Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım rehberinizin yedeği vardır. Bende de oldu çok araştırdım ve tek çözüm hesaplardan hesap ayarlarınızı kaldırıp tekrar kurmanız. Benim rehberim senkronluydu mailime o şekilde kurtardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meisida kullanıcısına yanıt
    Şu hafta cihazı satıp değişesim var eğer olmazsa rus romunu denerim ardından da Kitkata

• Hocam neyle degistireceksiniz ? Dogrusu ben cihaz bulamadim degistirecek.Bu telefonun kamerasi yetmiyor bir bana bende gittim samsung nx mini aldim guzel ikili oldu e5 le

• meisida kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ben de bulamadım düzgün bir cihaz arayış halindeyim.
    J5 var hafıza 8
    Huawei g7 desem sar olayı tartışmalı
    M4 aqua yine hafıza 8
    J7 bakıyorum gibi

Doğru düzgün cihaz yok yani kendi bütçe bandımda ama bir mucize olursa direkt a5 alırım 1200e o cihaz harika bence

Ha bir de meuzi m2 note var fp ürünü ama ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadoreyiz -- 5 Aralık 2015; 21:29:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meisida

Hocam neyle degistireceksiniz ? Dogrusu ben cihaz bulamadim degistirecek.Bu telefonun kamerasi yetmiyor bir bana bende gittim samsung nx mini aldim guzel ikili oldu e5 le

nx mini cok guzel cihaz, ben de dusunuyorum. en baba amiral gemisi çekemz onun gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

J5 var hafıza 8
    M4 aqua yine hafıza 8
    J7 bakıyorum gibi

Doğru düzgün cihaz yok yani kendi bütçe bandımda ama bir mucize olursa direkt a5 alırım 1200e o cihaz harika bence

A serisinin 2016 modelleri yakında satışa çıkar bence biraz daha sabretmelisiniz
  • quote:

J5 var hafıza 8
    M4 aqua yine hafıza 8
    J7 bakıyorum gibi

asus zenfone 2 laser de bakabilirsiniz. 750-800 butcesinde
  • quote:

J5 var hafıza 8
    M4 aqua yine hafıza 8
    J7 bakıyorum gibi

- J5'in hafıza 8 olmasından ve bazı özellikleri Samsung'un kaldırması o cihaza önem vermediğini gösterir. ( j7 de el hareketiyle ss almayı bulamadım belki ben görmedim ama j5 tede yoktur eğer j7 de yoksa.) kamera deseniz odak problemi çekiyor ve hiç 13mp gibi değil.

- Huawei G7 eskidi doğrusu ve eski bir Huawei kullanıcısı olarak tavsiye ettiğim bir marka değil

- M4 aqua'nın bariz ekranında sorun var bence , dokunmatik performansı ve görüntü kalitesi açıkçası bana göre yerlerde.

- J7 de kronik çekme sorunu var gibi görünüyor.E5'in h+'ı full çektiği yerde J7 sadece 2 diş çekiyordu (ikiside Avea hattı kullanıyor cihazların ) test ettim onayladım sorun var.

- M2 note işlemciden dolayı çok sıkıntılıymış sanırım işlemlerde ciddi anlamda bekletiyor diyorlar.

- A5 kamera performansı başta olmak üzere güzel cihaz ama doğrusu yeni A5 gelme arifesindeyken 1200 tl vermek A5 1.nesile çok mantıklı değil .

Biraz daha bekleyin derim bizim cihazımız gerçekten güzel , kitkata dönüp keyfini sürün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 5 Aralık 2015; 22:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

J5 var hafıza 8
    M4 aqua yine hafıza 8
    J7 bakıyorum gibi

A serisinin 2016 modelleri yakında satışa çıkar bence biraz daha sabretmelisiniz

normal a serisi ilk çıktıgında 1500 den cıktı ki kur dusuktu şimdi yeni a 1600 den aşağı cıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

J5 var hafıza 8
    M4 aqua yine hafıza 8
    J7 bakıyorum gibi

normal a serisi ilk çıktıgında 1500 den cıktı ki kur dusuktu şimdi yeni a 1600 den aşağı cıkmaz

2015 model olanların fiyatı düşer en azından. Bence beklenmeli belki huawei g8 de düşünülebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

J5 var hafıza 8
    M4 aqua yine hafıza 8
    J7 bakıyorum gibi

2015 model olanların fiyatı düşer en azından. Bence beklenmeli belki huawei g8 de düşünülebilir.

