Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zahitder

quote:

Orijinalden alıntı: Ratt

6 aydir samsung e5 kullaniyorum.cok memnunum henüz bir sorun yaşamadım. Kitkat versiyonu kullaniyorum. Lolipop gelmis tavsiye edermisiniz. Biraz baktim bazi kullanicilar ekran renklerinde sorun yasamis. Lolipop onerirmisiniz. Eger memnun olmazsam kitkata veri kaybi olmadan geri donus yapabilirmiyim?

Lollipop incelememi buradan okuyabilirsiniz :

testnoloji.blogspot.com.tr
    Samsung Galaxy E5 Android 5.1.1 Lollipop İnceleme
    http://testnoloji.blogspot.com.tr/2015/10/samsung-galaxy-e5-android-lollipop-511.html?m=1

Kitkat sürümünde daha rahattım

E5'te lolipop'ta açık hava modunun gitmesi dışında olumsuz birşeye rastlamadım. Telefonun depolama birimini ram kullanımını gösteren ve temizleme yapmayı sağlayan smart maneger uygulaması E5'e gelmemiş fakat apk olarak yüklenebiliyor. Ben E7'de kullanıyorum bize güncelleme ile geldi apk dosyasını çıkarttım bi E5'li arkadaş yükledi kurdu smart manageri. Linkhttp://qfs.mobi/f2927608

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

quote:

6 aydir samsung e5 kullaniyorum.cok memnunum henüz bir sorun yaşamadım. Kitkat versiyonu kullaniyorum. Lolipop gelmis tavsiye edermisiniz. Biraz baktim bazi kullanicilar ekran renklerinde sorun yasamis. Lolipop onerirmisiniz. Eger memnun olmazsam kitkata veri kaybi olmadan geri donus yapabilirmiyim?

http://testnoloji.blogspot.com.tr/2015/10/samsung-galaxy-e5-android-lollipop-511.html?m=1

E5'te lolipop'ta açık hava modunun gitmesi dışında olumsuz birşeye rastlamadım. Telefonun depolama birimini ram kullanımını gösteren ve temizleme yapmayı sağlayan smart maneger uygulaması E5'e gelmemiş fakat apk olarak yüklenebiliyor. Ben E7'de kullanıyorum bize güncelleme ile geldi apk dosyasını çıkarttım bi E5'li arkadaş yükledi kurdu smart manageri. Linkhttp://qfs.mobi/f2927608

Lolipopa gecmeye degecek bir degisiklik yok sanirim. Su an sorunsuz valisiyor maceraya girmeyeyim en iyisi.
    Inceleme kısa ve öz guzel. Degisikler icin yuklemeye degmez. Peki ekran renklerinde kronik bir sorun varmis sizee var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su guncelleme neden gelmedi bize acik havamodu vs

• quote:

quote:

quote:

quote:

testnoloji.blogspot.com.tr
    Samsung Galaxy E5 Android 5.1.1 Lollipop İnceleme

Lolipopa gecmeye degecek bir degisiklik yok sanirim. Su an sorunsuz valisiyor maceraya girmeyeyim en iyisi.
    Inceleme kısa ve öz guzel. Degisikler icin yuklemeye degmez. Peki ekran renklerinde kronik bir sorun varmis sizee var mi

http://m.youtube.com/watch?v=8LRQbDdTQdY Bu linkteki video'da kitkat vs lolipop incelemesi yapılmış inceleyin kararınızı verin açık hava modunun olmayışını sorun etmeyecekseniz bence geçin daha açık mavi touchwiz arayüzü ve bildirimlerin beyaz metaryal olması kilit ekranında bildirimlerin görünmesi çok hoş. Uygulama arası geçişlerde kitkata göre bariz hızlanma var. Ben E7 kullanıyorum bazı E5'liler lolipopta ekran renklerinde sorun olduğunu söylemiş bunun kronik bir sorun olduğunu düşünmüyorum arkadaşımda E5 var lolipopta bu sorunu yaşamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Su guncelleme neden gelmedi bize acik havamodu vs

Samsung'un işgüzarlığı güncellemeleri türkiye için hep geç dağıtıyor hata düzeltme güncellemesi yakında yayınlanır açık hava modu ile smart maneger gelir. Smart manegeri apk olarak hemen şimdi yükleyebilirsiniz.http://qfs.mobi/f2927608

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 17 Şubat 2016; 20:02:49 >
  • Gps sorununu çözmeye çalışmayın arkadaşlar artık ben her şeyi denedim sorun belli, telefonun fiyatını düşürebilmek için eski telefonlara bile konulan bir çok sensörü koymamışlar e5 e, normalde 5-6 sensör bulunan akıllı telefonlar varken bizde 2 sensör var sadece. pusula gyro gibi çok önemli sensörler yok bu sebepten gpse tam bağlanamıyoruz
  • asabi kullanıcısına yanıt
    Hocam sayenizde yukledim emeginize saglik

• asabi kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bir de son 1 haftadir evde wifi dan google a giremiyorum fakat mobil veriden google a baglaniyorum neden olabilir acaba

• Ratt R kullanıcısına yanıt
    sence sorduğun soruyla bu konunun bir ilgisi var mı?

