Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

bugün saat 10 gibi 3g ye bağlandım (şarj yüzde 97) ve whatsapp/viber mesajlaşma, arada internette takılma ve otobüste vs müzik dinleyerek (yaklaşık 2.5 saat günde) şu anda şarjım yüzde 42. 13 saat gibi bir süre için bu batarya süresi çok iyi geldi bana, özellikle 2 saat şarjı giden lumia'mdan sonra. telefonun bazı artı ve eksi yönlerini sayayım kullandığım birkaç gün içerisinde:
    + batarya ömrü
    + ekran kontrastı çok iyi
    + işlemci 64 bit, lollipop ile daha da açılacaktır cihaz.
    + fiyatına göre aynı fiyat aralığındaki desire 816, g3 beat vs. cihazlara göre işlemcisinin 64 bit olması ve 0.5 gb ram fazla olması
    + 16gb dahili hafıza (rakiplerinde genelde 8gb var)
    + kameraları fiyatına göre iyi performansa sahip

- gün ışığı altında ekran zor okunuyor (lumialardaki clearblack ekran bu konuda muhteşemdi)
    - led bildirim ışığı koysalardı iyi olurdu
    - bu kişisel görüşüm ancak 5 inç yerine 4.7 inç olsaydı ele tam otururdu (galaxy alpha boyutlarında), tek elle telefon kullanmayı seven biri olarak bunu biraz negatif yorumladım
    - batarya çıkarılabilir olsaydı daha iyi olurdu, varsın biraz daha kalın olsun
    - 1.5 gb rami var ancak boşta bile 0.5 gb ram boşta kalıyor, ram optimizasyonu şart (umarım lollipopla daha fazla boş ram olur)
    - 4g olaydı iyiydi

led bildirim ışığı yok ancak en azından nokia glance screen tarzı bir bildirim ekranı getirilebilir kapalı ekranda, ayrıca amoled ekran olduğu için fazla enerji de harcamayacaktır

Hocam gün ışığı altında ekranı çok iyi performansa sahip neden öyle dediniz ki

• Bende bu akşam Vatan'dan siyah olanını aldım. Kamerası eski telefonum zenfone 4 'e göre iyi, fakat daha tam olarak test edemedim. Ön kamerası da ilk izlenimlerime göre iyi diyebilirim. Arayüz ilk olarak, benim Zenfone 4' ten yavaş dedirtti ancak, gereksiz ıvır zıvırları devre dışı bırakınca gayet hızlı oldu, oyun performansını daha deneyemedim. Bir şey sormak isterseniz yanıtlayabilirim.
  • bugün otobüste açık hava moduna almadıkça ya da parlaklığı yükseğe getirmedikçe zor okunuyordu
  • arkadaşlar ben yeni bir telefon alacağım da, bu model için bazı yerlerde 4g var diyorlar, kullananlar yok diyo burada. İşin aslı nedir? 1000 tl altı samsung modellerinden 4g yi destekleyen var mı, önerebileceğiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rıhtımrıhtım R kullanıcısına yanıt
    e5'in F uzantılı olan modelinde 4g var, H uzantılı olan modelinde 4g yok. Samsung'un 1000 tl altı 4g'li telefonları core prime ve grand prime'da da 4g var.
    ayrıca avea intouch 4'te de 4g var.

son bir bilgi core prime, grand prime ve e5'te gorilla glass ekran koruma teknolojisi bulunmuyor. kılıf veya jelatinle kullanmak gerekli.
  • http://kiyaslahadi.com/tr/1/345,315/ burda özelliklerinde gorilla glass 3 var diyor çoğu yerde de öyle yazıyor var mı yok mu
  • e5 in f uzantılı modelleri türkiye'de satılıyor mu? Bu kodu olanı satan bi online site ya da mağaza biliyomusunuz? Ya da bu kodla olandan sipariş verilebilecek bi yer? Ben baktım birkaçına, ama kodu hep h olandandı. Niye böyle ayırmışlarsa ayrıca.

• Arkadaslar ısınma sorunu ne durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Simge94

http://kiyaslahadi.com/tr/1/345,315/ burda özelliklerinde gorilla glass 3 var diyor çoğu yerde de öyle yazıyor var mı yok mu

gorilla glass yok, ısınma yok, ekran iyi, ön kamera çekim iyi, arka kamera orta kalite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

http://kiyaslahadi.com/tr/1/345,315/ burda özelliklerinde gorilla glass 3 var diyor çoğu yerde de öyle yazıyor var mı yok mu

gorilla glass yok, ısınma yok, ekran iyi, ön kamera çekim iyi, arka kamera orta kalite.

cevabınız için teşekkür ederim. ben grand prime ve e5 arasında kaldım. grand primenin dokunmatik paneli ve ekranı 100 lira civarındayken e5'in 400 lira civarında. neden böyle acaba?

