Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cyborg_213

quote:

Orijinalden alıntı: eyup6106

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg_213

quote:

Orijinalden alıntı: eyup6106

Şimdi deneme imkanı buldum..evin içi pencerenin kenarından bağlandı..Tabi uzun süreli test etmek gerekli..Başka mekanlarda uzak yerlerde..Test edip sonucu bildiririm..

kaç saniyede kaç metreyi buldu hocam?

Pardon arkadaşım geç yazıyorum..Başka mekanlarda sonuç olumsuz maalesef..Kesinlikle uydulara bağlanmıyor..2. kez servise verdim yine yazılım atıp geri verdiler.Cihazı aldım gps testi çalıştıdım çatır çatır bağlandı..Taki eve gelip güncellemeleri yüklediğim zamana kadar..Güncellemeden sonra yine eski haline döndü..Recovery moddan reset attım test ettim yine çalıştı google hizmetlerini güncelleyince yine gitti..Sanırım google sorunu var zira görünürde gps çalışıyor ama bağlanmada sıkıntı var.Şaştım kaldım bu işe..

bana da yazılımsal gibi geliyor.

Sanırım çözdüm gps çalışıyor şimdilik..38 feet yüksekliğe kadar iniyor test.Bir kaç gün denemek lazım ondan sonra neler yaptığımı anlatacam.Sen format atıp igoyu bi dene istrsen..

• Nasil cozdunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sorum var telefonun arka kamerası iyi fakat 6 megapikselken daha iyi çekiyor 8 megapikselde istediğimi performansı alamadım nedeni nedir çözemedim yardım

• Arkadaslar telefonum yaklasik 5 gundur 3g'ye baglanmiyor. Mobil veriyi actigimda edge seklinde baglaniyor. Eskiden de ara ara edge'e duserdi fakat sonra duzelirdi. Kendisi duzelir diye bekledim falat duzelmedi bi turlu. Benzer bi problemle karsilasip cozebilen biri yardimci olabilirse cok mutesekkir kalacagim kendisine

• Bi sorum var telefonun arka kamerası iyi fakat 6 megapikselken daha iyi çekiyor 8 megapikselde istediğimi performansı alamadım nedeni nedir çözemedim yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: inandi456

Arkadaslar telefonum yaklasik 5 gundur 3g'ye baglanmiyor. Mobil veriyi actigimda edge seklinde baglaniyor. Eskiden de ara ara edge'e duserdi fakat sonra duzelirdi. Kendisi duzelir diye bekledim falat duzelmedi bi turlu. Benzer bi problemle karsilasip cozebilen biri yardimci olabilirse cok mutesekkir kalacagim kendisine

Hangi operatörü kullanıyorsan ayarları bir daha yükle.
  • Bu cihazda 4,5 G desteği varmı ve Bataryanın çıkmaması cihaz kilitlendiği zaman dezavantaj olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Bu cihazda 4,5 G desteği varmı ve Bataryanın çıkmaması cihaz kilitlendiği zaman dezavantaj olurmu ?

4G ya da 4.5G destegi yok malesef
  • inandi456 İ kullanıcısına yanıt
    Ben faturalı hatta geçtiğimde sadece 2g ye baglanıyordu operatoru arayıp sordugumda 3g nın aktif olmadıgını söyledi ve sistemden açtı aynısı sende de olmuş olabilir bi aynı durum değil ama bi dene istersen.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Ozaman bu cihaz işe yaramaz,4,5 destekli başka cihaz bakmam gerekicek,A5 modeli hk.bilginiz varmı ondadamı yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Ozaman bu cihaz işe yaramaz,4,5 destekli başka cihaz bakmam gerekicek,A5 modeli hk.bilginiz varmı ondadamı yok ?

A5 , E7 , J5 ve J7 de 4G bulunmaktadır.
  • Günlük telefon görüşmesi ve müzik dinlemek için kulakiçi olarak f/p tavsiye edeceğiniz marka model kulaklık var mı?
    temiz ve bass ağırlıklı bir ses verecek, bluetooth değil normal, kulaklık üzerinden media tuşları yani android sistem destekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 29 Aralık 2015; 16:45:36 >
  • BySerkan kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Piston 3' ü tavsiye ederim. Sesi yeterli ve dengeli. Hepsiburada gibi yerlerde fiyatı 80 TL den başlıyor ancak Banggood üzerinden 12$ gibi bir fiyata alabilirsiniz.

• özkanturan_34 Ö kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o aktif baglanmiyo sadece

• Selam beyler. Son zamanlarda bi sorunum olmaya başladı telefonla. İnstagram, Facebook Snapchat gibi uygulamalardavideo izlerken donuyor görüntü ama ses ilerliyor. Telefonun hafızası o kadar da dolu değil.

Bir de şarjı sanki eskisi gibi uzun dayanmaz oldu sanki. Eskiden de aynı uygulamaları kullanırdım ama daha uzun dayanırdı şimdi sabah çekiyorum akşama tekrar takıyorum. Bazen günde 2 defa takıyorum şarja. Anlamadım ben bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Selam beyler. Son zamanlarda bi sorunum olmaya başladı telefonla. İnstagram, Facebook Snapchat gibi uygulamalardavideo izlerken donuyor görüntü ama ses ilerliyor. Telefonun hafızası o kadar da dolu değil.

Bir de şarjı sanki eskisi gibi uzun dayanmaz oldu sanki. Eskiden de aynı uygulamaları kullanırdım ama daha uzun dayanırdı şimdi sabah çekiyorum akşama tekrar takıyorum. Bazen günde 2 defa takıyorum şarja. Anlamadım ben bunu.

360 securyt uygulamasını yüklemenizi önemle rica ederim. Pil performansını bu kadar düzenleyeceğini tahmin etmiyordum.
  • Pilden ziyade videoların donması sorununu nasıl çözeriz onu öğrenmem lazım. Pil kolay.

• quote:

Pilden ziyade videoların donması sorununu nasıl çözeriz onu öğrenmem lazım. Pil kolay.

Farklı bir video oynatıcı ile deneyin ben bs player kullanıyorum hiç takılma olmadı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Pilden ziyade videoların donması sorununu nasıl çözeriz onu öğrenmem lazım. Pil kolay.

Farklı bir video oynatıcı ile deneyin ben bs player kullanıyorum hiç takılma olmadı hocam.

İnternet üzerinden izlenen video diyorum. Telefondakileri denemedim. İnstagram'da BS Player kullanamam haliyle.
  • inandi456 İ kullanıcısına yanıt
    Kardesim ayni olay benimde basima geldi daha sonralari gps uyduya baglanmama sorunu nedeniyle servise verdim anakart degisti oyle duzeldi ama yine bir sure sonra gps uydulara baglanmiyor bir daha ara model almam aldirmam da

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.