• Arkadaşlar telefonunun şarjı 2-3 gün giderken son günlerde 1 gün dayanıyor. Servise versem bataryayı ücretsiz değtirirler mi?

• siyah.beyaz1 S kullanıcısına yanıt
    Vermeden önce birkaç gün düzenli sarj etmeyi deneyin farkı göreceksiniz. %10 un altına düşürmemeye ve sarjda kullanmamaya dikkat edin.

• Telefonum garantiden geldikten 11 gün sonra yine renk değiştirme meydana geldi ekranı değişmesine rağmen..

• Arkadaslar lolipop surumune gectim telefon yavasladi eski surume donmek icin ne yapmam gerek tabi vei kaybi olmadan yani fotolarim dosyalarim falan silinmeden

• Selamün aleyküm arkadaşlar bir arkadaşım da E5 var lolipop güncellemesi gelmiş dün telefona bizimki de güncellemiş şimdi rehbere girince sürekli kişiler güncelleniyor yazıyor var mı bunun bir çözümü yoksa bütün numaralar gitti mi?

• quote:

Arkadaslar lolipop surumune gectim telefon yavasladi eski surume donmek icin ne yapmam gerek tabi vei kaybi olmadan yani fotolarim dosyalarim falan silinmeden

Lolipop'tan tam performans alabilmek için verilerinizi yedekleyip cihazı bir kez resetlemeniz gerekiyor. Kitkat sürümüne geri dönmek isterseniz gerekli adımlar vereceğim linkteki sitede anlatılmış ancak veri kaybı olacaktır yedek almanız gerekiyor.
    androidiletisim.blogspot.nl
    Samsung E5 e500f orjinal rom yükleme(4.4.4)tüm modeller
    http://androidiletisim.blogspot.nl/2015/10/samsung-e5-e500f-orjinal-rom.html?m=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 24 Şubat 2016; 9:39:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: impreza2004

Selamün aleyküm arkadaşlar bir arkadaşım da E5 var lolipop güncellemesi gelmiş dün telefona bizimki de güncellemiş şimdi rehbere girince sürekli kişiler güncelleniyor yazıyor var mı bunun bir çözümü yoksa bütün numaralar gitti mi?

Aleyküm selam dostum, lolipop sonrası bazı sorunlar yaşanabiliyor temiz bir reset şart cihazı sıfırlarsa kişiler güncelleniyor sorunu çözülür ancak tel hafızasındaki herşey silinir. Daha önce gmail hesabına sim karta yada hafıza kartına rehberini kopyalamamış ise tüm rehber numaraları gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 24 Şubat 2016; 10:15:50 >
  • quote:

quote:

Arkadaslar lolipop surumune gectim telefon yavasladi eski surume donmek icin ne yapmam gerek tabi vei kaybi olmadan yani fotolarim dosyalarim falan silinmeden

Lolipop'tan tam performans alabilmek için verilerinizi yedekleyip cihazı bir kez resetlemeniz gerekiyor. Kitkat sürümüne geri dönmek isterseniz gerekli adımlar vereceğim linkteki sitede anlatılmış ancak veri kaybı olacaktır yedek almanız gerekiyor.http://androidiletisim.blogspot.nl/2015/10/samsung-e5-e500f-orjinal-rom.html?m=1

ilginiz için teşekkürler ilk dakikalarda bariz bir ağırlık oldu biraz kullandıktan sonra hızlandı gayet hızlı ama kişiler geri gelmedi sürekli kişileri arıyor ve arayüz olarak kitkatı terrcih ediyorum lolipopu pek begenmedim durum paneli falan eskisi daha iyiydi bana göre tabi tercih meselesi .. . şimdi geri dönmek için baya bi uğraştıracak sanırım. yedekleme ve geri yükleme için önerebileceğiniz bir program var mı. ayrıca kitkata dönmeden dediğiniz gibi gerçek performans için resetleme yapıcam. kişiler listesi gelseydi yine uğraşmazdım lolipopta kalırdım

• Emre@06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim düzenli şarj ediyorum ama telefon kapanmadan şarja takmıyordum öyle deneyeyim bi de

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Small

sence sorduğun soruyla bu konunun bir ilgisi var mı?

Soruyu dogru okuyun lutfen 'bir de' diye baglac kullanmisim farkli bir konuda sormamda sakınca nedir? Ki soru zaten telefonumla ilgiliydi

• quote:

quote:

Ben de kitkat surumunden daha memnundum. Ekrandaki yazilar pencereler ikonlar falan daha kucukmus gibi.bildirim panelinde o kadar kuculmus ki tek el kullandigimda bas parmagimla ayarlara bastigimda onun altindaki ekran dondurme aciliyo falan. Klavye buyumus gibi. Simdi kit kat surumune geri donmek istiyorum. Sorun yasarmiyim. Kitkata geri donen var mi acaba

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.