pek sağlıklı olmuyor.Soru sormak isteyen,herhangibir şeyi merak edenleri burda bekliyorum arkadaşlar.Hayırlı günler

• Arkadaşlar Merhaba,

Google Chrome'a girdigimde geri tuşa bastığım zaman ana ekrana dönmüyor telefon,sadece google chrome'dan çıkarken geri tuşu çalışmıyor...Bu problemi yaşayan var mı,nasıl aşabiliriz..Yardım lütfen...
  • 30 dakika UFC, 30 dakika clash of clans, 10 dakika asphalt, 10 dakika modern combat 5, 1 saat twitter, 15 dakika dead trigger, 5 dakika contract killer, 20 dakika paramanya, 15 dakika facebook, 30 dakika hoparlör müzik dinleme, 50-100 fotoğraf çekimi, sürekli whatsapp, sürekli kablosuz internet, arada bir mobil veri, ekran ışığı genelde yüzde ellide, 20 dakika telefonla görüşme, 20 dakika webde gezinti,
    6 saat 40 dakika ekran süresi
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

• Sa arkadaşlar kusura bakmayın yersiz olacak ama doğrudan kullanan arkadaşlar burada olduğu için sormak istiyorum. Bu E5 nasıl . Özellikle bataryası çıkmıyor . Bu uzun vadede sıkıntı olur mu acaba şişme vb. Önceki Samsun telefonum paralel ithalat olmasina ragmen gayet iyiydi. Bi tek bataryası şişti. Bu E5 çıkarılabilir olsaydi bataryası anında alacaktim ama tereddüt te kaldım su an.
    GM 4g one mi bu mu? 4g ine dada dokunmatik problem leri varmış.

• Gm 4g aşırı sorunlu bir telefon karşılaştırılamaz, gömülü bataryalara kullanıcı müdahaleler etmediği için şişme gibi sorunlar olmuyor, ayrıca yetkili servislerde değiştirilebiliyor bu bataryalar
    Arkadaşlar bildirim ışığını telefonun dokunmatik tuşunda ışıklara uyarlamak adına programlar var fakat root yapmadan kullanamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Gm 4g aşırı sorunlu bir telefon karşılaştırılamaz, gömülü bataryalara kullanıcı müdahaleler etmediği için şişme gibi sorunlar olmuyor, ayrıca yetkili servislerde değiştirilebiliyor bu bataryalar
    Arkadaşlar bildirim ışığını telefonun dokunmatik tuşunda ışıklara uyarlamak adına programlar var fakat root yapmadan kullanamıyor muyuz?

Teşekkürler yorum için. Konuyu takipteyim. Teknosadan siparişi verdim 800 e ancak daha havale ödemesini yapmadım.

• alescia A kullanıcısına yanıt
    Hocam lumia 1020 yi 4 ay kullandım , güzel telefondu dokunmatik tepkisine özellikle hayrandım lakin uygulamaların eksikliği ve internet explorer'ın her siteyi düzgün açamaması beni biraz üzüyordu ama değiştirme sebebim telefonumu cihazın eskimeye başlaması ve bataryasının az gitmesiydi.Galaxy e5 ile kıyaslarsak e5 ten daha memnunum diyebilirim , kamera çok hızlı tepki veriyor ve iyi fotoğraflar çekiyor .Bataryası deseniz çok iyi gidiyor ve ekran çok canlı ve parlaklığı süper.Kasma donma öyle nadir olan şeyler can sıkmıyor diyebilirim ki şöyle bir baktığımda stabil olduğunuda söyleyebilirim.Tek dezavantajı dokunmatiğin bir wp kadar seri olmayışı diyebilirim , cidden tepkime oranı çok yüksek lumiaların.
  •  ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

Makro Çekim (Flaşsız , az ışıklı ortam )
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

Kapalı mekan çekimi (Flaşsız ,bayağı loş ışık altında)
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 14 Haziran 2015; 22:07:08 >

• Arkadaşlar selamlar,

Sizlere bugün bir çok arkadaşa referans olacak deneyimimden bahsedeyim, saat 13:00 'da şarjım yüzde 29'du. 2. şarjım olacağı tam bitmesini ve öyle şarja takmak istedim bu sebeple ne yapıp ne edip şarjı akşama kadar kullanmam gerekiyordu, kapalı halde şarj tercihim olduğu için en azından ilk 4-5 sefer. Her neyse telefonu saat 13:00'da ultra güç tasarrufu moduna aldım %29 iken saat tam 23:30'da telin şarjı bitti. bu süre için de 5-6 defa 2-3 dakikalık telefon görüşmesi her 30 dakika da bir twitter, mesaj geldikçe whatsapp ( tahminim 45-50 dk arası sürekli whatsapp açık kalmıştır bu süreçte ) zaman zaman ultra güç tasarrufu modundan çıkartıp snaplere instagrama bakma vs. şeklinde kullandım.

şarjı yeni bitti, velhasılı kelam arkadaşlar şarjım yüzde 30 yüzde 25 hatta 20 diyip korknaya gerek yok cidden, al ultra güç tasarrufu moduna rahat rahat konuş, whatsappa gir twittera bak.

• Zenfone 5 kullanıcısı olarak aldığınız ekran sürelerini duyunca resmen ağzımın suyu aktı. Biraz ucuzlasın da alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Zenfone 5 kullanıcısı olarak aldığınız ekran sürelerini duyunca resmen ağzımın suyu aktı. Biraz ucuzlasın da alayım

1 gün sürekli kullanımı rahat karşılıyor.Eğer fazla uğraşmassan da 2 günü rahat buluyor
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.