• quote:

quote:

quote:

cevabınız için teşekkür ederim. ben grand prime ve e5 arasında kaldım. grand primenin dokunmatik paneli ve ekranı 100 lira civarındayken e5'in 400 lira civarında. neden böyle acaba?

grand prime ın ekran çözünrülüğü düşük ve rami 1 gb

• quote:

quote:

quote:

quote:

grand prime ın ekran çözünrülüğü düşük ve rami 1 gb

evet ama düşüp elimden bi kırılsa 400 lira insanın içine oturur. :( çok arada kaldım açıkçası

• bana yardımcı olur musunuz e5'i alırsam bi dokunmatik panel 400 tl galaxy grand prime ise 80-100 tl arası. ne yapmam lazım? sonuçta insanlık hali kırılabilir ekranı. e5'e kırılmaz cam taktırsam bu işin önüne geçmiş olur muyum?
  • evet benim telefonum da geldi. iki gündür elimizden düşmüyor.
    bir sıkıntı farkettim acaba cihazda mı veya bir ayar mı değiştirdim anlayamadım.
    gelen çağrı sırasında ilk ses çok kısık 1 saniye gibi hemen ayarladığım tona çıkıyor. Sanki artarak çal yapmışım gibi ancak böyle bir ayar bulamadım.

sizin telefonlarda da aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haybora -- 11 Nisan 2015; 23:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haybora

evet benim telefonum da geldi. iki gündür elimizden düşmüyor.
    bir sıkıntı farkettim acaba cihazda mı veya bir ayar mı değiştirdim anlayamadım.
    gelen çağrı sırasında ilk ses çok kısık 1 saniye gibi hemen ayarladığım tona çıkıyor. Sanki artarak çal yapmışım gibi ancak böyle bir ayar bulamadım.

Daha aranmadım ama, evi falan aradığım da böyle bir sorun yaşamadım. Ama sizin dediğiniz gibi bir olay yaşarsam sizi bilgilendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haybora

evet benim telefonum da geldi. iki gündür elimizden düşmüyor.

Bende öyle bir sorun şimdilik olmadı hocam yarın özellikle denerim ve ayarları kontrol ederim

• haybora kullanıcısına yanıt
    Evet benim telefonda da böyle. Alçaktan yükseğe doğru başlıyor çalmaya. Ama bence bu bir hata değil.

• telefonu sadece titreşimde kullandığımdan cevap veremeyeceğim
  • teşekkürler cevap veren tüm arkadaşlara.

@yusuforhan
    diğer telefonlarımda böyle bir şey olmadığından bana bir sıkıntı gibi geliyor.
    Gün içinde belki farkedilmeyebilir de ancak hata ise yazılımsal da olabilir bir güncelleme ile halledilebilir.
  • quote:

bana yardımcı olur musunuz e5'i alırsam bi dokunmatik panel 400 tl galaxy grand prime ise 80-100 tl arası. ne yapmam lazım? sonuçta insanlık hali kırılabilir ekranı. e5'e kırılmaz cam taktırsam bu işin önüne geçmiş olur muyum?

grand prime nin g530fq modelinden al 750 tl civarında bulabilrsin distribütör garantilisini ithalatçı garantili olanları ise 690 tl civarında var ama koduna dikkat et g530h olanlarında 4g yok g530f yazanlarında var n11 deki gittigidiyo daki çoğu satıcı g530f yazıyor ama gönderdikleri ürün farklı 4g desteklemeyen g530h modeli, bu gibi sitelerden alışveriş yapacaksan almadan önce satıcıya sormayı ihmal etme gönderecekleri ürünün kodu nu iste
    gelelim e5 ile grand prime arasındaki farklara bir kere e5 in 4g destekleyen modelini bulman yani e500f kodlu olanı imkansız gibi birşey (şahsen ben çok aradım bulamadım) ama grand prime nin var e5 in artıları ; ekran çözünürlüğü daha yüksek (720x1280), 0,5 gb ram fazlası var, hafızası 16 gb
    grand prime nin artıları; pili daha güçlü (2600ma),çıkarılabilir pili var,4g destekleyen modelleri var,inanılmaz hızlı (ekran çözünürlüğü düşük olduğu için herhalde 540x960)
    bana sen hangisinden aldın dersen çok düşündüm çok araştırdım en sonunda gittigidiyordan a5 in 4G destekleyen A500FQ modelini 1120 tl ye aldım 100 tl de axess e chip para verdi 1020 tl ye geldi telefon
    A5 tercih etmemdeki sebep ise corning gorilla glass 4 ekranı olmasıydı (s6 da da aynı dayanıklılık sınıfındaki ekran kullanılıyor) + metal kasa +13 megapiksel kamera+ 2gb ram herhalde 200 tl farka değer diye düşündüm 800 e 4G desteklemeyen e5 almaktansa a5 almak daha mantıklı geldi hele de e5 in dokunmatik panelinin 400 tl olduğunu duyunca iyi etmişim dedim kendi kendime

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.