G8 guzel cihaz ama 1499 tl den girdi pazar hepsiburadasa, cok pahalı bence

• Zenfone 2 laser bence ekranından kaybediyor.İncelediğim kadarıyla çok sarımsı ve parlaklığı düşük bir ekranı vardı .Bende bakmadım değil o cihaza ama tek artısı belkide lazer odaklamadır başka bir artısını göremedim.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Nx miniyi kesinlikle tavsiye ederim gönül rahatlığıyla fotoğraf çekebiliyorum artık .Şarjı çok iyi gidiyor ve taşıması oldukça kolay :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

J5 var hafıza 8
    M4 aqua yine hafıza 8
    J7 bakıyorum gibi

G8 guzel cihaz ama 1499 tl den girdi pazar hepsiburadasa, cok pahalı bence

Galaxy E5 kullandığımdan beri pek fiyat araştırması yapmıyordum 1500'den girdiyse bence de pek şansı yok

• Arkadaşlar yorumlar için çok sağolun.

Zenfone laser bakmadım değil 5 inç olan modele. Eskiden zen5 kullandım süper cihazdı intel işlemci ve kalınlık haric. Ama bu modelde onla aşılmış işlemci olarak tasarım ise bir nebze daha iyi

Arkadaşın dediği gibi yeni a serisi gelince 1. Nesil olanlar düşebilir aslında mantıklı Samsung sürekli ucuzluyor zaten bizim e5 hariç :D

• quote:

Arkadaşlar yorumlar için çok sağolun.

Zenfone laser bakmadım değil 5 inç olan modele. Eskiden zen5 kullandım süper cihazdı intel işlemci ve kalınlık haric. Ama bu modelde onla aşılmış işlemci olarak tasarım ise bir nebze daha iyi

Arkadaşın dediği gibi yeni a serisi gelince 1. Nesil olanlar düşebilir aslında mantıklı Samsung sürekli ucuzluyor zaten bizim e5 hariç :D

Hocam Lenovo P serisi de aslında iş yapar cihazlar olabilir pek araştırma gereksinimi bulmadım ama isterseniz bir göz atın

Geçenlerde Galaxy S6 Edge ve Edge Plus kullandım. Cihazlara hayran kaldım umarım bir gün bize de öyleleri nasip olur

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Lenovo da p70 baktım da kamera olarak hiç önermediler aklınızda bulunsun iphone benzeri s90 araştırmasında da hep bi şikayet olunca lenovo silindi ..

S6 edge gerçekten güzel bir cihaz. Umarım sahip oluruz bir gün o sınıftakilere ama onu olacak bütçe olsa bile vermem gibi sanki ya. İhtiyac fazlası lüks geliyor

• quote:

Lenovo da p70 baktım da kamera olarak hiç önermediler aklınızda bulunsun iphone benzeri s90 araştırmasında da hep bi şikayet olunca lenovo silindi ..

S6 edge gerçekten güzel bir cihaz. Umarım sahip oluruz bir gün o sınıftakilere ama onu olacak bütçe olsa bile vermem gibi sanki ya. İhtiyac fazlası lüks geliyor

Sağolun hocam bilgilendirme için. Telefon almadan önce ciddi şekilde Lenovo P90'ı araştırıyordum. Şimdi ülkemize geldi mi geldiyse fiyatı nedir hiç bir fikrim yok.

Dediğiniz gibi ihtiyaç fazlası gereksiz derece de pahalılar ama insanın aklı kalıyor özellikle kamerası çok iyiydi S6 serisinin

• Merhaba arkadaşlar .
    Ben youtube kanalıma samsung galaxy e5 te 4.4.4 ve 5.1.1 in farkını göstermek için bir video yükledim ve bu videnunu da bu konuda yer almasının doğru birşey olacağına inanıyorum .Ve tek isteğim bu videonun ,bu konunun ilk sayfasında yer alması .
    NOT: Amacım kanalımın reklamını yapmak değil . Sadece diğer arkadaşlarında işine yarar bir bilgi vermek.
    Buyrun buda videonun linkihttps://www.youtube.com/watch?v=8LRQbDdTQdY&feature=youtu.be
  • Bazı arkadaslar kitkaata sarj ve performans daha iyidi demis bence lolipopu tekrarden yuklesinler cunku lolipopa gecince nerdeyse 2 kat daha uzun sure dayaniyo sarj performans zaten kullanilan ram oranindan belli kitkatta bos haliyle 800mb civari ram jullaniyodu telefon lolipopa gecince 620 ye kadar indiginu gordum bunun

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.