Yeni aldığım Samsung Galaxy Core Prime telefonla ilgili yaşadığım problemi sizlerle paylaşarak alacak olanları uyarmak istedim.
Telefonu 7 Mart'ta Teknosa'dan aldım. Aldığımız gün kullanmaya başladığımızda neredeyse her konuşmada karşı tarafın sesleri kesik kesik gelmeye başladı. Sorunun operatör kaynaklı olduğunu düşünsekte sim kart ve değişik operatörlerle de denediğimizde sorunun devam ettiğini gördük.
Bunun üzerine 13 mart gibi Samsung servisi Başarı'ya telefonu teslim ettik. 17 Mart gibi sorunu yazılım güncellemesi ile giderdiklerini söyleyerek iade ettiler ancak sorun devam ediyordu. 21 Mart'ta telefonu tekrar servise teslim ettik ve o gün bugündür servisin takip sayfasında "Değişim koşullarına uygunlugu kontrol ediliyor" yazıyor.
Servisi arayıp bilgi almak istediğimizde web sitelerinde yazan numaradan defalarca aramamıza rağmen ulaşamadık, telefonları açan olmadı.
Sorunu Samsung'a ilettiğimizde ise daha ilginci ilk servise verdiğimiz bilgiyi görebiliyoruz ancak 2. defa verdiğimizi göremiyorlar. 4 ile başlayan numarayı istiyorlar ancak bize servis böyle bir numara vermedi. Aradığımızda ise ulaşamadık. Samsung bunun için kayıt açtı sizi arayacaklar dedi ancak günler geçti halen arayan yok.
Sorunu şikayetvar sitesi üzerinden bildirdikten hemen sonra Samsung aradı ve bu problemin tüm Core Prime'larda olmasa bile kısmi olarak olduğunu, bu şikayetin bir çok kişiden geldiğini, bunun için bir yazılım güncellemesi çıkacağını ve bu sorunun bu şekilde düzeleceğini söylediler.
Ama işin ilginci yazılım güncellemesi için tarih veremediklerini, yazılımın ne zaman çıkacağının bilgisi olmadığını söylediler.
Ürünü iade etmek isteğimize de sorunun yazılım kaynaklı olduğunu savunarak iade edemeyeceklerini söylediler.
Anlayacağınız yeni aldığımız telefonu hiç kullanamadan Samsung'un insafına kalmış bir şekilde yazılım güncellemesini bekliyoruz.
Aynı sorunu sizinde yaşamamanız için bu aşamada bu telefonu almanızı keslinlikle önermiyorum.
bilginize,
bu şikayet çok var.yabancı ülkelerinde samsung forumlarında var aynı şikaayet genelde vietnam ve çin üratiminde yok dıye okudum dışarıda birde çifthat lı tr de tek olması farkı ne kadar etkılı ?